Şimdi Ara

Apple, iOS 26.0.2 güncellemesini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iOS 26.0.2 güncellemesini test ediyor
    Apple'ın yazılım mühendislerinin iOS 26.0.2 sürümünü dahili olarak test ettiği bildirildi. Yeni iOS 26 güncellemesinin bu hafta ya da sonraki hafta yayınlanması bekleniyor.

iOS 26.0.2 güncellemesi iPhone’lara neler getirecek henüz belli değil. Hata düzeltmeleri, güvenlik yamaları ve iyileştirmeler beklenebilir. Bu yıl Liquid Glass olarak adlandırılan yeni tasarımın getirdiği sorunlar düzeltilecek mi göreceğiz.

Ayrıca Bkz.iOS 26.1 güncellemesi iPhone'lara neler getirecek?

Apple, geçen ay özellikle yeni iPhone serisinde kamera ve bağlantıda oluşan sorunları gideren iOS 26.0.1 güncellemesini yayınladı. iPhone 17, iPhone Air ve iPhone 17 Pro modellerinde Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısının zaman zaman kesilmesi dışında diğer iPhone modellerinde de görülen hücresel ağa bağlanamama durumunun giderildiği belirtildi. Ayrıca iPhone 17, iPhone Air ve iPhone 17 Pro modellerinde belirli ışık koşullarında çekilen fotoğraflarda beklenmedik yapay olgular olması sorunu çözüldü.

Apple’ın iOS 26.0.2 güncellemesiyle birlikte Mac’ler için macOS 26.0.2 güncellemesini yayınlaması bekleniyor. Hatta bu sürümde çalışan M5 çipli 14 inç MacBook Pro modelinin piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/10/11/apple-preparing-ios-26-0-2/

• Rehberdeki kişiler “arama” kısmında çıkmıyor. 26.0.1 kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• iPhone 12 mini karşı tarafı aradığımda sesim cızırtılı gidiyor kimseyle konuşamıyorum inşallah bu sorunda düzelir 🥺

• Alarm çalmıyor iOS 26.0.1’de. Sık sık uygulamalar çöküyor. Güncellememek lazımdı da mecburen yükledik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.