Şimdi Ara

Apple’ın yeni uygulaması Clips bugün itibariyle indirilebilir oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple’ın yeni uygulaması Clips bugün itibariyle indirilebilir oldu

    Apple’ın iOS cihazlar için geliştirdiği yeni, eğlenceli videolar oluşturma uygulaması Clips, bugün itibariyle yayınlandı. Kırmızı renkli iPhone 7’nin tanıtıldığı süreçte resmiyet kazanan uygulamanın yayınlanması için Apple da iOS 10.3 sürümünün yaygın bir kitle tarafından kullanılmaya başlanması beklenmişe benziyor. Zira Clips’i kullanabilmek için en az iOS 10.3 sürümüne sahip olmanız gerekiyor.

    Apple’ın yeni uygulaması Clips bugün itibariyle indirilebilir oldu

    Yeni yayınlanan Clips uygulaması sadece 49.3MB boyutunda. Bu yönüyle hafif bir uygulama gibi duran Clips’i kullanabilmek içinse 64bit işlemciye sahip bir modeli kullanıyor olmanız gerekiyor. Eski cihazlarda ne yazık ki kullanamıyorsunuz. Türkçe dil desteği de bulunan yazılım, iPhone 5s ve sonrası, iPad Air ve sonrası, iPad Mini 2 ve sonrası cihazlarda sorunsuz çalışıyor.

     

    Sosyal ağlarda hızlıca paylaşabilmek için eğlenceli videolar hazırlamayı kolay hale getiren Clips, anlık video çekerek veya önceden kaydedilmiş videoları veya fotoğrafları zaman çizelgesine ekleyerek eğlenceli içerikler oluşturabilmenizi sağlıyor. Kliplere, yazılar ve emojiler ekleyebiliyorsunuz. Çeşitli filtreler ile çok farklı görünen videolar ortaya çıkabiliyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan Clips’i hemen burada yer alan bağlantıdan indirebilirsiniz.

     







  • Anlamadığım şey şu, bu telefon videoları kare mi çekiyor da biz bu düzenlediklerimizi kare olarak dışa aktarmak zorunda kalıyoruz. Çıldıracam yani.
    Kütüphaneden import ettiğim videoyu direkt kırpamıyorum. önce o videoyu bi record etmem gerekiyor, sonra kırpma kısmına geliyorum, başlangıç bitişi sürükleyince tam uzunlukta kırpma yaptırıyor. ama record etmezsem kırpma diye bişi çıkmıyor. tamam hız olabilir performans olabilir de, kırpma olayını da geçtim hadi, ya şu kare olarak dışa aktarmaktan vazgeçmişlerdir artık dedimdi ama nafile. imoviede de böyleydi bu.

    appstore da yorumlara da saçma sapan şeyler yazmış insanlarımız. sanki ilk yorum yapınca madalya takacaklar. onlar ayrı bi alem. apple desen kendi kafasına ayrı bi alem, görüntü oranı düzelirse iş görür. yoksa cacık.

  • 10.3 veya üst sürümü yalnız 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın.

  • Yükleyelim bakalım App Store'da olumlu yorumlar var =))
  • Yanlis haber 6 Nisan gecesi indirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulamamanın iMovie'den farkı ne?
  • iOS 10.3 zorunluluğu da olmasa süper olurmuş...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.