Hastası olduğum tek oyun türüdür hocam. Diğer oyunları da oynarım tabi ki ama souls sevdası bende başkadır. Hepsini baştan sona platinledim yapacak bir şey kalmadı artık. Elden Ring DLC bekliyorum |
Apple iPad Pro [ANA KONU] (532. sayfa)

-
-
Ben single player tüm oyunları bitiriyorum nerdeyse ancak from soft’un oyunlarına ben de bayılıyorum yeri ayrı. Konuyu fazla dağıtmadan size Lies of P ve Lords of the Fallen’ı da öneriyorum. Müthiş soulslike’tır ikisi de yeni çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adaptör olarak ne kullanıyorsunuz acaba ? Hangi adaptöre baksam ısınmadan şikayet var. Sadece apple adaptörde öyle bir şey görmedim. Onda da port yok neredeyse. Birde harici diskler bu adaptörlerde ek güç kaynağına ihtiyaç duyuyor mu ?
-
-
Hangi site
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam cihazı aktif etmediyseniz direkt gönderin. Net sıkıntılı bir cihaz bence.
-
Apple kendi sayfasından geldi değişim ürünü olarak.. sei no su be garanti kontrol ettim sıkıntı yok ama içime sinmedi…
Değiştirme şansın varda bence değiltir hocam.
Seri ve garanti sorun değil ki sorun senden önce birisi açmış yoksa kutuda böyle leke olmazquote:
Orijinalden alıntı: Cann88
Apple kendi sayfasından geldi değişim ürünü olarak.. sei no su be garanti kontrol ettim sıkıntı yok ama içime sinmedi…
Evet o yüzden kıllandım bunu da iade edicem gerekirse gidip mağazadan alırım mini vs sıkıldım bu sıkıntılı seriden…
2. Değişimim olacak gına geldi soğudum valla diğeri de çok ısınıyordu.. Şunu anladım apple değilim ürünlerinde sıfır ama önceden açılmış paket yolluyor bir kaç gün kullandım güncelleme de yaptım ama yine içime sinmedi iade edicem… Apple sayfasından almıştım…
şu an iPad Pro m2 almaya değer mi ? yenisi mi bekleyeyim ?
-
Öyle hocam iki kez değişim olunca insan bir soğur haklısınız bence.
-
Ben 1 hafta felan önce Teknosa da 32 bin tl civarına görünce aldım bir tane. Şu anda tekrar 38/40 bin bandına çıkmış. Daha önce Air 2 kullanıyordum. iPad’ler bence daha uzun ömürlü cihazlar, bir nesil geriden gelmek hele uygun fiyata bulursanız bir şey kaybettirmez gibi.
iPad 11 pro ile ilk kez tablet dünyasına adım attım. M2 işlemci olduğundan mıdır bilemiyorum her türlü işlem sanki notebook kullanıyorum hızında. Hatta daha da iyi hissettirdi.
Kafamda netleştiremediğim iki nokta var sadece 1.si kılıf olarak ne almalıyım?
İkincisi ise ekran koruyucuya kalem kullanacağım düşünülürse gerek var mı?
Kılıf olarak sanırım ESR shift alacağım ekran koruyucu olarak mıknatıslı koruyucular çıkmış ancak epey pahalıya geliyor. Değer mi bilemedim.
Son olarak 11” ekranla ilgili eleştiriler gördüm. Haklı olunan noktalar var ancak 650 nit parlaklık ve 120 hz tazeleme oranı gayet iyi. Film izlerken siyahlar konusunda oled benzeri performans olmalı demiyorsanız bu ekran bir amoledden çok kötü değil. Aksine uzun vadede dayanımı daha iyi olur ekran yanığı yaşanmaz.
-
Kılıf olarak logitech combo touch alırsanız dizüstü bilgisayara iyice yaklaşıyor.
-
Hocam ben ondan hiç memnun kalmadım iade ettim. Yapı olarak kendi klavyesinden çok iyi. Kılıf olarakta kullanılabiliyor ama touchpad düzgün çalışmayınca iade ettim.
Üzüldüm sizin adınıza. Belki üründe problem vardı. Benim touchpad herhangi bir sıkıntı yok. İlerleyen dönemlerde de çıkmaz inşallah :)
-
Belki öyleydi sonuçta değişim istememiştim. Baktım aynı fiyata magic var iade edip onu satın aldım. Umarım çıkmaz bence dediğim gibi kendi klavyesinden çok daha kullanışlı.
-
Yani katılamayacağım maalesef. Bu seviyedeki bir cihazda ips ekran çok sırıtıyor, hiç olmamış. Oled e geçince anlarsınız ne demek istediğimi. Ayrıca kullandığı aspect ratio dan dolayı film, dizi vs izlerken siyah bant çok fazla, bununla birlikte çok ironik birşey ama çoğu kullandığım uygulama ipad de yok, android tarafında var.
Çok iyi cihaz ipad pro ama eksikleri var halen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X