Şimdi Ara

Apple'ın iptal ettiği Apple Watch projesi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple watch android telefonla neden uyumlu değil
    Apple’ın sağlık hedefleriyle ilgili yeni yayınlanan rapora göre, Apple mühendisleri Apple Watch ve Sağlık uygulamasını Android telefonla uyumlu hale getirmek için sürdürülen yoğun çalışmaya dahil olmuş. Geliştirme süreci neredeyse tamamlanmış. Peki, neden hâlâ Apple Watch Android telefon ile eşleştirilemiyor?

Ayrıca Bkz.Bir sonraki Apple Watch Ultra büyük yeniliklerle gelecek

Apple Watch, Android telefonlarla neden uyumlu değil?

Android ile uyumlu Apple Watch modelinin piyasaya sürülmemesinin gerekçesi elbette ticari kaygılar; Apple Watch ile birlikte iPhone satışlarını da artırmak. Bilindiği üzere Apple Watch’lar yalnızca iPhone ile eşleştirildiğinden, ilk kez Apple Watch alacak birinin aynı zamanda iPhone da alması gerekiyor. Kullanıcıların hem saat hem de iPhone yerine yalnızca Apple Watch satın alıp kullanma isteği olsa da Apple buna olumlu bakmıyor.

Bu arada 2024’te çıkacak Apple Watch modelinin uyku apnesinin yanı sıra yüksek kan basıncını (tam sistolik ve diyastolik ölçümler hariç) tespit etmeye yardımcı olacak yeni bir sensöre sahip olacağı söyleniyor.

Kaynak:https://9to5google.com/2023/11/01/apple-watch-android-support/

• Bunun üzerinde çalışmış olması şaşırtıcı... İptal edilmesine de şaşırmadım açıkçası. Klasik Apple.

iPhone 15'ler gelince storedan tüm 14 pro varyasyonlarını yok eden Apple
    Yıllarca ara hafıza kapasitelerini üretmeyen Apple
    Bluetooth transferlerine izin vermeyen Apple
    3. parti üretim kablo kullanımına engel olan Apple
    M işlemciler öncesi her yeni macde i7 işlemci diye 2-3 nesil önceki i7 işlemcileri kakalayan ve bunu sitesinde belirtmeyen Apple

Marka olarak para hırsı akıyor, mantıksız işler yapıyor ama görebilene işte...
  • Bunun üzerinde çalışmış olması şaşırtıcı... İptal edilmesine de şaşırmadım açıkçası. Klasik Apple.

iPhone 15'ler gelince storedan tüm 14 pro varyasyonlarını yok eden Apple
    Yıllarca ara hafıza kapasitelerini üretmeyen Apple
    Bluetooth transferlerine izin vermeyen Apple
    3. parti üretim kablo kullanımına engel olan Apple
    M işlemciler öncesi her yeni macde i7 işlemci diye 2-3 nesil önceki i7 işlemcileri kakalayan ve bunu sitesinde belirtmeyen Apple

Marka olarak para hırsı akıyor, mantıksız işler yapıyor ama görebilene işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Kasım 2023; 14:56:10 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Apple fan boyu falan değilim, 14 yıldır sektörde olan birisiyim

Yeni kasa otomobil gelince eski kasa otomobili nasıl yetkili bayiilerde bulamıyorsan bunda da aynı.Zincir marketlerde ve internette var, apple store'dan almak zorunda değilsin

Bu cihazların en dandiği bile şuan 4k 60fps video çekiyor.15 dk çek, sonra dosya boyutunu gör.128-256 yerine niye 192 gb yok diye de gelirsiniz.Alt modeliyle üst modeli arasında abd fiyatında 50$ oynuyordu en son.50$'ı satarken de cebe indirmeyi biliyorsun ama ?

