Şimdi Ara

APPLE IMEI KAYITSIZ CİHAZ VERDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Zorlu center apple ye kiz arkadaşımın telefonunu götürdük. Tamir edilemeyeceğini yenisiyle değiştirilecegini bildirdiler bize, tamam dedik. Dun gittik ve cihazi aldık. Satmaya karar verdik ki acil para ihtiyacımizda var. Tam satarken alan taraf imei sorguladı (hakli olarak) kayıtlı olmadigini gorduk! Inanamadim önce kendim de sorgulandığımda evet, kayıtlı değildi cihaz. Ben şehir dışına cikmak durumunda olduğum için kiz arkadaşım soluğu zorlu center da almis. Ve orda dedikleri tek sey biz cihazı saglamiyla değiştirdik satmak sizin kişisel probleminiz bizi ilgilendirmez. 1 ila 14 is gunu arasında kaydolur demişler. Kiz arkadasim da bana bu bilgiyi bu telefonu verirken neden vermediniz diye sorduğunda oyle bir sorumluluğumuz yok diyip kestirip atmışlar.

    Açıkçası şaşırmadım. Sureci heyecan ile izliyorum. O telefon kayit disi imeiden dusmeden apple hiçbir sey yapmayacak. Açıkça yazıyorum buraya da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Elinde değişim belgesi oldugu sürece bi problem olmazz kafan rahat olsun beklenilen sürece gecince tekrar gitmesi gerek bnm yurtdişi 6s vardi aradan 2 yil gecmişti imei kapandi 45 gün ugraş sonunda yeni kapali kutu göndermişlerdi..kisacasi beklemekten başka care yok.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problem yok kaydolacaktır normal bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de neden büyük harf?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple belirttiği süre içerisinde IMEI kaydediyor zaten. Normal prosedür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.