Şimdi Ara

Apple'ın Apple Store açma kriterleri ve Turkiye'ye Apple Store (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
14.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

http://jobs.apple.com/index.ajs?BID=1&method=mExternal.searchJobs

Evet çalışan arıyorlar.

kaçıncı sayfa hocam direk ana linki vermişsin.

edit: search ettim 2 sonuç çıktı

Search Results
    Job title Req. number Location Date Posted

Regional Sales Manager, Turkey 5531871 Istanbul 21-Sep-2010

Sales Planning & Support Exec, Turkey 5839873 Istanbul 16-Nov-2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 8 Ekim 2011; 13:48:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Evet çalışan arıyorlar.

Search Results

bunlar 1 yıl önce açılmış iş ilanları. Hala işe yarar bilgiler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

quote:

quote:

Evet çalışan arıyorlar.

Search Results

bunlar 1 yıl önce açılmış iş ilanları. Hala işe yarar bilgiler mi acaba?

işe yarar olmasa ilanı kaldırırlardı diye düşünüyorum.. resmi sitede yazılı olan şeyler bunlar

• Yakın zamanda açacaklarını düşünüyorum.Türkiye'ye store açtıklarında abartı fiyatlar yerine daha uygun fiyatlar üzerinden iPhone sahibi olabilecek millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Yakın zamanda açacaklarını düşünüyorum.Türkiye'ye store açtıklarında abartı fiyatlar yerine daha uygun fiyatlar üzerinden iPhone sahibi olabilecek millet.

En önemlisi genpa teleservice gibi firmalardan kurtulacaz.
  • Inşallah açılır da bu kadar insan hem fiyat hem servis yönünden mağdur olmaktan kurtulur..
  • Biz cok iphone aliyoruz ama cogu yurtdisi cihaz yani apple bilmio bizim aldigimizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyeyefisildayanadam

Biz cok iphone aliyoruz ama cogu yurtdisi cihaz yani apple bilmio bizim aldigimizi

Turkiyedeki Potansiyeli biliyor adamlar...
  • Tüh turkcell vodafone artık kazıklayamayacak desenize gider kontratsız alırım apple store açılırsa, ne uğraşayım artık kontratla onla bunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Her şeyden önce müşteriye...

Ne yazıkki Apple Store açılsa, buraya girecek 1000 kişiden 999'u eşyaları kurcalayıp çıkacak. Alacak kişi zaten alıyor.

Apple Amerika da bile sırf kurcalanması için mallarını sergiliyor.New York daki Apple Store internet kafe gibi insanlar içerde facebook a giriyor oyunlar oynuyor cihazların tümüne istedikleri gibi davranıyorlar. Senin dediğin gibi bir söz konusu bile değil emin olabilirsin. Türkiye de ki tekno marketler bu konuda daha sıkı.
  • "To further develop and build a distribution network in the Turkey that extends Apple’s reach across key country markets; hire, grow and develop an organization that can grow the Mac, Music & Telecom business."
    diyo arkadasın verdiği adreste, kısaca çevirmek gerekirse Türkiye'de distribitörlük kurmak ve büyütmek, ve bu sayede Apple'nın yaygınlığını artırmak; ve Mac, Müzik ve Telekominikasyonu geliştirebilcek bir organizasyon kurup büyütmek. Geçen yıldan kalma olsa bile sevindirici birşey bu

Diğer ilandada "The overall purpose of this position is to run programs and deliver support to serve all constituencies within territory" yazıyo, bu da programlar, kampanyalar yürütüp belirli bir bölgedeki müşterilere her türlü desteği sağlamak demek.

Linkler:
    http://jobs.apple.com/index.ajs?BID=1&method=mExternal.showJob&RID=62529&CurrentPage=28
    http://jobs.apple.com/index.ajs?BID=1&method=mExternal.showJob&RID=66606&CurrentPage=28

• quote:

Yakın zamanda açacaklarını düşünüyorum.Türkiye'ye store açtıklarında abartı fiyatlar yerine daha uygun fiyatlar üzerinden iPhone sahibi olabilecek millet.

fiyatların öyle çok uygun olacağını düşünmüyorum aslında ben 1200 liranın üzerinde olacaktır yine
  • quote:

quote:

fiyatların öyle çok uygun olacağını düşünmüyorum aslında ben 1200 liranın üzerinde olacaktır yine

Zaten satış fiyatlarını dolara vurduğunda o rakam çıkıyor.

• quote:

quote:

quote:

Zaten satış fiyatlarını dolara vurduğunda o rakam çıkıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bence ilk etapta İstanbula 2, Ankara, İzmir, Bursa, Antalyaya 1er tane Store açılmalı.
    Eğer mabtikli bir fiyat politikası yürütürler vede diğer büyük marketlerdeki stoklarıda kendileri kontrol ederlerse cok başarılı olurlar.

hocam öyle ilk etap mı olur İstanbul'a açılsın 1 tane o bile yeter.. 6 tane Apple Store dan bahsetmişsin ilk etap diye, koca çinde 5 tane var

Fenami olur :)

Çinde gayri resmi olarak 100tanede kacak Apple Store var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Tüh turkcell vodafone artık kazıklayamayacak desenize gider kontratsız alırım apple store açılırsa, ne uğraşayım artık kontratla onla bunla.

Sence Apple Turkcelli ve Vodafonu ezermi?

Bence ezmez neden Toplamda neredeyse 50 Milyon abonesi olan GSM sirketleri bunlar, ameane tabirimi hosgor, it, iti isirmaz demis atalarimiz

Ama keske dedigin gibi olsa ve ben yanilsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 8 Ekim 2011; 15:35:24 >

• Apple store açılsa daha uygun fiyatlara geleceğinden emin miyiz? hadi düşse düşse 100 tl düşer yoksa 500-600 indirim olmaz bence, eğer olursa bu diğer firmalarıda etkiler Samsung da fiyat kırman zorunda kalır, htc de, blackberry de, sony de, ama bu bence hayal olmaz, bizi yolmaya devam ederler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Tüh turkcell vodafone artık kazıklayamayacak desenize gider kontratsız alırım apple store açılırsa, ne uğraşayım artık kontratla onla bunla.

Sence Apple Turkcelli ve Vodafonu ezermi?

Bence ezmez neden Toplamda neredeyse 50 Milyon abonesi olan GSM sirketleri bunlar, ameane tabirimi hosgor, it, iti isirmaz demis atalarimiz

Ama keske dedigin gibi olsa ve ben yanilsam

ben amerika örneğini düşünmüştüm, yani kontratsız olarak 1100 tl-1200tl ve civarında alınabilecek bir durum oluşursa şahsen hiç kontratlılara girmem çünkü ben hazırkart sahibiyim ve görüşmeler için genelde wifi ve mesajlasma icin de ayda 10 tl veriyorum bu durumda kontrat fiyatları bana ekstra külfet oluşturuyor. eminim benim gibi tonla inasn vardır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.