Şimdi Ara

Apple İpad 6 - 7 ve Apple Pencil Hakkinda, Pencil ile Pdf Editlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar. Samsung un s pen kalemli bir tableti var bende, ancak donanimsal olarak pekte guclu degil ve pdf uygulamalari bir zaman sonra şişiyor ve yer kapliyor kasiyor. Bu sebepten artik ipad gecis yapmak istiyorum. Bazi cekindigim konular var mesela pdf uzerine kalemle yazilar yazarken avuc ekrana degince sacma yerlere basiyor mu ? Birde kalem gecikmeli mi calisiyor? Mesela ipad pro ya baktim gercek kagit ve kalem gibi mukemmel 0 gecikme ile calisiyor. Bu sekilde gecikmesizmi calisiyor yoksa samsunglar gibi gecikmeli mi calisir? Yni demek istedigim duz bir cizgi cektigimizde, cizgi gozle gorulur sekilde geriden mi geliyor? Umarim anlatabilmisimdir. Cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İpad 6. nesil ve apple pencil kullanıyorum. Bir kere kalem ile tablet çok uyumlu. Onda şüpheniz olmasın.

Pdf konusunda ise, eğer ibooks üzerinden pdfleri kalemle düzenleyecekseniz, sorun yaşamazsınız. Hassasiyeti olsun, fırça veya ispirtolu kalem başlıkları olsun işinize çok yarayacak. Ama camscanner gibi bir tarayıcı uygulamasıyla kitaptan belge tarayıp pdf formatına çevirip aynı uygulama üzerinden kalemi kullanacaksanız, spesifik bazı yerlerde kalemde hassasiyet sorunları olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

İpad 6. nesil ve apple pencil kullanıyorum. Bir kere kalem ile tablet çok uyumlu. Onda şüpheniz olmasın.

Pdf konusunda ise, eğer ibooks üzerinden pdfleri kalemle düzenleyecekseniz, sorun yaşamazsınız. Hassasiyeti olsun, fırça veya ispirtolu kalem başlıkları olsun işinize çok yarayacak. Ama camscanner gibi bir tarayıcı uygulamasıyla kitaptan belge tarayıp pdf formatına çevirip aynı uygulama üzerinden kalemi kullanacaksanız, spesifik bazı yerlerde kalemde hassasiyet sorunları olabiliyor.
    Yanıtınız için çok teşekkür ederim :) ben hazır olarak internetten Pdf indirip yazılar üzerinde işaretlemeler yapacağım bu konuda sorun yaşamam anladığım kadarıyla. Ha, birde merak ettiğim konu, mesela ben samsung tabletimde s pen kalemiyle hızlı çizgi çektiğimde çizginin bariz yavaş bir şekilde geriden geldiğini görüyorum. İpad pro daki gibi gecikmesiz çalışıyor mu acaba? Bu gecikme benim için can sıkıcı bir durum.

• air 3 de azda olsa gecikmeyi hissediyorum ama bu rahatsız etmiyor ben yoğun birşekilde notlar alıyorum. bir pro kadar hassas değil ama iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glasus -- 10 Ocak 2020; 19:54:54 >
  • Hibxajbhxhiw H kullanıcısına yanıt
    Bende hem samsungun s penli tableti var, hem de ipad var. Kalemle en ufak bir gecikme yok. İbooksta hele hiç gecikme olmuyor. Mevzuat.gov.tr den mevzuat indirip kalemle üzerine notlar alıyorum. Adobe pdf programı da çok iyi ama ibooks apple kimliği ile de tam senkronize olduğu için, çok daha işlevsel oluyor tabi.

Ben ipadden çok memnunum. Kalem bir miktar pahalı olsa da inanın, ipadin tam olarak tamamlayıcı bir aksesuarı. Kalemle tablet, salt içerik tüketmekten çıkıyor, içerik üretebileceğiniz bir pcvari bir hale bürünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad pro ve apple pencil 2
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Yazmış ya herkes. Gecikme olmuyor. PDF de düzenleyebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.