Şimdi Ara

Apple Çoklu Dokunmatiği Fare ile buluşturdu: Magic Mouse (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
16.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mouse'un uzerine dokunarak click yapilamiyor , tiklamaniz gerekiyor. tipki blackberry storm gibi tum yuzeye tiklayabiliyorsunuz.
    scrool cok rahat , sanki touch pad gibi.
    youtube'a ekledim videosunu
    :

http://www.youtube.com/watch?v=7tJ6oDtj1mI

• alan olur elbet böğleside var yani
  • caves arkadaşım, eyvallah ya, belki bir nevi apple fanatiği olabilirim ama bunun sebebi söylediğin gibi adamların kaliteden ödün vermemeleri. buna benzer bir örnek olarak amd ile inteli verebilirim sanırım, aslında eski zamanlardaki hallerini, misal eskiden intelin 2ghz'i amd'nin 2ghzinden çok daha hızlıydı. işte apple ile diğerleri de böyle.

Sonra herşeyden öte bu mouse apple'ın yeni 27"lik imac'i ile birilikte çıktı. bununla ilgili güzel bir yazı için buraya yönlendirebilirim. Orada anlatılanlarda zaten adamlar diyorlar ki bu mouse tasarımcılar için kolaylık sağlar. Yani tasarımcılar için geliştirilmiş bir mouse. Bazı arkadaşlar sormuşlar, bunu kullanmak için bluetooth destekli ve en az mac os x 10.5.8 gerekiyor.

Daha da sonra iphone için eleştiriler, dünyanın en kusursuz şeyini tüm dünya bu kadar eleştirsin, bu kadar kullansın, emin olun onun da en az bunun kadar eksiği çıkacaktır. Hani bazı şeyler eksikmiş gibi söyleniyor, ama Apple yeni sürümlerinde yine ve yine bunu yapmıyolar ve hala eksik olarak söyleniyor. Bu bir tasarım dünyası ve adamların tasarımı bu. Bir sandalyeye neden 3 karpuz sığmıyor demek biraz garip tabii ki.

Ayrıca bir de, bu mouse'u kullandım, ilk başta bir garip geliyor. Direk bir multitouch mekanizması var, ama birazcık alışınca cidden çok stabil enteresan bir kullanıma sahip. Ergonomi olarak diğer apple mouselarına göre çok zarif geldi. ağırlık olarak da baya uygun, kontrol tümüyle sizde. Şimdiki görüşlerime göre tasarım çizim ile ilgilenen her bireye gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. oyun oynamak isteyenler için de Razer.

Haydi kalın sağlıcakla.

• İnternette okuduğum kadarıyla; yukarı aşağı scroll bile Bootcamp ile Windows'da çalışmıyorumuş..

İlerde kesin bi update ile halledilir, ancak trackpad'deki scroll gibi berbat olursa; Windows kullanan kişilerin almak isteyeceğini hiç sanmam, tasarımı ve OS X deki kullanımı nekadar mükemmel olursa olsun (mesela ben )

Yada sadece OS X de kullanmak için alırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

mouse'un uzerine dokunarak click yapilamiyor , tiklamaniz gerekiyor. tipki blackberry storm gibi tum yuzeye tiklayabiliyorsunuz.
    scrool cok rahat , sanki touch pad gibi.
    youtube'a ekledim videosunu
    :

http://www.youtube.com/watch?v=7tJ6oDtj1mI

bu magic mouse değilki yeme milleti çekerken kabloyu gizlemeyi unutmuşsun

• tasarım güzelmiş ama siyahı daha çekici olur bence....
  • Yüz yıllardır tek tıklı mouseyle nereye kadar diyip elleşin lan her yerinden farklı tık diyerek yaklaşmış bu sefer heralde =]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiloverecegim

quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Bende Wireless Mighty Mouse'umu satıp bunu mu alsam acaba , güzel görünüyor , en önemli yanı bence kaydırma topuna toz kaçamayacak olması

Bu mesajı bi 10 sene öncesinden atıyorsun herahlde kaydırma topu ne ya

Sanırım algılama sorununuz var , kaydırma topu olarak bahsettiğim şey sayfaları aşağıya kaydırmayı sağlayan tekerlek , şanda wireless mighty mouse kullanıyorum ve nasıl çalıştığını çok iyi biliyorum hiç merak etmeyin.
    Bunda bu kadar eğlenilecek bir şey olduğunu hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Bende Wireless Mighty Mouse'umu satıp bunu mu alsam acaba , güzel görünüyor , en önemli yanı bence kaydırma topuna toz kaçamayacak olması

Benim anlamadığım imzanda neler neler yazmışsın ve tutturmuşsun burda kaydırma topu diyon sen daha optic mouse' geçmemişsin herhalde

Bu ne demek oluyor ? İmzamda neler yazmışım isterseniz şuanda fotoğraflarını falan eklerim !
    Mighty Mouse'un ortasındaki toptan bahsediyorum , o ne işe yarıyor kaydırmaya , bence siz anlamayarak kendinizi küçük düşürmüşsünüz !

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İlk aşamada pek kullanışlı gelmeyebilir ama alışılırsa normal fare'lerin yerini alabilir.

normal farelerin yerini alacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

İlk aşamada pek kullanışlı gelmeyebilir ama alışılırsa normal fare'lerin yerini alabilir.

Bence de.

düşünsene, tarlada ıspanakların arasından bi apple mouse fırladığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Çok mühim bir söz vardır :

Erkek Adam Dokunmaz , Tıklar

Haklısın Dokunamayanlara ne denir ? vurucu tim Eline vurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

Bence de.

düşünsene, tarlada ıspanakların arasından bi apple mouse fırladığını.

bende bunu demeye çalışıyorum.çok saçma olur

• öyle deme hocam üstteki topu alttakiyle karıştırmakda yetenek ister
  • Valla bir de çok biliyorlarmış gibi gülüyorlar dı ya , bence o komedi olmuş , hallerine bakın ya
  • Bir kullanicisi olarak magic gercekten super bir mouse o teknolojiyi kullanmak veya uyarlamak bile zor ama apple bunu basarmis kullanimla ilgili herhangi bir sorun yok ...

Mouse ta iki adet algiliyici bulunuyor mesafe ile ilgili bir sorun yok alacak arkadaslar ( Bluetooth menusunden search device yapip eklemesi yeterli ama magic mouse aktif oluyor touch kismini kullanamiyorsunuz sadece software uptade etmeniz gerekiyor ki kendi yazilimini indirmesi gerekiyor ondan sonra (Begin) size kalmis.Gercekten hassasiyet cok iyi ben tasarimla ugrastigim icin herhangi bir sorun teskil etmiyor.Bir iki oyunda oynadim su an icin alismasi biraz zor elinizdekinin ne oldugunu unutuyorsunuz.

Almak isteyen arakadaslara urun temin edebilirim...Kolay gelsin
  • Magic Mouse iyi guzel de su expose ye de bi sekilde uyarlarlarsa tadindan yenmeyecek :)
  • peki windows tabanlı pc'ler destekleniyor mu acaba?ya da driver sorunu olur mu?
  • eski wirless mighty mouse un ürün bilgilerinde windows desteklemediğini yazıyordu. daha doğrusu desteklenen sistemler tablosunda sadece mac os x vardı. fakat yinede bluetooth aygıtı ekleme yöntemi ile ekleyip kullanabiliyorduk windowslarda. magic mouse dada aynı şey olabilir. denemek lazım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.