Şimdi Ara

Apple, iOS 16 ile birlikte Mail uygulamasında yeni işlevler sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, iOS 16 ile birlikte Mail uygulamasında yeni işlevler sunmaya başladı



    Apple, iOS 16, iPadOS 16 ve macOS Ventura'daki Mail uygulamasını elden geçirdi ve onu Gmail gibi rakip posta hizmetleriyle daha uyumlu hale getiren bir dizi yeni özellik sundu.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı



    Bu yeni özelliklerden biri, herhangi bir hata durumunda e-postayı hızlı bir şekilde geri almanızı sağlayan işlev ve bu da uzun zamandır beklenen Göndermeyi Geri Al seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Göndermeyi Geri Al, bir e-posta gönderdikten sonra 10 saniyeye kadar çalışıyor ve bu nedenle, gönderdiğiniz bir e-postayı geri almak istiyorsanız fikrinizi değiştirmek için fazla zamanınız yok.



    Gönderdiğiniz e-postayı geri alın



    Google'ın Gmail hizmetinde de e-postalar için göndermeyi geri alma özelliği mevcut. Ancak iptal süresini 5, 10, 20 veya 30 saniye olarak özelleştirebiliyorsunuz. Apple şimdilik geri gönderilen maili geri almayı 10 saniye ile sınırlandırmış, ancak şirketin gelecekte başka zaman seçenekleri eklemesi de mümkün.



    Apple, iOS 16 ile birlikte Mail uygulamasında yeni işlevler sunmaya başladı



    Mail uygulamasına gelen birkaç yeni özellik daha var. E-postalarınızı gelecek için planlayabilir veya uygulamanın, açtığınız ancak yanıtlamayı unuttuğunuz bir e-posta hakkında size hatırlatma yapmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca, gönderilen mesajları gelen kutunuzun en üstüne taşımanıza da izin veriliyor.



    Gelişmiş arama



    Zengin bağlantılar da artık e-posta mesajlarında destekleniyor ve arama daha da geliştirilmiş. Apple, aramaya başladığınız andan itibaren daha iyi arama önerileri göreceğinizi ve aradığınızı bulmak için yazım hatalarını düzelteceğini ve arama terimlerinizin eş anlamlılarını kullanacağını belirtiyor.



    Bu özellikler Apple platformlarında, en son yazılımı çalıştıranlar için mevcut durumda. Apple'ın yaptığı güncellemeler şu anda geliştiricilerle sınırlı, ancak şirket Temmuz ayında genel betaları yayınlamayı planlıyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2022/06/07/mail-app-unsend-10-seconds/







  • Apple Mail uygulaması o kadar yetersiz ki, güçlü alternatiflerinin yanına gelmesi için 3 4 versiyon daha alması lazım.

    Güçlü alternatif demişken, Spark bu konuda baya iyidir. Tek sıkıntısı mailleri kendi sunucularında tutuyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Edison mail suan icin en iyisi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.