< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aliexpress'e bakın o zaman güzel birkaç kılıf var orada da. |
Hocam geçen gün instagramda denk geldi de dara aksesuar diye bir satıcı internet siteleride var. Firmayı bilmiyorum daha önce de alışveriş yapmadım fakat kılıflarını beğendim çeşit çoktu. Beğenirseniz sipariş edersiniz fiyatları çok uçuk değil örnek olarak https://daraaksesuar.com/urun/apple-iphone-11-zebana-lux-deri-kilif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz kaç kişisiniz ben anlamadım cidden. Kaç tane üyeliğin var senin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sorunum hala devam ediyor. Yarın sabaha destek hattıyla randevu aldım. Telefonla görüşme yaparken ekran kararmıyor. Haliyle kulağım ekrana temas ediyor ve dokunmatik işliyor. Telefon rastgele yerlere giriyor. Telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor ama sonra tekrar baş gösteriyor. Cihazı 13.5'te kullanıyordum. Belki ondandır diye 14.2'ye güncelledim ama aynı şekilde sonuç alıyorum. Muhtemelen öndeki sensörde bir arıza var. İkinci olarak 14.3 yayınlanmış. Test edip şarj durumunu paylaşan biri çıkarsa çok makbule geçer. 14.2 ile beraber %30 gibi bir şarj performansı kaybı söz konusu. Bu durumda ilerleme var ise güncellemek istemiyorum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbetfur2 -- 14 Aralık 2020; 23:50:26 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir tane var, ben de mühendisim diğer arkadaşa söylediğin şeyleri bana söyledin zannederek cevap verdim, uzatmayalım. Fake üyeliklerle uğraşacak yaşları geçeli çok oldu, herkese bir kulp bulmaktan vazgeçin bence inanın gerek yok. |
Bu e sim de pin kodu nerden değişiyor acaba bilen varsa teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
14.3de durumlar nasıl bakabildiniz mi |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krunnaz -- 15 Aralık 2020; 1:21:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ios 14.2 sürümündeysen geç bence hocam.Akıcı su an tam test etmedim ama bataryada da iyileşme var diyorlar. |