En doğrusunu yapıyor.Mail at bluetooth'u bekleyeceğine yada whatsapp'dan at.Bulut depolama kullan.Her firma senin kendi kişisel isteklerini karşılayacak diye bir sözleşme imzalamadı.Beğenmiyorsan alma.Bu arada bluetooth saniyede 100mb göndermiyor maalesef.Ne istiyorsun anlamadım

3. parti kablolar çalışıyor.Iphone 4'den beri apple kullanıyor ve satıyorum, çalışmayan kablo görmedim

Almak zorunda değilsin, yeni işlemciye geçmesini bekleyebilirsin.Kafana birisi silah mı dayadı illa apple alacaksın diye ?

Gereksiz ve bomboş yorumlar.Sadece eleştirmek için eleştiren.Kimse sana ürünümü al diye yalvarmıyor.Alma bu kadar basit.Git android al 18 ay sonra güncelleme desteğin kesilsin, satarken de aldığın fiyatın yarısını al.Kimse gırtlağını sıkmıyor al diye

Pro varyasyonlarının satıştan kaldırılma sebebi Pro'yu almak isteyen için en son seçeneği sunmaları, üst seviye telefon maliyetlerini(paslanmaz çelik, titanyum, telefoto lens, en yüksek kalite OLED ekran) en son telefon üretimi için kullanıp ürün kategorizasyonunun sadeliğini sağlamaları, Pro için kullanılan iç malzemeleri bir sonraki normal versiyonda alüminyum kasada sunarak daha ulaşılabilir olarak sunmaları. Aynen klasik Apple, o yüzden Samsung veya diğer dandroid çöplerinden ayrışıyor.

Intel çiplerini Apple tasarlamadığı için Apple'ın takvimine uymuyordu. Intel yrni çip çıkardı diye Apple hop diye bilgisayarlarına çip güncellemesi yapamaz mecburen birkaç ay geriden takip etmek zorundaydı. Apple Silicon'a geçince bu sorunu çözmüş oldular. En kolay açıklaması böyle.

Yeni Mac'lere floppy disk bile takılmıyor, yine klasik Apple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Şakaysa komik, şaka değilse daha komik

• Bence çok mantıklı bir hareket. Bir nevi havuç. Watch diğer Apple ürünlerine göre daha ucuz. Olur da bir Android kullanıcısı Watch alırsa kendini sonra AirPods alırken bulabilir. Ne de olsa o da Android ile çalışıyor. Telefonu eskiyince de direkt iPhone alabilir zaten aksesuarlarım Apple diye.

1. O zaman iPhone 14 niye satılıyor? Eski model iPad'ler Mac'ler niye satılıyor?
    2. 64GB-256GB model satıyordu Apple, önceki senelerde de benzer durumları araştırırsan görürsün. Ha 4K video diyorsun ya, ara kapasite az kalıyormuş ya, o zaman microsd yuvası koysun Apple bittikçe değiştireyim? Yapabilir miydi? Evet, yaptı mı hayır. Çek bakalım 6 TB video, nereye koyuyorsun. Ayrıca Apple'ın eskiden 2 katı kapasiteye 2 kat fiyat çektiğini de görememişsin demek ki. iPod touch dönemlerinde o saçmalıklara da şahit olduk.
    3. Wifi koymasa 4G var dersin, iClouddan Whatsapp'tan at ne gerek var dersin. Buna ne gerek varların sonu gelmez hiç. Bahsettiğin Apple, 2023 yılında çıkardığı telefonlara 2000 yılından kalma usb2.0 teknolojiyle geliyor, millet usb ye ne gerek var diyor. Kafayı yemiş herkes...
    4. 3. parti kabloları Apple engellemeye çalışıyor. Kimileri çalışıyor kimileri çalışmıyor. Bunu bilmeyen var mı gerçekten? Ekranlarda da aynı şey geçerli.

Ne derseniz deyin tek amaç yol-mak, gördüğüm kadarıyla yolunacak insanlar da baya var.

Sadece al sat yapıp teknolojiden bi'haber 14 yıl iyi idare etmişsiniz. Size tavsiyem sektör değiştirmenizdir. Zira şu söylediklerinizde 1 tane mantıklı kalem yok. İşte tam da bu yüzden "görebilene" yazdım, çünkü görme yetinizi ya kaybetmişsiniz ya da hiç kazanmamışsınız.

