Şimdi Ara

APPLE'DEN HTC ZAFERİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası Ticaret Komisyonu, Apple'a ait bir patentin HTC tarafından ihlal edildiğine karar verdi. Apple'ın söz konusu teknolojisini kullanan tüm HTC telefonların satışına ABD genelinde 19 Nisan 2012 tarihi itibariyle yasak gelecek. Bu haber amerıkada yaşayan Htc Kullanıcılarını bakalım nasıl etkilyecek...

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/19505080.asp

• İşte bu .. :)
  • kötü olmş.. severdim htc yi..
  • Ufak bir güncelleme ile kaldırılacakmış telefonlardan bişe olmaz:D Apple da seviyoruz HTC yi de.Apple devrimci, HTC ise yenilikçi olarak geçer benim gözümde hep.Beats anlaşması telefonlarında kullandıkları arayüzler diğer firmaların alın içine android koydum yallah mantığının ne kadar aptalca olduğunu gösteriyor.Bütün donanımı bastım içine ama yarı fiyatındaki telefonla aynı arayüzü verdim tüketici ile dalga geçmek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 21 Aralık 2011; 12:49:20 >
  • Arkadaşlar daha 9 dava var HTC tarafından açılan bakalım bunun sonucu ne olacak.Kaynak tarafından atılan başlık ZAFER ama 9 dava sonuçlanınca HEZİMET'e dönüşebilir.Yinede iki şirkette kendı platformlarında bana göre başarılı kapıtalıst düzenın rekabet piyasasının olmazsa olmazı bunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.