Şimdi Ara

Apple Developer hesabı acma!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

Orijinalden alıntı: ahmedozcan

Applestore ile bi alakası yok arkadasım Fax tabiki gider. Benim hesabım var ve hiç sorun yasamadım

Hocam birşey olcak diye korkuyrm şimdi kredi kart numarası vercez ne olur be olmaz hemde fax la gondercez

Valla orasını bilmem ama bence Fax internet bankacılığından daha güvenlidir herhalde. Ayrica sunu da unutmayın her zaman her konuda Apple ne derse o seçme şansınız yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omrozan

quote:

Applestore ile bi alakası yok arkadasım Fax tabiki gider. Benim hesabım var ve hiç sorun yasamadım

Hocam birşey olcak diye korkuyrm şimdi kredi kart numarası vercez ne olur be olmaz hemde fax la gondercez

Valla orasını bilmem ama bence Fax internet bankacılığından daha güvenlidir herhalde. Ayrica sunu da unutmayın her zaman her konuda Apple ne derse o seçme şansınız yok

Valla korkuyrm su Apple şuraya bı Store acsa ne kadar güzel olcak bilsen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sezgin_arkadas
    Tamam açıyoruz da, app store bize ödeme yapacağı zaman hangi hesaba yapıypr, $99'ı ödediğimiz hesabımıza mı yoksa başka bir hesap mı vermemiz gerekiyor,
    Acil beyler hadi be

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. 99$'ı sanal kart'la ödedik diyelim. Sattığımız uygulamadan kazandığımız para sanal karta mı yatacak? Böyle birşey mümkün müdür?
  • Arkadaşlar ios 6 beta için developer hesabı olan bir arkadaş benim telefonumuda kaydettirebilir mi acaba :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqnyc

Arkadaşlar ios 6 beta için developer hesabı olan bir arkadaş benim telefonumuda kaydettirebilir mi acaba :=)

Merhaba,

Sanırım ios 6 kurmak istiyorsun.Bunu developer hesabı olmadan da yapabilirsiniz.
  • Aaa nasıl telefonu kaydettirmek gerekiyor diye söylemişlerdi :S Nasıl yapabilceğem hakkında bir bilgin var mı yardımcı olursan çok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqnyc

Aaa nasıl telefonu kaydettirmek gerekiyor diye söylemişlerdi :S Nasıl yapabilceğem hakkında bir bilgin var mı yardımcı olursan çok sevinirim :)

Yok olmadan yapabilirsin.

1.Başlıyorum öncehttp://www.apple.com/tr/itunes/ burdan iTunesin en son sürümünü indiriyorsunuz.

2.Sonra apple ürününüze temiz bir restore çekin.

3.Sonrahttp://imzdl.tumblr.com/ bu siteden uygun ipsw yi indirin.

4.iTunesi açın shift+güncellemeleri denetleye bas indidiğin ipsw yi seç sonra cihaza ios 6 yüklenecektir.

NOT:Eğer cihazın simkilitli ise sakın yapma cihazın kilitlenebilir, geri dönüşü olmaz ve cihazda jailbreak varsa onu kaybedebilirsin.

KOLAY GELSİN .

• Hocam çok teşekkür ederim gerçi pek bir değişiklik görmedm iphone 3 gs var bende ondan herhalde ama yaptım sayende çok saol :)
  • merhabalar,

şimdi ben bir apple developer hesabı açıyorum, son noktalara da geldim. orada
    bir tax information bölümü var;

abd,
    avustralya ve kanada var.

bir de japonya için ayrı bir tax information linkli vermişler.

şimdi ben türkiye'denim. bu bölümleri doldurmuyor muyum acaba?
  • Şimdi Mac OS X için açtım da, kart numarası istediği yerde iptale bastım ve bana kayıt oldunuz diye bir mail gönderildi. 99$ Ödeme falan da yapmadım. Ödemeyi hangi yoldan benden tahsil edecekler ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.