Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (1441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.857
Cevap
483
Favori
2.593.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    20 W USB-C Güç Adaptörü

    https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü


    Almanız gereken adaptörün girişi bu şekilde olmalı
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Eziyet çekicez biraz , extra satın alıcaz mecburen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Çok çok zor ama eski kutulardan gelirse bir şey almanıza gerek yok. Gerçi eski kutudan çıkan adaptörle şarj olması 3 saate yakın sürüyor
  • Var hocam, 12 serisinde modem değişikliği ile çözdü Apple.

  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir problem yok. 11 kullanıyorum.
  • 5GHz ağdan kopma, telefonu yeniden başlatsanız bile yaklaşık 4-5 dakika kadar 5GHz ağı görmeme, 40-45Mbps aldığınız yerlerde bir anda 15-16`ya düşme, telefon arkasına kitap gibi biraz kalın bir şey koyduğunuzda zayıflama mevcut. Intel modem kaynaklı hocam, bazı yerlerde hissettirmiyor tabii, Reddit`te vs. görebilirsiniz. Özellikle 5GHz ağ bağlantıları problem çıkartıyor. 11 ile 12`nin karşılaştırma testleri de var, 11`in 105-106Mbps aldığı yerlerde, 12 170-175Mbps civarı alıyor. Benim de en büyük iade sebeplerimden biri bu modem sıkıntısı oldu, hiç stabil çalışmıyor. Apple`ın 1 Ocak-1 Şubat arasında çözeceği söyleniyor Reddit`te ama bilmiyorum, resmi açıklama yok.

  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Hayır aksesuarsız kutu alındı yani adaptör yok

    Merak ediyorum spigen anket vs 3.parti markalardan hızlı şarj adaptörü satın alsak kutudan çıkan kablo ile hızlı şarj edebilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Type c girişi varsa adaptörde marka farketmeksizin şarj edersiniz. Ben anker öneririm ama fiyat olarak apple ile çok farkı yok. O kadar veremem diyorsanız spigen alabilirsiniz.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Olabilir kardeşim benim evde 2.4ghz modem olduğu icin etkilenmemiş olabilirim. Ama ilerde 5ghz modem alırsam problem olabilir demekki. Umarım Apple bunu bir guncelleme ile düzeltir. Ama problem sadece hız olarak görülüyorsa 5ghz de bağlantı problemleri olmuyorsa o kadarda büyük sıkıntı değil.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyla alakasız ama nfs heat de hızlı level nasıl yükseltebilirim 27 de kaldım
  • serkanky kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapsam acaba iade mi etsem? Çok benim için sorun değil ama hayati bir anda ne olur bilemiyorum. Eski cihazımın 10 12 tane gördüğü yerde iPhone 2 tane görüyor. Gerçi kalan 8 tanesi de tek diş çekiyor yani bağlantı sorunu olacak onlara bağlansa da ama yine de 2 tane görmesi can sıkıcı. Hızdan ziyade ağları görmüyor benim sorunum o
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Yine mi sennnn.
  • kullandığımız telefonun başlığına da yazmayalım mı üstadım
  • Ağ görmeme bende de oluyordu hocam dediğim gibi özellikle 5GHz ağlar. Tüm 5GHz ağlar yok oluyor, telefonu yeniden başlatsam bile bir süre gelmiyordu. Ben bu konularda aşırı takıntılıyım, 3 tane iPhone 11 değiştirdim(2 kere zorla ürün değişimi verdiler, isteyerek değişim almadım.), sonunda kavga edip iade aldım. Telefonda ufak tefek ezik, boya atması ile kutudan çıkıyordu. İnternet benim için problemdi aynı zamanda, akşamları fazla içerik tüketiyorum, veri indirip, yüklüyorum.


    İade size bağlı, takıntınız yoksa kullanabilirsiniz. İçerik tüketiyorum, veri/uygulama indiriyorum, yavaşlamaması/kopmaması/görmeme sorunu yaşamaması lazım diyorsanız, hep aklınızda kalacaksa iade edin. S20 Fan Edition`lara bakabilirsiniz, SE cihaza yakın bir fiyatı vardı. Tabii, onda da burn-in ve exynos var.

  • şopen27 kullanıcısına yanıt

    NFS konusuna yazdım, iPhone konusunu kirletmeyelim hocam.

  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim 🙏
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hocam yok standart kullanıcı sayılırım. Cihazı sevdim açıkçası pek iade edesim yok. Sim kart takmadım taksam iade kabul ederler mi? Amazondan aldım. Bir de bilgisayar üzerinden nasıl foto müzik atıyoruz ve wp yedeklerini androidden nasıl çekeriz?
  • Amazon, telefona zarar vermediğiniz ve kutu içeriği tam olduğu sürece kabul ediyor. 1 Aralık sonrası cihazı aldıysanız sanırım 20 Ocak`a kadar iade süresini uzattı Amazon, COVID-19 yüzünden. Amazon`un iade koşulları sitesinde kırmızı bir kutu içinde bilgisi geçiyor. Dilerseniz, o zaman iade edersiniz. Normal şartlarda da ilk 14 gün iade hakkınız var, Amazon bunu 30 gün yapıyor. Tabii, duruma göre 1 yıl kadar sonra bile alabilirler, Apple telefonu tamir etmezse vs. Amazon, dışında iade haklarımızı kullanabileceğimiz pek bir yer yok zaten. :)



    Hocam Windows`tan nasıl atılıyor gerçekten bilmiyorum, MacBook`tan AirDrop ile ben transfer yapıyordum. WhatsApp yedekleri ücretli programlar ile çekiliyor, forumda bir arkadaş yardımcı oluyordu ücretsiz bir şekilde. WhatsApp mesajlarını iOS`a aktarma diye DH Forum`da aratırsanız bulabilirsiniz.

  • Müzik atma olayını en son 6-7 yıl önce itunes ile yapıyorduk şimdi nasıl bilmiyorum. Fotoğrafları icloud kullanarak atıyorum
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.