Şimdi Ara

Apple günde 1 milyon dolar kazanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 3G'nin satışa çıkmasının ardından, internet üzerinden iPhone için uygulamaların satıldığı App Store, 30 gün içerisinde 30 milyon dolarlık satış yaptı.

Diğer bir deyişle iPhone + 3G = 30 milyon dolar. Apple, son gözdesi iPhone 3G'nin duyurulmasının ardından üründe kullanılmak üzere internette uygulamaların yer aldığı online alışveriş mağazası App Store üzerinden günde 1 milyon dolarlık satış yaptı.

The Wall Street Journal'a konuşan Steve Jobs, yoğun ilgiden memnun olduklarını ve önümüzdeki günlerde bu gelir miktarının artabileceğini söyledi.

App Store'un açılmasının ardından ilk ay içerisinde 60 milyondan fazla uygulama indirildiğini aktaran Jobs, çoğu uygulamanın ücretsiz olduğunu da vurguladı. İşlemlerin yüzde 70'i uygulamayı geliştiren yazılımcılara aktarılırken kalan yüzde 30'luk kısımla Apple tarafındaki tüm masraflar da karşılandı.

Apple'ın Borsa Değeri de Artmış Oluyor

Edit:
    Kaynak:Cnet Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 12 Ağustos 2008; 18:40:51 >

• Yani?

Sen çıkarsaydın sen kazansaydın...
    Storkonen#2318

Apple iPhone 5 16gb
    Apple iPhone 2G 8gb
    v2.1.0
  • Öle Bişiy Söylemek İstemedim.Sadece Haberiniz/Bilginiz Olsun Diye Yazmıştım

Orjinalden alıntı: Majesty

Yani?

bişi dememişki arkdşımız bilgilendirmede bulunmuş
    post mu kasıosun :D

Orjinalden alıntı: sertach_khan

quote:

Yani?

bişi dememişki arkdşımız bilgilendirmede bulunmuş
    post mu kasıosun :D

Katılıyorum

Diğer bir deyişle birinizden 3 diğerinizden 5 sene önceden beri .(sizin yerinize hesapliim dedim zahmet etmeyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesty -- 12 Ağustos 2008; 13:31:52 >
    Storkonen#2318

Apple iPhone 5 16gb
    Apple iPhone 2G 8gb
    v2.1.0
  • Adam haber koymuş daha ne bekliyorsun.Ortamı germe.Az,öz konuşuyorsun aferim ama saygıyı da unutma.

Kaç senedir burda oldugun veya yaşının önemi yok...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Adam haber koymuş daha ne bekliyorsun.Ortamı germe.Az,öz konuşuyorsun aferim ama saygıyı da unutma.

Haber gereksiz,haber copy/paste,haberin nereden alıntı olduğuna ddair bilgilendirme yok,kaynak yok..eee?Yaşıma dair birşey söylediğimi hatırlamıyorum kaç senedir burda olduğumuda post kasıyorsun diyen gençlere hitaben söyledim kasacak olsam kasardım diye.Madem açtın konuyu yaştan,bana aferim diyecek yaşın ve çapın yok. o yüzden otu yerine fazla konuşma.

Madem bilgilendirmek için birşeyler yapıyorsunuz kaynak belirtin yoksa kimsenin umrunda değil..Bende sabahtan akşama kadar copy/paste yaparım başınız döner..
    Storkonen#2318

Apple iPhone 5 16gb
    Apple iPhone 2G 8gb
    v2.1.0
  • haber SANA göre gereksiz, ayrıca gereksiz görüyorsan okumazsın olur biter... editörmüsün arkadaşım? adam önemli bulmuş paylaşmış, seni rahatsız eden tarafı ne anlamadım?
  • Haberin haber niteliği taşıması için nereden alıntı olduğuna dair kaynak gerekmezmi güzel kardeşim?mesajın bir tarafına takılıpta cevap yazmasanda hepsini okusan..copy/paste yaparken kaynak belirtin diyoruz ki haber niteliği taşısın,kıçından uydurmadığını nerden bileyim..Editör olmak yada olmamakla ne alakası var?Okuyucu olarak eleştirimi yapıyorum kaynağı görmek ve bilgilenmek istiyorum bundan doğal başka birşey olabilirmi?
    Storkonen#2318

