Şimdi Ara

Apple forumu Androidçilerle dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlar mağazada Apple staqndında bile telefon bakerken gelip Sony de şu donanım var iPhone'da yok beş para etmez gibi laflarla resmen tacize başladılar artık Abi takmayın bu kadar kafaya hasta olacaksınız. Tamam sizinki en iyi güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 28 Eylül 2014; 13:31:21 >

• Haklısın sıkıldım artık plus aldım demediklerini bırakmadılar. Bu ne hırs anlamadım. Sizinkide iyi g3 de güzel note 4 de güzel alın kullanın 5 sene ıphone 4 kullandım adamlar benim üzerime 5 kere tel değiştirdi yine memnun olamadılar androitten hala ıphone kötüyolar 4 ten tek sıkıntım ekranıydı oda büyüdü zaten hiçbir sorun kalmadı bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony de kullanıyorum iphone da. bundan sonra da sadece iphone almayı düşünüyorum. Sonunda büyük ekranlı çıktı çünkü 4 ınch de bu yazıyı yazarken bile otuz kere silip baştan yazdım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskanıyorlar paşa ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    O yönü gerçekten zor. Ayrıca ekran küçük olduğu için o yazıları okumak gözlere o kadar zarar veriyor ki. 6 da ayrıc ekranda birşey okumak müthiş kolay. Büyümenin dışında yazılar resmen dışarda gibi duyuyor. ekrana bakmak gerçekten çok daha keyifli olmuş. Bence diğer modellerinden ve diğer markalardan en büyük farkı da bu olmuş.
  • Vallahi ben bu konu hakkında açtım çekilmiyor,baydı hep aynı üyeler aynı tipte şeyler vs.

http://forum.donanimhaber.com/m_97796648/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

Vallahi ben bu konu hakkında açtım çekilmiyor,baydı hep aynı üyeler aynı tipte şeyler vs.

Sizin konunuz yönetici tarafından kitlenmiş.
    Halbuki ne kadar haklı ve çoğumuzun şikayetçi olduğu konuları dile getirmiştiniz.
    Hala bu tipler ısrarla konu açmaya devam ediyorlar.
    Yöneticilerde bu konuları silmek yerine sizin konunuzu kilitleyerek adeta çanak tutuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kedi ciğer ilişkisi.

Önceden her alanda daha iyiyiz diye iOS kapalı sistem Android özgürlükçü diye saldırırlardı. Özgürlükçü Android'de virüsler, güvenlik açıkları ortaya çıktı. Sonra baktılar ekranı küçük demeye başladılar. Ekran büyüdü(Bu tanıtılmasına çok kısa bir süre kara iCloud hesaplarını hacklediler, ama iCoud'ta açık var dediler bu da tutmadı) bu sefer kamerasına saldırdılar. Baktılar ekmek çıkmayacak. Sonra cihaz yamuluyor skandal diye çıkardılar. Yamulan cihaz sayısı çok az olunca medya ve sosyal medya üzerinden iPhone yamuluyor diye söylentiler çıkarmaya başladılar. Yamulan 9 iPhone olduğu söylendi.
  • Sizinki daha iyi deyinde sevinsinler.
  • yazık

gerçekten üzülüyorum o tarz insanlara

aklınca eğleniyor

elimize zorla beğenmediğimiz bir telefon tutuşturdular sanki.

kendi isteğimizle aldık arkadaş

size ne yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: Python

Vallahi ben bu konu hakkında açtım çekilmiyor,baydı hep aynı üyeler aynı tipte şeyler vs.

Sizin konunuz yönetici tarafından kitlenmiş.
    Halbuki ne kadar haklı ve çoğumuzun şikayetçi olduğu konuları dile getirmiştiniz.
    Hala bu tipler ısrarla konu açmaya devam ediyorlar.
    Yöneticilerde bu konuları silmek yerine sizin konunuzu kilitleyerek adeta çanak tutuyor.

Tam tersi dostum direk ulaşmış oldu,bakalım bundan sonrası önemli.

• Valla millet o kadar azdıki, murat bardakcı yazı yazmıs neymiş iphone 6ya benim milletim gorgusuz gibi saldırmıs, avrupada millet rağbet etmemiş fransada buyukk bir telekom devine gitmis fransaya henüz getirmemişler ekim ortası getireceklermiş vs. vs. Adam fransada bizden bir hafta once cıktığı ve stokların bittiğinden bile habersiz boyle bir yazı yazıyor milletide dolduruyor. Beğenmiyorsanız almayın kardeşim. Başkalarının mutsuzluğundan mutluluk üretmeye calısan bu tarz insanlara acıyorum resmen. Yuzkere yazdık androidinde guzel tarafları var ancak artılar ve eksileri bir kefeye koyunca ios u tercih ediyoruz siz farklı udusunuyorsanız android kullanın diye ama adamlar illa yok sizde kullanmayın derdinde. Acıyorum böyle insanlara.
  • archieduke kullanıcısına yanıt
    Onlar halka tepeden bakan tipler. Diğer ülkelerle karşılaştırıldığında bizdeki gayet normaldi.
  • Salla onları
  • arkadaşim ihtiyac meselesi insanlar anlamiyor işte :) ben diyorum benim tercihim her zaman iosdan yana cunku gercekten stabil bir işletim sistemi
  • Şimdi ismini vermeyeceğim,forumda ünlü bir troll var.Arkadaşın 2.3k mesajı var.Rahat 2.1k'sı apple forumlarında yazılmıştır.İşi gücü yok ,insanlara sataşıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.