Şimdi Ara

Apple’ın eski iPhone'ları yavaşlatması TBMM gündeminde (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
9.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Zaten ayarlardan tam performansı acabiliyosunuz. İos 11.4 ile gelmişti sanırım.

Edit: ayriyetten garantimin bitmesine 1 hafta kala ücretsiz pilim değişti.

Alıntıları Göster
    ios 12 kullanıyorum bende öyle bir seçenek yok. Cihaz 5s. Apple zaten bu iş ayyuka çıktıktan ve davalık olduktan sonra geri adım attı ve böyle bir seçenek sundu. Ancak sanırım 6s ve üzeri cihazlara geldi bu seçenek. Öncekilerde yok.

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone’u kötüleyenler hayatında iPhone kullanmadıkları için böyle saçmalamaları

Alıntıları Göster
    Önceki mesajlarda dediğim gibi 9 senelik iphone kullanıcısıyım. Apple'ın bile kabul ettiği bir olayı neden savunuyorsunuz ki? Adamlar "evet cihazları yavaşlatıyoruz ama siz gidip yeni telefon alın diye değil elinizdeki cihaz çabucak kapanmasın diye yapıyoruz" dediler. Buna inanabilir ya da inanmayabilirsiniz. Ama bu, Apple'ın 1 sene önceye kadar kullanıcıya sormadan cihazı yavaşlattığı gerçeğini değiştirmez.
    Güncelleme ile alakası da yok olayın. Batarya performansı düşünce güncelleme yapmasanız dahi ios otomatik olarak işlemci gücünü kısarak daha iyi batarya ömrü sunuyordu. Şimdi belli model ve üzerindeki cihazlar için seçenek sundular. Geçen sene telefonu yavaşladığı için gidip yenisini alan adam hakkını gayet arayabilir. Neden buna tepki gösteriyor insanlar anlamıyorum.

• Tabi yavaşlatacak adam yenisini nasıl satacak. Asıl burada şaşırtıcı olan 4 sene aynı kasayı ekranı bile guncellemeden satmasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vartolu Saadettin

tek bilgili, tek mantikli sensin. tamam. kapitalizmin kölesi olmuşsunuz siz sağırsınız.
    Bilgili olmadigim bircok konu var fakat bilmedigim konularda senin gibilerin yaptigi gibi yorum yapmiyorum. Kapitalizmle ne alakasi var onu anlamadim. Pilin omru dolduysa pilin degismesi gerekiyor, komunizm olsa pilin degismesi gerekmeyecek mi? Pil o anda degistirilmiyorsa telefonun yavaslatilmasi gerekmeyecek mi telefonu kullanmaya devam edebilmek icin?

Orijinalden alıntı: srvngrc

Önceki mesajlarda dediğim gibi 9 senelik iphone kullanıcısıyım. Apple'ın bile kabul ettiği bir olayı neden savunuyorsunuz ki? Adamlar "evet cihazları yavaşlatıyoruz ama siz gidip yeni telefon alın diye değil elinizdeki cihaz çabucak kapanmasın diye yapıyoruz" dediler. Buna inanabilir ya da inanmayabilirsiniz. Ama bu, Apple'ın 1 sene önceye kadar kullanıcıya sormadan cihazı yavaşlattığı gerçeğini değiştirmez.
    Güncelleme ile alakası da yok olayın. Batarya performansı düşünce güncelleme yapmasanız dahi ios otomatik olarak işlemci gücünü kısarak daha iyi batarya ömrü sunuyordu. Şimdi belli model ve üzerindeki cihazlar için seçenek sundular. Geçen sene telefonu yavaşladığı için gidip yenisini alan adam hakkını gayet arayabilir. Neden buna tepki gösteriyor insanlar anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Dogrudur, bu konuda hak veriyorum. Dediginiz durumu dusunursek habersiz olarak default olarak yavaslatmasi dogru degil, herkes telefonun teknik ozelliklerini bilmek zorunda degil. Telefonu yavaslayan kisi bunun pilden oldugunu bilemeyebilir, telefonunu degistirebilir pili degistirmek yerine. Tamamen katiliyorum bu dusuncenize. Olayin bu yonunu hic dusunmemistim. Telefonu habersiz yavaslatmanin haksizlik olduguna artik ben de katiliyorum. Tesekkurler.

