Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.529
Cevap
485
Favori
996.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • airpods 3 kulaklığım uzun süre kullanmadığım için tek kulaklığım bağlanma sorunu yaşadı. sorunu çözmek için kulaklığa reset atma prosedürlerini uyguladım. bu sefer kulaklığım hiç bağlanmamaya başladı. sonuç olarak şuan kulaklığım bağlanmıyor. şansa 1 sefer bağlandı ama prosedürlerin hiç biri işe yaramıyor. garantisi bittiğinden servise de veremiyorum. şuan problemin neyden kaynaklandığını çözemiyorum. kutudan mı kulaklık bağlantı sorununundan resetleme mi işe yaramıyor çözemiyorum. çözüm tavsiyesi olan?

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    ben olsam sabredip 3 un cikmasi beklerdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 senelik airpods pro 2 kutusunu 2-3 günde bir şarj etmem gerekiyor normal mi bu

• Son güncelleme sonrası Airpods Pro 2. nesil sürekli kopma sorunu yaşıyor. Örneğin müzik açıyorum Şeffaf moddayken kulaklıklardan bir tanesi bağlantıyı kesiyor 4-5sn sonra yeniden bağlanıyor. Arada komple gidip yeniden bağlanıyor. Ama ANC açıkken böyle bir sorun yok. Son güncelleme ile resmen içine ettiler müzik dinlemekten nefret eder hale getirdiler.

• MKA64 M kullanıcısına yanıt

Evet sıkıntılar var maalesef. Hatta kulaklık takılı iken ve bir şey çalmıyorken klavyede bir süre yazınca çatır çatır cızırtılı garip sesler çıkartıyor 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    benim kulakliklar da gecenlerde sapitti. seffaf modda ugultu ve islik, baglanti kopma ve seste bogukluk mevcuttu. bir miktar sivi temasi oldu bende sanirim kolonyayla temizlerken. iyice bir temizledim ve kuruttum su an sorunlarin hepsi duzeldi. kulakliklarin sarji halen cok iyi gidiyor cok fazla kullanmama rağmen ama kutunun sarji zayifladi gibi benim de (1.5yillik).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 20 Aralık 2024; 0:3:56 >
  • Sol kulaklıkta anlamsız şekilde ses yüksek bas merkezden sola kaymış gibi geliyor temizlik yapmaya çalıştım aşırı can sıkıcı pro 2 kullanıyorum

• airpods pro 2.nesil hepsiburada'da hb satıcılı olarak anlık sepet indirimiyle 8739₺'ye geliyor. ekstra benim hediye çekim de var hesabımda onu kullanırsam bana gelişi 7219₺ oluyor. daha uyguna var mı son zamanlarda gören yoksa bu fiyata alınır mı dersiniz?

• spektaküler kullanıcısına yanıt

Kaçırmayın 👍

• 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.