Şimdi Ara

Apple Bilenler Bi bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız aradaşımın bir 4s 'i var.
    Telefonunun şarjı su gibi akıp gidiyor. Ayrıca çok yavaş olmasından da şikayetçi. Biliyorum artık çok eskidi. Ama bi yolu vardır diye düşünüyorum. Hele son zamanlarda bir kaç uygulama hata veriyor dedi. Bende sıfırla o zaman dedim telefonu. Ama o apple da sıfırlama yok diye inatlaştı.
    Baya tartıştık sonunda beceremedim.

Şimdi bizim amacımız telefonu ilk aldığımı hale çevirmek. Ancak bütün rehberi ve fotografları bu icould hesabında olduğu için aynı icould hesabını kullanması gerekiyor. Ancak sadece resimler rehber için gerekli.
    Şimdi şöyle özetleyim. Telefonu sıfırladık sadece resimleri ve rehberi geri yükleme şansımız var mı? Çünkü diğerlerini istemiyoruz. Zaten hepsini geri yükleyince safaride girdiği sayfalar bile geri geliyor. O derece bir yedeklemesi var. Bizim amacımız sıfır telefon gibi olsun sadece resimler ve rehberi kalsın. Aynı zamanda tekrar yedeklemeye başlasın. Yani en son yedeklemesi yine bu hali olsun bişey olursa diye. Bunu nasıl yapabiliriz.

• iCloud ayarlarindan, fotograflar ve rehber haric hepsini kapatin. Kapatinca uyari gelir telefonumda tut ve telefonumdan sil diye. Telefonumdan sile basin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 9.0 ve öncesi varsa. İOS 6.1.3'e downgrade edebilirsin. Cihaz bu işlem sonrası baya bir hızlanacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DELL G15 5515 Ryzen Edition
    AMD RYZEN 5 5600H - RTX 3050 4 GB - 24 GB 3200 MHz RAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.