Şimdi Ara

apple fanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -uğraşmak istemiyorsan apple alıcaksın
    -bir güncelleme geldi telefon uçtu abi yeeea
    -adamlar teknoloji öncüsü abi yaaaa
    -çok şekil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple kullanıcısıyım. Fan değilim. Eleştirdiğim yönü çok. Yazılımım güncel değil, 2 sene önceki yazılımı kullanıyorum. Teknoloji öncüsü olduklarını kesinlikle düşünüyorum. Ama adamlar gerçekten yapıyor. Çok biliyorsanız sizi alalım, siz yapın. iPhone değil de "yerli telefon" kullanalım.

Ios 7.1.2'den selamlar.

Edit: Sanki para olsa siz almayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skydiver132 -- 6 Mayıs 2016; 18:24:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ın iphone'larını pek sevmem.ama 2000+ tl tüm telefonlara karşıyım.hiç unutmam 3 sene önce mi ne iphone 5s ilk çıktığı zaman arkadaşlarla aramızda " bir telefona 2200 tl verilir mi yahu,git murat 131 al kalan paraya benzin yükle türkiyeyi gez " geyiği yapardık şimdiki halimize bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya senin hiç işin yokmu

• Apple fanlarının çoğu teknolojiden anlamıyor, bu bi gerçek. Hepsi demedim çoğu dedim, atar yapmayın.

Not: iphone 5s kullanıyom

• skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Param var s7 edge aldım o 720p ekranlı iphone u almadım hava atma iphone un ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 6 Mayıs 2016; 18:37:16 >
  • Motoryus'a katılıyorum ama iPhone 4 tasarım olarak çok güzel telefondu. Ben hala Galaxy 4s kullanıyorum ama görünümü içimi açmıyor. Oysa bluetoothlu telefonun içimi ferahlatması gerekiyordu.
  • her zaman çamuru android kullananlar atar dikkat edin hiç senaryo tam tersine işlemez

1. iphone tasarımları piyasadaki tüm telefonlardan daha güzel.

başka madde yazmama gerek yok.
  • Ben de apple fanıyım

apple fanları
  • Bende Iphone 7 kullaniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.