Şimdi Ara

Apple fanıyım soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011'de aldığım iphone 4s hala taş gibi stabil zerre kadar kasmıyor. 2013'te aldığım ipad mini retina'da aynı şekilde. param yettiği sürece apple alacağım. evet soruları alıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

2011'de aldığım iphone 4s hala taş gibi stabil zerre kadar kasmıyor. 2013'te aldığım ipad mini retina'da aynı şekilde. param yettiği sürece apple alacağım. evet soruları alıyım?

İphone 5s/ 8mp 1gb ram
    S4 13 mp 2/gb ram

iOS performansina bisey demiyorum ama millet parasini sokakta bulmuyor kardesim seni bilmem de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro58 kullanıcısına yanıt
    kardeşime s3 bana iphone 4s almıştık. benim telefonum hala taş gibi zerre kasma yok (sadece sarjı erken bitiyor) fakat 1 sene sonra telefonu kafayı yedi sırasıyla s4 ve s5 aldı. hangisi daha pahalıya geliyor acaba? 512mb ramli telefonum piyasadaki amirallere taş çıkartır
  • Yere düşen elmaları napıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen Apple fanı değilsin.. Olsan bile naapsın Apple senin gibi züğürt fanı.. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız Apple fanları; gerekirse böbreğini satar son modeli alır..
  • quote:

kardeşime s3 bana iphone 4s almıştık. benim telefonum hala taş gibi zerre kasma yok (sadece sarjı erken bitiyor) fakat 1 sene sonra telefonu kafayı yedi sırasıyla s4 ve s5 aldı. hangisi daha pahalıya geliyor acaba? 512mb ramli telefonum piyasadaki amirallere taş çıkartır

Hala tas gibi hala tas gibi :)

Suan yine iphone daha pahali. Ego kasma yeri degil burasi muhtemelen de yasin max 16. Aldigin 2 saat ekran suresi ile mi tas cikaracaksin amiral gemilerine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral

Bence sen Apple fanı değilsin.. Olsan bile naapsın Apple senin gibi züğürt fanı.. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız Apple fanları; gerekirse böbreğini satar son modeli alır..

öğrenciyim hocam macbook parası biriktiriyorum. 1.500 lira eksiğim var. telefonu pek kullanmam zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

Suan yine iphone daha pahali. Ego kasma yeri degil burasi muhtemelen de yasin max 16. Aldigin 2 saat ekran suresi ile mi tas cikaracaksin amiral gemilerine :)

4 mayıs 1995 doğumluyum odtü makina 1. sınıf terkim ortalamam 3.42 daha yazıyım mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

4 mayıs 1995 doğumluyum odtü makina 1. sınıf terkim ortalamam 3.42 daha yazıyım mı?

Beyinsel olarak yasin hala 16

• sıkılmiyormusunuz kullanırken ben o kadar launcher değiştiriyorum yinede bikiyorum arayuzden

• Maestro58 kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin en zor okulunun en zor bölümünü 3.42 gibi ortalama yaptığıma göre. Ortalama üstü bir zekam var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

chronic liar hastalığı .. ( bknz.http://www.psychiatrictimes.com/articles/pathological-lying-symptom-or-disease?pageNumber=3 )

Kro yalan borcum mu var sana?

• quote:

quote:

chronic liar hastalığı .. ( bknz.http://www.psychiatrictimes.com/articles/pathological-lying-symptom-or-disease?pageNumber=3 )

bu cümlen benim teşhisimi doğrular nitelikte . fakat tek eksiğin sen biraz daha geridesin üslup ve hitap sıfır , biraz konuşmasını öğren hele ki büyüklerine karşı .

• quote:

quote:

quote:

bu cümlen benim teşhisimi doğrular nitelikte . fakat tek eksiğin sen biraz daha geridesin üslup ve hitap sıfır , biraz konuşmasını öğren hele ki büyüklerine karşı .

Ben odtü'lü bir makina mühendis adayıyım sende benimle düzgün konuşmalısın

• Apple faniyim 5s kullandim sattim Note Edge aldim mutluyum. Sadece arayuzunu sevmiyorum Note 5 arayuzu gelirse kesinlikle degistirmem kullanirim uzun bir sure. Goren herkes "o ne la" diyor. 6s Plus verseler degistirmem... Saka saka degisirim sonra bekler S7 alirim. iOS'e bir tek iPad Pro'da asik oldum, o da Android'e gore daha kaliteli cizim uygulamalarinin olmasi. Fakat telefonda Android tek gecerim.

• Gelin karşılaştırma yapalım ne dersiniz? İp 4s 2.100 tl civarında açıklanmıştı sanırım, özelliklerini falan kapıştırmayacağım, kağıt üzerinde g3 te güzel bir telefon ancak malum gerçeği hepimiz biliyoruz herneyse,
    iPhone 4S 1800 civarı 2013 fiyatı / stabil (bana göre ağır ama siz stabil dediğiniz için yazdım.) / yıllardır aynı arayüz / ram 512 mb (stabillik anlamında yazmadım rami, şayet ip 6da da ram sıkıntısı açık, safari tüm sayfaları yeniden yüklüyor ancak 6s hafızasında tutup açabiliyor, bu yüzden yazdım) / 1 GHz Çift Çekirdek Apple A5 / 3,5 inch retina nerdeyse buzdolabı ledlerinde kullanılan çözünürlük / sanırım bu kadarı yeterli.
    LG G2 1500 civarı 2013 fiyatı / stabil / farklı launcherlarla farklı Arayüzler, farklı romlarla birçok farklı özellik / ram 2 gb / 2.26 dört çekirdek Snapdragon 800 / 5.2 inch full hd True hd ips plus teknolojisi
    Akıl var mantık var kardeşinizle aynı anda almışsınız, s4 de 2013te çıktı. Yani bu telefonu 2013te aldınız olarak varsaydım. Neden arada bu kadar fark olan iki telefonu karşılaştırdım, çünkü amiral gemilere rakip bir telefon dediniz ancak kaç yıl öncenin amiral gemisini geçemiyorsa 2016 modelleri düşünemiyorum.

• açın bi iphone 6s-6s plus sayfasınıda görün her sayfasında ayrı bir sorun ayrı bir problem var . yok ısınıyor , yok donuyor , yok ekranda kırmızı çizgiler , yok işlemci samsungdu bilmem neydi , şarjı az gidiyor gibi bir sürü şikayet buyrun girin bakın konu orda :)
  • quote:

açın bi iphone 6s-6s plus sayfasınıda görün her sayfasında ayrı bir sorun ayrı bir problem var . yok ısınıyor , yok donuyor , yok ekranda kırmızı çizgiler , yok işlemci samsungdu bilmem neydi , şarjı az gidiyor gibi bir sürü şikayet buyrun girin bakın konu orda :)

Android fanı onlar şuan kendimi zor tutuyorum 6s almamk için ama macbook pro alacağım

• Onun için mi Samsung başlığı altına böyle bi konu açtın? Önce forumdaki başlıklar ne işe yarıyo onu öğren, hadi bakalım bekleme yapma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.