Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.859
Cevap
248
Favori
471.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

    Ben de almayi dusunuyorum 32GB yeter mi sizce? Genel olarak cizim amacli olacak. Film dizi anime gibi seyleri internetten stream ediyorum zaten. Cok uygulama yukleyen biri degilim, kullanmayacagim uygulamalari yuklemeyi sevmem. 32 ile 128 arasinda 600 lira fark var, o 600 lirayi ayriyeten alacagim laptopa eklemek daha mantikli olur mu? Cunku iPad Pro'yu laptop yerine gecsin diye almayi dusunmuyorum.

    Uygulamaları çok yer kaplıyorsa sorun olur..Ben de o aradaki 600 ile klavyesini alayım diyorum..
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın
  • iPad Pro Fiyatı çok pahalı.Bir indirime gidilse kısa süreli iyi satış rakamına ulaşır fakat Apple dan nadir indirimler geliyor.Surface Pro 4 daha avantajlı .Bi süre daha beklemek lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam üstü Kanyon avm deki troy da stokta 128gb WiFi space gray bulunca satın alarak bende aranıza katıldım,ilk defa bir tablette bu kadar kolay sanal klavye kullanabiliyorum :) Yeni bir iPad olarak kurdum ayarlarını bitirdim şu an için gayet memnunum kalem gelince asıl keyfini alıcağım.Şimdi sıra bir kılıf almaya geldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Vay be. Vipracing...
    Bu nick'i asus p535'deki super paylasimlardan hatirladim. Ne gunlerdi!
    Gule gule kullanin. Ben de cok heveslenmistim kalem dolayisiyla ama gercekten cok pahali geldi bana. Maalesef pro, kapsama alanim disinda kalacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce pupa da inceledim ve 4099 yl ye benim için bir arzu objesi olmaktan uzakta duruyor artık. üzerine biraz daha koyup güzel bir imac için sabırla beklemek daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz

    az önce pupa da inceledim ve 4099 yl ye benim için bir arzu objesi olmaktan uzakta duruyor artık. üzerine biraz daha koyup güzel bir imac için sabırla beklemek daha iyi.

    Bütün Apple reseller 4099 TL ye satarken n11 teknosa neden 3999 TL ye satıyor anlamış değilim...
    üstelik teknosa da 3849 tlye geliyor 300 tl de çek veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanbaba -- 14 Kasım 2015; 22:04:48 >
  • benim beyaz 32 gb bugün elime ulaştı ups kargo şaşırttı beni cihaz beklediğimden daha büyük çıktı cihaz çok hoşuma gitti bana göre tek eksiği 3d touch un olmayışı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    hocam klavye almayı düşünüyorsanız türkçe karakter yok bilginiz olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sonunda alabildim ancak kılıf bulamadım şimdide onun derdine düştük
  • oan kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar & sevgiler
  • murlek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,

    Klavye almayı düşünmüyorum , storeda denedim hoşuma gitmedi ve ek olarak sizinde belirttiğiniz gibi Türkçe karakterlerde yok (Yeri gelmişken ekliyeyim : Gördüğüm çoğu inceleme videosunda Logitech in iPad Pro klavyesinin Apple ınkinden çok daha iyi olduğunu vurgulamışlar).Bir tek gelince pen i satın alıcağım (Bence onunla anlam kazanıyor pro )
  • Şu alete MacOS X yükleyebilseydik ne iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media markta inceledim gereksiz saçma sapan büyüklükte olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün daha da beğendim cihazı

    Ölçek olsun diye iPad mini , iPad pro ve Samsung Galaxy Note Pro 12.2 yi yanyana çektim (Note 5 i ne kadar seviyorsam bu Galaxy Note Pro 12.2 den o kadar nefret ediyorum.iPad pro ile karşılaştırmayı bırakın normal bir tablet olarak daha kötüsünü ne kullandım ne de gördüm)

  • Autocat, netcat, surpac... Gibi programlar çalışacak mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı bu gün test etme şansım oldu, tek kelimeyle süper olmuş. Hızı, sesleri, ekranı, süper ben çok beğendim. En nefret ettiğim kısımsa ana ekranda "ikonların" arasına 10 ikon daha girer, bir satır arttırmaları lazım! bu dev gibi bir cihaz! neden bu kadar boşluk var. Bu arada klavye üzerindeki numaraları çok sevdim neden ipad air'de yok :(
  • O şekilde düşündüğümüzde Apple'ın 326ppi değerinin altındaki ekranlara da (telefon, tablet dışındaki ürünleri) retina dediğini atlamışım. Haklısınız. Aslında videoda cümleyi şu şekilde söylese idim daha doğru olacaktı, "retina ekran fakat bana göre diğer retina ekranlar kadar iyi gelmedi bana". Bunu söyleseydim sanırım bir sorun olmayacaktı :) Video konusunda profesyonel değilim sonuçta, böyle yanlış ifadeler olabiliyor. Videoda da bir mesaj ekleyerek bunu düzeltmeliyim.
  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısınız öyle deseniz problem olmayacaktı. Apple retina diyor ama aslında retina değil dediğiniz zaman itici ve sinir bozucu geliyor insana. Naçizane bir önerim daha olacak videonun başında teknik özelliklerin hepsini okuyorsunuz en ince ayrıntısına kadar bence burada biraz düzenlemeye gitseniz daha iyi olabilir. Konuşmanız gayet akıcı , çekim teknikleri ve seçtiğiniz cümlelere dikkat ederseniz başarılı olacağınıza inanıyorum. Yanlış anlamayın eleştirilerim(iz) sizi geliştirmek için. Ve ilk yaptığım birazda sert olan yoruma anlayışla yaklaştığınız için teşekkürler yorumlardan ders çıkarmaya çalıştığınız belli. Başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.