Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.498
Cevap
272
Favori
513.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de birkaç aydır iPad kullanıyorum. Daha öncesinde hiç tablet kullanmamıştım. Ben hem bilgisayar hem de tablet gibi kullanıyorum. O nedenle de çok arada kalmama rağmen 11 inç olanı tercih ettim.

Bence mükemmel bir cihaz iPad Pro ama oled panel olmaması çok çok büyük bir eksiklik. Hem içerik tüketirken hem de içerik üretirken Oled panel olması çok daha iyi olurdu.

11 inçin oled ya da en azından mini led olanı çıktığı anda almayı planlıyorum.

Bendeki model 256 GB. O da biraz yetersiz kalıyor açıkçası. 16 GB RAM nedeniyle 1 TB olana niyetim var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Yatakta, koltukta kullanmak, bir şeyler izlemek için 11 inç ideal gibi geliyor bana. Ama 12,9 inç kullanmadığım için tam olarak yorum yapamam.

Ancak 12,9 inç ile 11 inç arasındaki ekran teknolojisi bariz farklı. Düz IPS panel ile bir şeyler izlemek pek de keyifli değil açıkçası. Siyahları göremiyorsunuz çünkü. 12,9 öyle değil. Ayrıca ekran parlaklıkları da farklı.

Selamlar.

Mağazaya watch 2 ultra almaya gitmiştim. İstediğim kordonu depoda ararlarken tabletlere bakıyordum. İpad pro 12.9'un ekranını görünce tableti alıp çıktım. Öyle bir ekranı var işte :) Özellikle HDR içeriklerde farkı görürsünüz. Yatakta kullanımda biraz yorabilir. Mesela daha önceden air 2 kullanıyordum, o çok rahattı. Koltukta sıkıntı yaşamazsınız. Bende sizin gibi monster kullanıcısıyım. Steam link üzerinden masaüstü oyunlarınızı oynayacaksanız 12.9 çok daha iyi olur sizin için. 5ghz modemle akıcı bir şekilde oynarsınız.

• İpad 11 pro 513 cellular almıştım 3 hafta önce.
    İlk tespitlerim. Son derece yeterli. Hızı iyi. Ekran kalltesi de yeterli.
    Cihaz çok hızlı ve akıyor. Hasarsız uzun süre kullanırım umarım. Aslında 256 cellular alacaktım. Fakat tam akırken 512 olan modelin de indirim vardı. 34999 aldım geçtim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nimbuzz N kullanıcısına yanıt

Hocam oyunları daha çok ps5de oynuyorum. Ipadde hearthstone oynarım gibi geliyor en çok. Daha çok netfix vs izleyeceğim de 11’in ekranı hiç mi keyif vermez bir şeyler izlerken. Yeterli olur gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam peki 11 inç hiç mi keyif vermez izlerken. Yatakta vs dizi film izlemek baya hoşuma gidiyor. Telefonda izleyeceğime 11 inçde izlerim diyordum.

Hiç keyif vermez demeyeyim. Özellikle normal kullanımda 11’in de ekranı çok kaliteli. Ancak iPhone ekranı dışında elimde oled veya mini led başka bir ekran olmadığı için kıyaslama açısından net bir şey diyemiyorum. Sadece siyah görüntülerde eksiklik çok bariz hale geliyor. Siyah sahnelerde ucuz bir cihazmış gibi hissettiriyor. Ama genel dizi film deneyimi kötü diyemem.

