Şimdi Ara

Apple güvenlik sorularını unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
18.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güvenlik sorularının cevaplarını unuttum nasıl bulabilir veya değiştirebilirim yardım lütfen.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Güvenlik Sorularını Unuttum: Ne Yapmalısın?

Apple iCloud hesabının güvenlik sorularını unutmak sinir bozucu bir durum olabilir. Ne yazık ki, yeterli bilgiye sahip olmadıkları için Apple güvenlik sorularınızı sıfırlayamaz.

Bunu önlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

• Güvenlik sorularını unutmayacağın güçlü bir şifre belirle.
    • Güvenlik sorularını ve cevaplarını güvenli bir yerde sakla.
    • Güvenlik sorularını ve cevaplarını düzenli olarak gözden geçir.

Güvenlik sorularını unuttuysan, Apple hesabına erişimin kısıtlanabilir. Bu durumda, Apple Destek ile iletişime geçerek hesabını kurtarmayı denemelisin. Hesabını kurtarmak için başka bir kimlik doğrulama yöntemi kullanman gerekebilir.

Hesabını korumayı sağlamak için iki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirmeyi düşünmelisin. Bu, hesabına erişmek için hem şifre hem de başka bir cihazdan alınan bir doğrulama kodu gerektirir.

Güvenlik sorularının hesabının güvenliğini sağlamada önemli bir rol oynadığını unutma. Bu nedenle, bunları unutmamak ve güvenli bir şekilde saklamak çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam hatırlamıyorum ama id'nizin şifresini biliyorsanız her türlü değişirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlık veya çalıntı olma ihtimaline karşı bu tarz konulara yardımcı olunmasını tavsiye etmiyorum. Konuyu açan hırsızdır demiyorum ancak üye olmayan birçok kişi de bu tarz konulara sık sık cevap arıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Hırsızlık veya çalıntı olma ihtimaline karşı bu tarz konulara yardımcı olunmasını tavsiye etmiyorum. Konuyu açan hırsızdır demiyorum ancak üye olmayan birçok kişi de bu tarz konulara sık sık cevap arıyor...

id ve şifremi biliyorum ama güvenlik sorularını bilmediğim için hiçbir değişiklik yapamıyorum yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: desder

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Hırsızlık veya çalıntı olma ihtimaline karşı bu tarz konulara yardımcı olunmasını tavsiye etmiyorum. Konuyu açan hırsızdır demiyorum ancak üye olmayan birçok kişi de bu tarz konulara sık sık cevap arıyor...

id ve şifremi biliyorum ama güvenlik sorularını bilmediğim için hiçbir değişiklik yapamıyorum yardımcı olun lütfen

Apple Müşteri Hizmetlerini ara.
  • aradım güvenlik sorularımın cevaplarını unuttum yardımcı olur musunuz dedim tabi dediler ve sordukları tüm bilgileri doğruladım daha sonra bana mail attılar, gelen şifreyi söyledim bana güvenlik sorularının birini cevaplayın diyorlar. Ben zaten bu yüzden aramışım nasıl bir saçmalı bu
  • https://iforgot.apple.com/tr/password/verify/appleid
    adresine git
    apple id ve şifreni gir
    güvenlik sorularını sıfırlamayı seç
    telefonuma kod gönder seçeneği var
    kodu ekrana gir yeni sorularını ve cevaplarını yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

https://iforgot.apple.com/tr/password/verify/appleid
    adresine git
    apple id ve şifreni gir
    güvenlik sorularını sıfırlamayı seç
    telefonuma kod gönder seçeneği var
    kodu ekrana gir yeni sorularını ve cevaplarını yaz

Hocam apple id ve şifremi giriyorum güvenlik sorularını sıfırlamayı seç diyorum çıkan ekranda telefonuma kod gönder seçeneği çıkmıyor onun yerine "lütfen güvenlik sorularından birini cevaplayın" ekranı çıkıyor. Yani bilmediğim bir şeyi benden girmemi istiyor çok saçma

