< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AppleCare+ Nedir ve Türkiye'de Geçerli midir?
AppleCare+, Apple ürünlerin için sunduğu kapsamlı bir garanti ve destek planıdır. iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve diğer Apple cihazlarını kapsar.
Türkiye'de AppleCare+, iPhone, iPad, Apple Watch ve Mac için geçerlidir. AirPods ve Apple TV gibi diğer Apple ürünleri için Türkiye'de AppleCare+ hizmeti mevcut değildir.
AppleCare+'ın Avantajları
AppleCare+'ın sunduğu avantajlar şunlardır:
AppleCare+ Türkiye Fiyatı
AppleCare+ Türkiye fiyatı, satın alınan cihaza ve seçilen plana göre değişir. Örneğin, iPhone 14 Pro için AppleCare+, 24 ay için 899 TL'dir.
AppleCare+ Nasıl Satın Alınır?
AppleCare+, yeni bir Apple cihazı satın alırken veya cihaz satın alındıktan sonra 60 gün içinde Apple Store'dan veya yetkili Apple satıcılarından satın alınabilir.
AppleCare+, cihazının güvenliğini sağlamak ve olası onarım maliyetlerini azaltmak için iyi bir yoldur. Cihazının türü ve ihtiyaçların göz önüne alınarak AppleCare+ satın almayı değerlendirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 22 Ekim 2022; 18:56:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dubaiden getiren bir kaç arkadaşa zorunlu tutmuşlar ticari amaçlı alım-satımı önlemek için. Bende bize bir faydası olur mu, ekstra bir ücret ödemeye değer mi diye merak etmiştim. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok hocam estağfurullah siz dedikten sonra teyite gerek yok. Hiç bir avantajı yok olarak anladım onda hemfikiriz ama dezavantaj kısmında bir sorum olacak. Telefon değişecekse her türlü imei'de bu problemi yaşamayacak mıyım? Yani ne yapıp edip yaptırmasınlar mı bu planı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 22 Ekim 2022; 20:46:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Çok teşekkür ediyorum oldu şimdi sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk cihazın IMEI numarası çöp olmaz. Her iki cihazında imei numaralarını gösteren değişim ya da tamir formunu e-devlet üzerinden yükleyerek eski cihazın kaydı yeni cihaza aktarılabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 22 Ekim 2022; 22:22:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba, konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sim kartsız ürünlerdede aynı durum geçerli mi? apple watch örneğin, benim bildiğim garanti geçmeme konusu sim kartlı (imei) ürünler için geçerli ve o yüzden diğer ürünlerde applecare geçerli diye düşünüyorum |
|