Şimdi Ara

Apple ın Nokiaya cevabı sert oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın iPhone 4 ile ilgili anten probleminin çok abartılmaması gerektiğini, her telefonda anten kısmı kapatıldığında sinyal gücünün düşeceğini açıklamasının ardından firmalar arası söz düelloları bitmek bilmiyor.

Anten sorunu çıktığından bu yana Apple ile alay etmekte olan Nokia'ya, Apple tarafından sert bir yanıt geldi. Öncelikle ilgili haberimizde Nokia ile ilgili olan kısmı bir alıntı ile hatırlayalım.

iPhone 4'ün anten sorunu ilk internete düştüğü günden bu yana Nokia'da sık sık Apple ile alay etmekte. Resmi blogunda 'telefon nasıl tutulur' diye uzun uzun bir makale bile hazırlayan Nokia, Jobs'un bu açıklamasından sonra da sessiz kalmadı.

Mobil iletişim dünyasının zirvesindeki isim olan Nokia, Apple'ın mevcut durumunu fırsat bilerek "iyi antenler yapıyoruz" açıklamasında bulundu ve rakibine yüklendi.1998 yılında pazara sunduğu 8810 modelinin 'dahili anten' tasarımına sahip ilk telefon olduğunu dolayısıyla bu konuda sektöre öncülük ettiğini belirten Nokia, anten performansını tasarımın önünde tuttuklarını, önceliği ona verdiklerini belirtiyor.

Nokia'nın sürekli kendilerini iğnelemesinden bıkmış olan Apple, bugün de sahneye N97 Mini ile çıktı. Apple'ın youtube kanalında N97 Mini'nin de anten kısmından tutulduğunda sinyal kaybına neden olduğunu belirten Apple, 'hani bu anten tasarımına önem veren Nokia', dermişçesine detaylı bir şekilde videoda sinyal kaybını göstermiş.

http://www.youtube.com/watch?v=-b-aoZNv-q0&feature=player_embedded

Apple ın Nokiaya cevabı sert oldu..

• gereksiz tartısmalar
  • İyi de o videoda(N97 Mini) hat kopmuyor cihaz hala çekiyor ve kullanımı etkileyecek kadar büyük bir sorun teşkil etmiyor. iPhone'da ise kullanımı etkileyecek düzeyde bir sorun var. Hat kopuyor ve cihaz çekmiyor. Diğer firlmalara bok atıp işin içinden çıkmaya çalışması çok çirkin bir durum. Samsung'un Hello yanıtı da çok manidar olmuş.
  • Apple bunu denemeden piyasaya sürmemeliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

İyi de o videoda(N97 Mini) hat kopmuyor cihaz hala çekiyor ve kullanımı etkileyecek kadar büyük bir sorun teşkil etmiyor. iPhone'da ise kullanımı etkileyecek düzeyde bir sorun var. Hat kopuyor ve cihaz çekmiyor. Diğer firlmalara bok atıp işin içinden çıkmaya çalışması çok çirkin bir durum. Samsung'un Hello yanıtı da çok manidar olmuş.

aynen katılıyorum

• Her ikisinin yaptığı da günü kurtarma çabaları... Biri yaptığı hatayı başkalarına yıkmak için uğraşır durur, biri de rakiplerine cihazları ile cevap veremeyince söz ile cevabı uygun görür :)
  • Koskoca apple kendini rezil etmeye devam ediyor. Sen bütün sene BİR TANE telefon üzerinde çalış ve onuda yüzüne gözüne bulaştır.
    Ondan sonra bu da yetmezmiş gibi ona buna b.k at.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyi de o videoda(N97 Mini) hat kopmuyor cihaz hala çekiyor ve kullanımı etkileyecek kadar büyük bir sorun teşkil etmiyor. iPhone'da ise kullanımı etkileyecek düzeyde bir sorun var. Hat kopuyor ve cihaz çekmiyor. Diğer firlmalara bok atıp işin içinden çıkmaya çalışması çok çirkin bir durum. Samsung'un Hello yanıtı da çok manidar olmuş.

katılıyorum, iphone sorununu kabullenmeli
  • n97de denedim,açık alanda telefonu nasıl tutarsan tut çok bir değişim yok.2.katta evin tam ortasında ise iki elle telefona tamamen sarılıp,sadece ekranından sinyal barı gözükecek şekilde kapatınca 3 bara kadar düşüyor.yer ankara,bahçelievler.operatör turkcell.

apple en başta evet hatalı yaptık,müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemlidir,esi sorunlu seriler toplanacak,yeni seride ise bu sorunu çözeceğiz gibisinden bir açıklama yapsa kendini aklar,hatta öne bile çıkardı.şimdi tabiri caizse apple sıvamaya çalışıyor.

işin enterasanı apple müşterilerini salak yerine koyarken,müşteriler bununla bile mutlu:)
  • Telefonun sol alt kenarından belki konuşma yaparken tutulabilir ama alt taraftan(nokiadaki antenin bulunduğu kısımdan) konuşma esnasında tutulamıyor ki .Çok rahatsız eder,birde ahizeyi kulağından uzaklaştırmak zorunda kalırsıno şekil tutuşta.Videoda adam poşet gibi elini sarmış telefona.O şekilde tutarsan her telefonda belli bir sinyal kaybı yaşanabilir.
    ondan sonra Bakın nokiada çekmiyor diyor Apple.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 24 Temmuz 2010; 21:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

quote:

katılıyorum, iphone sorununu kabullenmeli

zaten kabulleniyor. bumber önermek, kılıf dağıtmak kabul etmektir.

düşerken kimi çeksem benle kar diye düşünüyor.

• quote:

• Neyse bişe dicektim vazgeçtim ban yerim filan
  • Nokia senede kaç tane telefon modeli çıkarıyor, Apple yılda 1 kez bir telefon çıkarıyor ve fiyatı nokia'ya nazaran daha pahalı, ama gel gör ki; Temel amacı iletişim kurmak olan bir aracın en gerekli unsurunu sorunlu piyasaya sürüyor. Sonrada başkalarına laf atıyor Hem suçlu hem güçlü.. Kimse yoğurdum ekşi demez
  • Elmayı(Apple) soydum. Başucuma koydum. Ben bir KILIF uydurdum.
    Duma duma dum. :D

Apple'da yani Türkçe ismi ile Elma'da yetenek var ama beceri yok.
  • Ne Kadar Anti Marka Meraklısı Varya Para Demek Herşey Demek Değil Bakın En Basit Örnek Telefon Fahiş Fiyat Ama Kusuru Çok Komik Nerde Bu Anti Markacılar Ses Seda Yok Gene Elinde Patladı Elmanın Sen Senede Bir Model Çıkarıp Sömür Sömürebildiğini Aferin Sana Başkasına Çamur Atarken 5 Defa Düşün İstersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.