• desder D kullanıcısına yanıt
    İtunes hesabınıza telefon numaranızı kaydetmediysez çıkmaması normal olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayni sorunu ben de yaşıyorum. Kullanıcı adım ve şifremi bilmeme rağmen, güvenlik sorularımın yanıtlarını unuttum ve sıfırlamak istediğimde bir tanesini yanıtlayın diyor!! Şaka gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Ayni sorunu ben de yaşıyorum. Kullanıcı adım ve şifremi bilmeme rağmen, güvenlik sorularımın yanıtlarını unuttum ve sıfırlamak istediğimde bir tanesini yanıtlayın diyor!! Şaka gibi...

Günlerdir uğraşıyorum hocam böyle saçmalık görmedim, ben zaten güvenlik sorumu bilmediğim için seni aramışım sen benden güvenlik sorunu gir öyle bakıyım diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tamda buraya uyuyor
  • desder D kullanıcısına yanıt
    Aynen, katılıyorum. Ben bu sorunu çözene kadar da mağazadan uygulama alımı yapmamaya karar verdim. Öylece duruyor şimdilik. bir yolunu bulursam yapacağım ama bulamadım da..

• quote:

quote:

Ayni sorunu ben de yaşıyorum. Kullanıcı adım ve şifremi bilmeme rağmen, güvenlik sorularımın yanıtlarını unuttum ve sıfırlamak istediğimde bir tanesini yanıtlayın diyor!! Şaka gibi...

Günlerdir uğraşıyorum hocam böyle saçmalık görmedim, ben zaten güvenlik sorumu bilmediğim için seni aramışım sen benden güvenlik sorunu gir öyle bakıyım diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tamda buraya uyuyor

Ben bu sorunu "iki faktörlü kimlik doğrulama" ya geçerek çözdüm. Telefonunuz üzerinden (ayarlar - icloud - hesabınıza dokunun - parola ve güvenlik - iki faktörlü kimlik doğrulama) direk geçerek siz de güvenlik sorularını sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben bu sorunu "iki faktörlü kimlik doğrulama" ya geçerek çözdüm. Telefonunuz üzerinden (ayarlar - icloud - hesabınıza dokunun - parola ve güvenlik - iki faktörlü kimlik doğrulama) direk geçerek siz de güvenlik sorularını sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.

Hocam ben olaydan sonra apple kullanmayı bıraktım gidip s7 aldım, keşke daha önceden alsaymışım diyorum

• Bende unutmusum cevaplari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    hort olucak ama teşekkürler hocam umarım sonradan göreceklere de faydası olur.

• Selam millet. Aynı sorun bende de vardı. Yeni aldığım iPad'ime 2. hesabımla giriş yaptım içinde 40 dolar falan vardı neyse id ve şifremi bilmeme rağmen bana fi tarihinde koyduğum güvenlik sorularının da cevabını istedi tabi bi kaç kez yanlış girince kapandı ertesi gün açıldı ama yine yanlış girince yine kapandı. Nette cevabın aradım mail diyen var ikili doğrulama diyen.

Ben apple Türkiye'yi aradım son bir umut 0216 lı numaradını iTunes birimine bağlandım 5 6 dakika bekledim ama cevap geldi. Neyse sorunu anlattım çok ilgililer bu arada. Benden yine güvenlik sorularını istedi aynı yanıtları verdim tabi kabul olmayınca appleid.apple sitesine girip hesabıma giriş yapmamı istedi. Girdikten sonra altta destek diye bişey var ona tıkladım bi şifre geldi onu yetkiliye verdim o da güvenlik sorularımı yeniledi. Çıkış yapıp tekrar girince güvenlik sorularımı değiştirdim.

Yani sonuç olarak apple Türkiye'yi arayın. Umudum yoktu öylesine aradım ama çözdüler. İd ve şifreni hatırladıktan sonra halloluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.