Apple iPhone 5 16gb
    Apple iPhone 2G 8gb
    v2.1.0
  • tekrar soruyoeum; editörmüsün?
  • Ne basit konuşmalar bunlar ya.Senle muhattab olmamak lazım ki bi 5 sene daha takıl sessiz sedasız.Konuşunca çok basit kalıyorsun

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozngltkn

Adam haber koymuş daha ne bekliyorsun.Ortamı germe.Az,öz konuşuyorsun aferim ama saygıyı da unutma.

Haber gereksiz,haber copy/paste,haberin nereden alıntı olduğuna ddair bilgilendirme yok,kaynak yok..eee?Yaşıma dair birşey söylediğimi hatırlamıyorum kaç senedir burda olduğumuda post kasıyorsun diyen gençlere hitaben söyledim kasacak olsam kasardım diye.Madem açtın konuyu yaştan,bana aferim diyecek yaşın ve çapın yok. o yüzden otu yerine fazla konuşma.

Madem bilgilendirmek için birşeyler yapıyorsunuz kaynak belirtin yoksa kimsenin umrunda değil..Bende sabahtan akşama kadar copy/paste yaparım başınız döner..

• vay be paraya bak sen... bizim ülkemizin de artık atılıma geçmesi gerekiyor... hep yabancılar üretiyor biz bakıyoruz ve yüksek fiyatlar ödeyerek sahip oluyoruz
  • kazandığı parayı sonuna kadar hakeden tek ve son olduğunu düşündüğüm tek şirket helal adamlara bazı şirketler geleceği görürü bazıları uygular uygulayan şirketin lim olduğunu herkes anladı galiba birde bizim ülkede son 2 yılda heryerde apple premium reseller açıldı ve itunes Türkiye açldı bence yatırımlar 2 sseneden beri hat safhaya ulaşmış durumda daha ne bekliyorsunuz ki fiyatların ucuzlaşması derseniz o bizim suçumuz applenin değil ötv kdv gümrük hava vergisi herbişiy var
  • Apple'ın üstüne tekrar dirilme büyüsü yapan alet "iPod" dur zaten. ve bağlantılı olarak iTunes Store... eğer iPod gibi akıllıca bi hamle yapmasaydı Apple çok zorlanırdı. iPod'un başarısı Apple'ın diğer ürünlerinede otomatik yansıdı, tam popülerliğini kaybetme eğiliminde iken bu seferde "iPhone" çıkageldi. Apple iPod'dan öncede benim en favori markamdı, iPhone'dan sonra ise artık neredeyse fanatiği olduğum bir marka oldu. Bu arada daha önce OSX kullanmayan arkadaşlar varsa şunu söyleyebilirim; OSX ile tanıştığınızda Apple'a en az benim kadar bağlanacaksınız. Macintosh pahalı diyenlere MacOSX86 versiyonlarını öneririm, meraklıs9ına OSX ilacı İnanın Vista'dan soğudum, DX10 olmasa asla vista kullanmam.

aman yandım konuları birilerinin daha dikkatini çekiyorsa bilemem ama ben bu konuyu girer girmez okudum bence daha yararlı bir konu ..

apple her dönem bir ürünüyle ön plana çıkmayı başarıyor. teknolojiyi çok güzel kullandığı kanaatindeyim. buda bize yarıyor. piyasadaki teknoloji satarları rekabete zorluyor ve son tüketici olan bizlere yarıyor. umarım ülkeminde güzel teknoloji üreticileri olur ve diğer ülkeler bizden sonra kullanır bir ürünüde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 12 Ağustos 2008; 18:47:33 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.