Şimdi Ara

Apple iPad Mini 3 16GB WiFi + Cellular Gold MGYR2TU/A 1359 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple iPad Mini 3 16GB WiFi + Cellular Gold MGYR2TU/A Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir üründür. 1 defa Kliksa bu kadar düşürmüştü alamamıştım. Kartların dönemi gelmemişti. Bu seferde Ptt indirmiş fiyatı Word karta 9 taksitle kaptım bir tane ihtiyacı olan arkadaşlar varsa kaçırmasın derim Ürün benim gibi büyük tablet kullanmak istemeyenler için gerçekten ideal bir ürün.

Apple iPad Mini 3 Gold Wifi + 4G 1359 TL

• 64GB iPad mini retina'dan sonra pek sıcak gelmiyor bu kampanya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gbi 799 a alanlar +3g icin 560 lira daha vermek istemeyecektir.Hatta o kampanyayi kaciranlarda bu 16lik icin bu fiyati yuksek bulacaktir.

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Özellikle mobil olarak kullanacaksanız ve gittiğiniz her yerde Wifi Key istemekten benim gibi hoşlanmıyorsanız 3G Gerçekten çok büyük bir rahatlık kimseye minnet etmenize gerek kalmıyor :)
  • İpadlerdeki 3g yi hic albenili bulmam. Zaten gunumuzde her telefon internetini wirelesstan paylasabiliyor. Buna bukadar para verecegimize ve aylik internet faturasi odeyecegimize telefonun internetini 2 gb arttirir birtane 25 liralik powerbank alirim. Zaten ipad aldigimiza gore canta tasiyoruz cantada telefonum sarj olur gezerken..

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

İpadlerdeki 3g yi hic albenili bulmam. Zaten gunumuzde her telefon internetini wirelesstan paylasabiliyor. Buna bukadar para verecegimize ve aylik internet faturasi odeyecegimize telefonun internetini 2 gb arttirir birtane 25 liralik powerbank alirim. Zaten ipad aldigimiza gore canta tasiyoruz cantada telefonum sarj olur gezerken..

Mantıklı
  • Bu ürün Gittigidiyor'da zaten 1349 TL. 100 TL Worldpuan ve %10 indirimi de hesaba katınca 1115 TL'ye geliyor. Satıcı yine Kliksa. Truva rumuzuyla satış yapıyorlar. Renk uzay grisi.

Apple iPad Mini 3 WiFi+4G 16 GB (MGHV2TU/A):http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-mini3-wi-fi-3g-16-gb-tablet-mghv2tu-a-138807712

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Aslında bende tam olarak bu şekilde planlamıştım. Ama evde bir adet Vınn var hiç de kullanmıyoruz içinde de 6 GB İnternet var 29 liraya 12 ay taahhüt yaptırmışlar dedim alır onu takarım kafam rahat olur. Birde Telefonun şarjı bitecek onu ona tak falan bir yerden sonra uğraşmam tableti evde bırakırım gibi geldi

Uzay grisi birçok yerde var bende gördüm de Gold veya Silver arıyordum niyeyse onlarda yapmadı bu sefer Kliksa indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 24 Aralık 2014; 15:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bu ürün Gittigidiyor'da zaten 1349 TL. 100 TL Worldpuan ve %10 indirimi de hesaba katınca 1115 TL'ye geliyor. Satıcı yine Kliksa. Truva rumuzuyla satış yapıyorlar. Renk uzay grisi.

Apple iPad Mini 3 WiFi+4G 16 GB (MGHV2TU/A):http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-mini3-wi-fi-3g-16-gb-tablet-mghv2tu-a-138807712

Hocam kliksa neden farkli platformlarda farkli isimler kullaniyor?

İnnovaStore gibi bir isimle Gittigidiyor da satış yapıyorlardı ama Teşhir veya kutusu açık ürün şikayetleri olmuştu hatta forumda konusu bile açılmıştı belki o nedenle isim tazelemiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

İnnovaStore gibi bir isimle Gittigidiyor da satış yapıyorlardı ama Teşhir veya kutusu açık ürün şikayetleri olmuştu hatta forumda konusu bile açılmıştı belki o nedenle isim tazelemiş olabilirler.

Innovastore da ilginc hocam niye kliksa demiyor

N11'de de KanyonShop olarak satış yapıyor. Ticari olarak kendini güçsüz göstermek istemiyor olabilir. Sonuçta Kliksa, Hepsi Burada bunlar Depodan direk müşteriye satış yapan siteler ve güçlü grupların firmaları. N11 ve GG Gibi Tedarikçi usulü ile çalışan firmalarda kendi isimleriyle mağaza açmaları demek buralarda bizim sağlayamadığımız fırsatlar var onlardan da pay almak istiyoruz demek gibi olur. Sonuçta o adamların müşteri kitlesine, Reklam tanıtım gücüne veya Banka kampanyalarına muhtaç gibi bir izlenim oluşturuyor bu durum.
  • 64 GB retinayı kararsızlığımdan kaçırdım eşşek kafam, içime sinmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

N11'de de KanyonShop olarak satış yapıyor. Ticari olarak kendini güçsüz göstermek istemiyor olabilir. Sonuçta Kliksa, Hepsi Burada bunlar Depodan direk müşteriye satış yapan siteler ve güçlü grupların firmaları. N11 ve GG Gibi Tedarikçi usulü ile çalışan firmalarda kendi isimleriyle mağaza açmaları demek buralarda bizim sağlayamadığımız fırsatlar var onlardan da pay almak istiyoruz demek gibi olur. Sonuçta o adamların müşteri kitlesine, Reklam tanıtım gücüne veya Banka kampanyalarına muhtaç gibi bir izlenim oluşturuyor bu durum.

Guzel ve gercekci bir cevap olmus tesekkurler

Rica ederim. Hani E-Ticaret cadı kazanı gibi en azından biz müşteriler olarak bildiklerimizi gördüklerimizi paylaşalım ki Arada olan bize olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.