Şimdi Ara

apple da böyle birşey var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben 3 ay önce apple store dan macbook pro 15" aldım 4.768'tl ye. şuan 5.950 üstelik hiç güncelleme yapılmadı. neyse, ben iade etmiştim de acaba şimdi aynı fiyattan alma şansım var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi envc1 -- 21 Mart 2015; 19:51:11 >

• Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden iade ettin ? neden aynı fiyattan versinler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

neden iade ettin ? neden aynı fiyattan versinler ?

-Daha cihazı ilk açışta kurulum da dondu reset atmak zorunda kaldım
    -Cihaz ağır çalışyordu, mesela pencere büyütme butonu varya sağda 2 ok. ona basınca kasarak büyüyordu pencere.
    -Kapatınca, hani şu alt bar varya uygulamaların listelendgini. kapanırken o aşşağı kayma efekti varya o donarak oluyordu
    -Cihazı teslim aldıgımın ertesi günü daha 10 15 dk açalı olmustu çok ısındı, ekran gidip gidip geldi sonra mac otomatik kapanıp açıldı.

Bende direk kutusuna koyup ertesi gün iade işlemlerini başlattım.
  • envc1 E kullanıcısına yanıt
    Apple cihazlari stabil olmasiyla taninir sizinkinde belliki sikinti varmis. Keske degisim isteseydiniz. Ayni fiyattan alamazsiniz diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan. Aynı cihaz olduğuna emin misiniz peki yüksek fiyatlı olanın? Retina ekran veya başka donanım farkları olabilir belki ?

Aynı fiyata vermezler diye biliyorum,eğer aynı cihaz ise cidden yazık olmuş hocam,keşke değişim isteseydiniz.

• Boyle bir durum ne Apple ne de farkli bir marka icin soz konusu olamaz tabiki. Su anki fiyat neyse ondan almak zorundasiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    bu bir hata mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Enteresan. Aynı cihaz olduğuna emin misiniz peki yüksek fiyatlı olanın? Retina ekran veya başka donanım farkları olabilir belki ?

Aynı fiyata vermezler diye biliyorum,eğer aynı cihaz ise cidden yazık olmuş hocam,keşke değişim isteseydiniz.

Aynı cihaz hocam ( MGXA2TU/A )

Tabi bu söylediğim fiyatlar öğrenci indirimi + havale ile olunca geçerli.

Yılbaşından sonra bi zam geldi birde geçen ki apple watch ve macbook un tanıdıldıgı etkinlik günün de zam geldi.

iyice saçmaladılar yani anlayacagınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Boyle bir durum ne Apple ne de farkli bir marka icin soz konusu olamaz tabiki. Su anki fiyat neyse ondan almak zorundasiniz.

Aslında biraz da şakasına sormuştum soruyu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: envc1

quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

Boyle bir durum ne Apple ne de farkli bir marka icin soz konusu olamaz tabiki. Su anki fiyat neyse ondan almak zorundasiniz.

Aslında biraz da şakasına sormuştum soruyu :)

Can sıkıntısı başa bela.

• geçti borun pazarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.