< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cevap için teşekkürler. Şikayetvar'a baktım red olanlarda var sanırım siyahla ilgili pek sorun yok gibi. Bir kullanıcı kamera çerçevesinden dökülme olduğunu söylemiş sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar android den ios a yeni geçtim, aklıma takılanları konu aktif olduğu için ve 11 pro aldığım için de burada soruyorum. yanıt gelirse ne mutlu... 1) ios ta internet, banka, whatsup vs derken bazen bakıyorum 10 dan fazla uygulama arka planda açık kalmış, fark edince yukarı tek tek gönder zor oluyor androiddeki hepsini kapat butonuna alışmışım çok. açık uygulamaları tek seferde kapatmanın kısa bir yolu yok mu? 2) whatsup da birine video yollarken android de seçip kırpıp gönder diyip işimize devam ediyorduk, arkaplan da whatsup hallediyordu, iosta ise video hazırlanırken ekranı açık bekletme zorunluluğu nasıl bir mantıktır, telefon kilite düşerse video gönderimi iptal oluyor, daha önce yazdıklarımla bu sorduklarımın bir basit çözümü olmalı, yani o kadar para verip işimi hayatımı kolaylaştıran telefon almış olmayı istiyorum. olay sadece stabil video çekmek ise yazık verdiğim paraya. |
|
|
|
|
|
Benden büyükmüşsun abi anladım. Yazının tamamını okuyamadım ama genel manada anladım seni. Çakma mühendis lafını geri alıyorum özür diliyorum fakat diğer söylemlerim aynen geçerlidir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|