• csh kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/mHCYuCNu62Y

izle burada kendini gör. şu sonradan gelenlerden birisi. guncellenmeyen ya da jb yapılmış iphoneler senin dediğin gibi kapanmiyor. cahalsin, caheeel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 12 Mart 2019; 16:48:8 >
    Bilmiyorum artık, böyle bir olay yaşandıktan sonra apple çıkıp özür diledi sanırsam ve bu olayın ortaya çıkması sonucu yanlış bilmiyorsam Apple 150 milyar dolar piyasada aşağı indi. İşte o kadar basit değil bu işler. Bir yerden bir şeyi kurtarayım dersen gün gelir açığa çıkma gibi bir huyu var yanlışların ve çıkarsa da işte böyle cezalandırılırsın. Aynı olay VW 'nin başına emisyon skandalında yaşandığı gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

izle burada kendini gör. şu sonradan gelenlerden birisi. guncellenmeyen ya da jb yapılmış iphoneler senin dediğin gibi kapanmiyor. cahalsin, caheeel
    Cahillik ogrenmeye kapali olup bildigini koru korune savunmakla olur. Ayni zamanda baskalarina da cahil deerler surekli, kendi cahilliklerini ortmek icin. En tehlikelisi de az bilen cahillerdir, senin gibi. Birseyler bildigini sanir, bu az bisey bildigi bilgiler yeni seyler ogrenmesinin onunu de iyice tikar, baskalarina cahil deyip durur ama kendilerine toz kondurmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Bilmiyorum artık, böyle bir olay yaşandıktan sonra apple çıkıp özür diledi sanırsam ve bu olayın ortaya çıkması sonucu yanlış bilmiyorsam Apple 150 milyar dolar piyasada aşağı indi. İşte o kadar basit değil bu işler. Bir yerden bir şeyi kurtarayım dersen gün gelir açığa çıkma gibi bir huyu var yanlışların ve çıkarsa da işte böyle cezalandırılırsın. Aynı olay VW 'nin başına emisyon skandalında yaşandığı gibi.
    iyi birsey yapmamis gercekten. Volkswagen'in de dsg sanzimaninin cok bozulmasi, buna bir cozum getirmemesi gibi Apple'in da boyle seyler yapmasi insani bazen gercekten tiksindiriyor. Zaten yaptigi hersey cok kusursuz olsaydi tercih ettigim bircok urun Apple olurdu her zaman.
    Mesela Beats Audio'yu da Apple satin aldi fakat Beats Audio urunleri hic kaliteli ses vermiyormus, studyolarda falan hicbir zaman tercih edilmiyor zaten, muzikten ortalamanin uzerinde anlayan insanlar da genelde Beats Audio urunlerini tercih etmiyorlar.
    Apple urunlerinin arti yanlari da var ama, bu artilarindan dolayi Apple urunlerinin bazilarini tercih ediyorum cogu zaman ama etik olmayan seyler yapmasi hic hos degil, bunlar da tiksindiriyor beni.
    Gecenlerde bir DonanimHaber forum uyesi iCloud'un bir acigini bulmus, Apple'a bildirmis, Apple o acigi kapatmis ama bulan kisiye hicbir para vermemis, zaten biliyorduk bu acigi demis. Keske hersey daha farkli olsaydi, ne diyebilirim ki.

• quote:

Ya komik olma ya, ne alakasi var simdi attigin videoyla, sacmalamissin, beynini Osmanli ile yeyip bitirmissin. Ne olur biraz mantik ya, biraz terbiye limitlerini asma ya. Burdaki diger arkadaslar senin gibi hakaretler ederek ve saldirarak cevap veriyor mu bir bak once.
    Aynen dediğin gibi. Biz üretene kadar onlara mahkumuz yapacak bir şey yok. Almadanda olmuyor, şuan ben f / p olan firma xiaomi telefonlarını tercih ediyorum bundan önce huawei idi ama o da tutundu diye fiyatları uçurmaya başladı o yüzden şimdi benim için forever xiaomi. :)

Orijinalden alıntı: x2yk

Aynen dediğin gibi. Biz üretene kadar onlara mahkumuz yapacak bir şey yok. Almadanda olmuyor, şuan ben f / p olan firma xiaomi telefonlarını tercih ediyorum bundan önce huawei idi ama o da tutundu diye fiyatları uçurmaya başladı o yüzden şimdi benim için forever xiaomi. :)
    xiaomi de fiyatlari ucuracakmis. teknoloji firmalarini kalkindirip duruyoruz iste, baska da bisey yaptigimiz yok aslinda.

• csh kullanıcısına yanıt
    üüf tamam kes çok bayiksin kafa okşadığın yeter.

tm kardeş en iyisi iphone onu uzaylilar yapti.
    Hey Allam ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Haktan hakikatten yana bakın siz. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: csh

xiaomi de fiyatlari ucuracakmis. teknoloji firmalarini kalkindirip duruyoruz iste, baska da bisey yaptigimiz yok aslinda.

Alıntıları Göster
    Aynen xiaomi de fiyat arttıracak, klâsik taktık piyasada tutun sonra eline geçirdiğine daya zami yapacak bir şey yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.