Şimdi Ara

Apple iPad Mini 6 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
15
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]
    Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]




  • Bakin hocam çıkmıyor.

  • Mesela live photo özelliğini de kapatsam yeniden açık geliyor.

  • Bugün aldım, cihaz gerçekten çok hoş. iPhone'un büyüğü gibi. Keşke oled ekran olsaydı, dedirtti ama Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]  Neyse bir daha bunun oledi çıkınca değiştiririm.

  • Bence bu cihazın en büyük eksiği promotion ekran. Eğer 120hz ile gelseydi bu jöle muhabbeti de olmayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Sormayın hocam. İlk kez bir teknolojik ürünü bu kadar beğendim. Tam almayı beklerken ekranla ilgili iki tane farklı problem çıktı. OLED paneli ve 120 Hz'i geçtim ama bari jöle efekti ve ekranın belli noktalarında beyaz leke problemi olmasaydı. İşin kötü yanı mağazada denedim, aynen bu şekilde. Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]  iPad Air 4 için de kablosuz problemi var diyorlar. Zaten parasını da hak etmeyen bir model. Air 4'te 120 Hz kesinlikle olmalıydı. Pro serisi de benim için gereksiz. Geriye iPad 9.jenerasyon kalıyor. O da malum çok iyi bir cihaz değil. Kaldık yine ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]Gxl Techyoutube
    iPad Mini serisi eskiden insanların çocukları zaman geçirsin diye aldığı, yüzü eskimiş,2016 yılından kalma tasarıma sahip çirkin cihazlardı.iPad ailesinin diğer üyeleri (Air,Pro) tasarımsal olarak çağa ayak uydurmuşlarsa da mini hep dışarda bırakiliyordu. Artık bunun değiştiğini memnuniyetle söyleyebilirim. Apple Yeni iPad Mini 2021 kompakt tablet kategorisinde rakipsiz olabileceklerini farketmiş ve sonunda Mini'ye gereken ilgiyi ve özeni göstermiş.Ekran büyümüş,çerçeve küçülmüş,son teknoloji A15 Bionic gelmiş. Facetime için ise Centerstage teknolojisi getirilmiş. Arka kamera 4k@60 Fpse kadar çekim yapabiliyor ve bir tablet için çok iyi.Ön kamera ise 120derecelik geniş açısıyla grup selfieleri için ideal. Detaylı incelemem sonucu şikayet edebilecek pek bir şey bulamadığımı mutlulukla söyleyebilirim ama gece modu gibi gelişmiş kamera modlarını ve Samsung'un sunduğu ultra hızlı şarj gibi özellikleri aradığımı da belirtmek zorundayım.
    https://www.youtube.com/watch?v=EoJ55b6Y-Sw

    Şurda izlediğim kadarıyla güzel bir cihaza benziyor, ipad air arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim.

  • 2 haftadır kullanıyorum. iPad Mini 4'ten geçiş yaptım. Gerçekten kullanımı çok keyifli, harika bir cihaz olmuş benim gözümde. Ekranı, iPad Pro'ların ekranını gördükten sonra, keşke mini-LED olsaymış dedirtiyor gerçekten fakat benim üzerindeki ekrandan da herhangi bir şikayetim yok. Jöle etkisi beni rahatsız etmedi açıkçası. Sayfayı çok hızlı veya çok yavaş kaydırdığınız zaman gözle görülür bir etkisi yok. Ara hızlarda kaydırınca ancak bu etkiyi görebiliyorsunuz.


    Tekrar yazmak istiyorum; Jöle etkisi rahatsız edici değil demiyorum kesinlikle, fakat beni rahatsız etmedi.


    Eğer küçük tablet seviyorsanız, tableti benim gibi en çok yatarak kullanıyorsanız tavsiye ederim..

  • Bugün pt den alarak aranıza katıldım. Şimdilik mutluyum inşallah böyle devam eder. Kılıf kıtlığı var sanırım tüm sitelerde yurtdışından kargolanıyor. Yakın tarihli teslim edecek bir satıcı bulamadım. Öneriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfbc344 O kullanıcısına yanıt

    Ben de dandik kılıflara 200 üstü verip kargo beklemektense smart folio aldım. hem çok ince hem de hissiyatı çok güzel, hem de çok yakıştı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt

    Hocam mesajınızı gördükten sonra ben de düşünüp taşınıp smart folio aldım. Gerçekten çok şık ve kullanışlı. Apple Pencil ile de mükemmel uyum sağladı ve çok hoş bir görüntü ortaya çıktı. Fiyatı tuzlu ama pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Ekran filmi olarak ne aldınız şimdi de onun araştırmasına girdim. Paperlike çakması ekran filmleri nasıldır acaba? Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerfbc344 O kullanıcısına yanıt




  • Ben de dün bir tane alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi hem ekran koruyucuda hem de kılıfta bir kıtlık var gibi, içime sineni zar zor bulabiliyorum. Kılıf olarak birazcık bekletecek olsa da Amazon Germany'den aşağıdaki linktekini aldım fakat ekran koruyucu olarak herhangi beğendiğim bir model olmadı maalesef fakat Spigen Türkiye eğer stoklara koyarsa Spigen'in ekran koruyucusunu almak istiyorum telefonumda da kullandığım ve çok memnun kaldığım için, üstelik uygulaması da epey kolay.


    Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]
    Apple iPad Mini 6 [ANA KONU]amazon
    ESR iPad Mini 6 (8,3 inç, 2021) ile Uyumlu Kılıf, Trifold Stantlı Akıllı Kılıf, Manyetik Toka, Otomatik Uyku/Uyandırma, iPad mini 6. Nesil için İnce Hafif Kılıf, Ascend Serisi, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099RX2L35?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image




  • Dostlar, sizce Black Friday kapsamında Apple Pencil 2. nesilde bir indirim görür müyüz?




  • 5400 e mm da var 150 bonus veriyor artı 250 lirada club mediamarkttan hediye çeki veriliyor.

  • İpad mini 6 nesil 64 5100 256 gb 6600 e düşmüş
    Bir sorunu mu var acaba neden talep görmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    64 GB için 5.100 TL fiyat nerede acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bstsn B kullanıcısına yanıt

    Trendyol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler ben dün bu ürünün cellular versiyonundan sipariş verdim. Bu ürünle telefon görüşmesi yapılabiliyor mu? Aramalar geliyor mu bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt

    Hayır. Telefon olarak kullanamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.