Son olarak kusura bakma ama fan boy'un tanımısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Kasım 2023; 20:2:55 >

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Haddini aşma bence. Stalklayıp kullandığım telefondan, maddi durumuma pay biçecek kadar zavallı insanlarla konuşmaya gerek bile görmüyorum. Git uzakta havla...

Bu nasıl bir üslup, aman tanrım havla falan korkutucu. Şuan Note9 kullanıyorum. Dünya'daki tek Note9 kullanan kişi sen değilsin.

Kamera uygulamasında bile konum etiketi eklemek için konum verilerini anonim olarak kullanmak isteyen Google servisli telefonu kullanmaya meraklı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Kasım 2023; 20:18:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Phishing(oltalama)'yı da açıklamakla uğraşamam. Teknoloji sitesini takip eden kişilerin en azından bu tür şeyleri bilmesi gerekir diye düşünüyorum. Biyometrik, 2FA ile o bile zor artık.

Lütfen sus artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2 micro sd kart yuvası koyulmamasının tek sebebi güvenlik.Bunu anlayamamak için ya kör yada bu işi hiç bilmiyor olmak gerek.Bu arada hiç bir zaman 2 kat kapasiteye 2 kat fiyat çekilmedi.Yd fiyatında max 50$ fark oluştu

3 dahili depolama için ya usb bellek yada android telefon var.Realme 7 pro kullanıyorum 2 yıldır, 1 kez olsun usb'yi pc'ye takmadım

4 ekranlarda engelleme denk gelmedi, fakat aşırı dandik, 1 hafta sonra dokunmatiği sapıtan ekranları çok gördüm

14 yıldır bir fiil çalışıyorum.Vakti zamanında iphone 3g de sattım, e71'de.Daha sonra mağaza müdür yardımcılığı yaptım şuanda da çoook farklı bir firmada bölge yöneticisi olarak çalışıyorum.Ben size gayet mantıklı aklın aldığı olgular sundum fakat aşırı eleştirisel ve satın almak istediği ürünü kendi kişiselleştirmeye çalışan, yapamadığında ise bu çok kötü diyen bir insan değilim çok şükür.Bir şeyi beğenmiyorsan, o sana hitap etmiyorsa almazsın.Sanki samsung'un satış müdürüne bunları yazıyorum

Kusura bakmayın da hiçbir şey'den bir haberiniz dahi yok.Ve sizi önemseyip karşı argüman sunduğumda bir tartışma ortamında değil, karşısında ki kişiyi fanboyluk ile yargılayan, görememek ile suçlayan, 14 yıldır boşa çalışıyorsun diye hakaret etmeye çalışan bir zavallı olduğunuzu "görememişim".İşte görememek konusunda çok haklısınız

Bir kişiye cevap vermeden önce ne iş yaptığını, nerede çalıştığını, bilgisinin sizden ne kadar fazla olduğunu önce bir sorun, öyle yorum yazın bence.Youtube videolarından işlemci mimarisini öğrenemezsiniz.4 gb ram'in ne yaptığını, nasıl adreslenebildiğini, kamera sensörlerinin farklarını bilemezsiniz.Mağazaya gidince mağaza personelinin ağzına nasıl düştüğünüzü görüyorduk hiç merak etmeyin

• Bence bu çalışma şöyle olmuştur.

Toplantı 1:
    1. Apple Watch'ı android ile uyumlu hale getirelim mi?
    2. Bunun bize getirsi / götürüsünü hesaplamak için falan kişiye görev verelim.

Toplantı 2:
    1. Falan kişi: Apple Watch'ı android ile uyumlu hale getirirsek iPhone satışlarımız %5 düşer.
    2. Sonuç: Apple Watch android ile uyumlu hale getirilmemeye karar verilmiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Apple Watch için iPhone alan mı varmış Apple'ın iptal ettiği Apple Watch projesi ortaya çıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 4 Kasım 2023; 16:9:29 >
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.