Şimdi Ara

Apple'indeğeri 500 milyar $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: hakansant

http://www.ntvmsnbc.com/id/25099856/

ya vay arkadaş milli gelir ile pazar değerini bir tutan ntvmsnbc editörlerinin mallığınamı yanıyım ? yoksa bizim buradaki arkadaşlarlamı ? neye yanıyım ben çözemedim , armut ile elmayı karıştıran milletim iyiki varsınız yahu

oha adlı konudan alıntım , böyle saçma haber olamaz , citi groupunda değeri 1.4 trilyon ne olucak ? Apple afedersinizde fazla birşey değil yani.
  • Bıze faydası?.....
  • Verildi verildi ve verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenleafffff

quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

http://www.ntvmsnbc.com/id/25099856/

ya vay arkadaş milli gelir ile pazar değerini bir tutan ntvmsnbc editörlerinin mallığınamı yanıyım ? yoksa bizim buradaki arkadaşlarlamı ? neye yanıyım ben çözemedim , armut ile elmayı karıştıran milletim iyiki varsınız yahu

oha adlı konudan alıntım , böyle saçma haber olamaz , citi groupunda değeri 1.4 trilyon ne olucak ? Apple afedersinizde fazla birşey değil yani.

Haber güzel bir haber bu kadar tepki haketmiyor. Citi Grup istersen 150 trilyon olsun. Sanırım Forumun başlığını atlıyorsunuz. Apple forumunda arkadaş gelip te Citi grubun trilyonlarından bahsedecek haber açacak değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Bıze faydası?.....

aynen bize faydası
  • quote:

1.Burası apple forumu
    2.Dünyanın en değerli teknoloji firması denilmiş dünyanın en değerli bankası değil.
    3.Microsoftu geride bırakması şahsen bana şaşırtıcı geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kaçıncı verilişi
  • guzel yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: globetrotter04

quote:

1.Burası apple forumu
    2.Dünyanın en değerli teknoloji firması denilmiş dünyanın en değerli bankası değil.
    3.Microsoftu geride bırakması şahsen bana şaşırtıcı geldi.

1-burası apple forumu değil , burası donanım haber , ve apple-iphone-ipad , Mobil Cihazlar altındadır , mobil cihazlarla değerin ne alakası var , olsa gel burada Apple'in pazar değeriyle gayri safi milli hasılayı bilgisizce karşılaştır banane
    2-ben anlamadım bunu diyorumki yani o zaman citi groupta türkiye gayri safi milli hasılasının iki katı nedir yani şimdi bu wowowow mu diyelim
    3-Microsoftu çoktan geçti sen biraz geriden geliyrsun

• quote:

1-burası apple forumu değil , burası donanım haber , ve apple-iphone-ipad , Mobil Cihazlar altındadır , mobil cihazlarla değerin ne alakası var , olsa gel burada Apple'in pazar değeriyle gayri safi milli hasılayı bilgisizce karşılaştır banane
    2-ben anlamadım bunu diyorumki yani o zaman citi groupta türkiye gayri safi milli hasılasının iki katı nedir yani şimdi bu wowowow mu diyelim
    3-Microsoftu çoktan geçti sen biraz geriden geliyrsun

Konu açılmış ve benim dikkatimi çekti. Apple ile ilgili konuların açıldığı bir bölümdesiniz ayrıca. Beğenmiyorsanız konuya yazıp konuyu ciddiye alanları aşağılamak zorunda değilsiniz. yazmayın yeter
  • Bize faydasi? diyen arkadaslar,bakmayin ozaman kimse sizin icin para kazanmiyor,kimseye fayda olsun diyede acilmiyor konu,muhakkak basarili seyleri kotuleyen insanlar olacaktir yada igneleyen,kardesim git calis seninde olsun gor faydasini
  • ahh ahh olacaktı yüzde bir hissemiz 100 bin sülalemize yeterdi be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.