• Tamamdır hocam teşekkür ederim. 12.9 sanki keyboard ile beraber masa başı kullanım için ideal gibi duruyor. 11 benim aradığım tablet deneyimini daha rahat sağlayacakmış gibi

Rica ederim. Ben de sizin gibi çok ikilimde kalmıştım almadan önce. Benim kullanımım gün içerisinde ağırlıklı olarak Mac’in yanına ikinci ekran veya direkt ana cihaz olarak masa başında kullanım üzerine. Apple’ın harici klavyesini aldım. Bir de harici trackpad almayı düşünüyorum. Keyifli bir kullanım oluyor. Ayrıca gün içerisinde zaman zaman tablet gibi de kullandığım oluyor. Belli bir saatten sonra da yatağa geçip tamamen tablet gibi kullanmaya başlıyorum. Ben özellikle ikinci kullanımı baz alarak 11’i tercih ettim. Ayrıca bende 13 inç MacBook Air de var. 13 inç de gayet küçük geliyor bana. Harici bir ekran almayı düşünüyorum. 12,9 iPad’i de alsam ekran küçük olacaktı benim için masa başı kullanımda.

• Tamamdır hocam 11 iyidir gibi duruyor benim kullanım şeklime göre. Birde ipad 11 4.nesil diye geçerken 12.9 6 diye geçiyor. Fakat ikisinde de M2 işlemci var ve ekran hariç tüm özellikler birebir aynı. Neden böyle bir nesil farkı var?

Büyük iPad Pro hep 12,9 inç idi. Küçük iPad Pro ise 4 nesildir 11 inç. Ondan öncesinde 9,7 ve 10,5 inçlik birer iPad Pro vardı. Ondan dolayı biri 4. diğeri 6. nesil.

• Bence de iyi olacak. Tüm söylentiler de geleceği yönünde zaten 11 lere de. Bakalım.

• Arkadaşlar sizin cihaz da arkadan ısınıyor mu?? Özellikle bir şey izleyince….

• Ipad pro 11 inç aldım. Bence ekran harika. 12.9 inanılmaz büyük gözüktü mağazada gözüme. Yatakta falan pek rahat edilecek gibi durmuyordu açıkçası. 11’in ekranı da bana kalırsa gayet yeterli. Şu an için baya memnunum. Umarım pil performansı da üzmez.

Şimdiki aklım olsa muhtemelen 11 inç alırdım. Her açıdan ideal bence.

Hayırlı olsun. Mağazada anlaşılamayabilir ama evde çok büyük kalıyor. Özellikle benim gibi elde kullanan için. Diğeri sahiden büyük oluyor bir şey okurken elde vs. Tamamen kullanıma bağlı. Masada klavye ile kullanmak için vs 12.9 daha iyi. Ama durmadan elde yatakta vs kullanan için kesinlikle 11 en iyi seçenek. O tarz kullanıp 12.9 u geri verip 11 alan arkadaşlarım var. Bence pilden çok memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 14 Ekim 2023; 20:31:25 >
  • 11" candır kızlar defter gibi kullanıyor hayret ediyorum ben yapamam herhalde kalemi bu kadar düzgün nasıl yazıyorlar anlamadım ben kullanınca cin ali yazısı gibi oluyor

• Netflix Disney Amazon platform dizi ve filmlerinde bildiğin lcd'de izliyorsun 11 inç ipad pro da ekran oranı 10:7 olduğu için siyah boşluk içeriklerde çok fazla oluyor o yönden Galaxy tab s9 Plus 12.4 ve 16:10 oranlı olduğu için 16:9'a daha yakın ve siyah boşluk yok denecek kadar az ve siyahlar daha siyah

Dizi film çok önemli değilse iPad Pro en kral cihaz pubg de çok iyi kalem'i anlatmaya gerek yok 11 inç ideal boyut ama 12.4 12.9 cihazlarda boyut olarak büyük olsalarda keyif veriyor bazı kullanımlarda

• -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Ben yeni Pro serisinde tasarım da dahil önemli değişiklikler bekliyorum. iPad tasarımı yıllardır aynı. Bu seride değişecek bence. Daha ince ekran çerçeveleri, yatayda yer alan kamera gibi değişiklikler de göreceğiz diye düşünüyorum.

• Cann88 C kullanıcısına yanıt
    Kılıf takılı olunca hissetmek zor ama Final Cut Pro’da hissedilir şekilde ısınıyor ve şarj tüketiyor. Bir şey izlerken sıcaklık hissetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.