Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.814
Cevap
496
Favori
1.030.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam, yine de aldım çünkü kampanya vardı eğer bu sorunu çözmezlerse hepsiburada'dan bir daha alışveriş yapmam.

Hepsiburada böyle bişey yapacak firma değil cidden yüksek bir firma, ama belki de Apple ne gönderdiyse o geliyordur ellerine.

Hiç bilemiyoruz süreci...
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o ikinci el değil, jelatin kısımlarını vs karşılaştırınca tutuyor.

Paketleme de bunlar dip dibe atıyorum 12 tane 24 tane koyuluyor ya o etiklerden biri diğerine yapışmıştır kopmuş gitmiştir ya da üretimde otomasyon da bi küçük hata olmuştur.
  • İNŞALLAH BANA ÖYLE ETİKETİ KOPMUŞ ÜRÜN DENK GELMEZ BEN ÇILDIRIRDIM
  • 1500₺ civarına neden satılabildiğini görmüş olduk. Bu tarz ürünler al-sat yapılmıyorsa uzun vadeli kullanılacaksa kesinlikle 300-400 fazla verip apple’dan alınmalıdır. En azından karşıda sağlam bir muhatap bulabilmek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam asıl garantisi önceden başlatılan ürün gelince çıldırıyorsunuz bakmayın gülüyom ama o kadar para verip ikinci el ürün eline geçmesi insanı keriz gibi hissettiriyor.

Edit: Tekrar belirteyim öyle gelirse orijinaliyle karşılaştırın, bu ürünü alan her 100 kişiden 5'i bu sorunu yaşıyordur dediğim gibi fabrikasyon ya da paketleme de olabilir şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 23 Nisan 2020; 0:44:11 >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Apple her zaman tercih edilmeli ama fiyatlar yüksek 300-400 vermekte göze fazla geliyor, sonuçta o da resmi satıcısı ne olabilir ki diyorsun alıyorsun ama sonuç orta da.
  • Şu konuda 2 3 gündür yazılanlar ibret niteliğinde. 3 te 3 oldu

Ben 2 sene önce hepsiburada dan İphone x almıştım allahtan başımıza bir iş gelmedi de sorunsuzdu yoksa halimiz ne olurmuş böyle.

Bir sürü de çok yüksek fiyatlı ürünler aldım bu firmadan gerçekten ucuz atlatmışız.

Amazon bu konuda çok daha iyi,ama özellikle airpods konusun da alacaklar bence 400 fazla versin direk APPLE dan alsın bu airdpos piyasa da çok sıkıntılı belliki.
  • EknCn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam inşallah en kısa sürede sorununuz çözülür. Siz yine farketmişsiniz ama kimbilir kimlere kullanılmış, iade edilmiş ürünleri veriyorlar. Bu şekilde alıp farketmeden kullanan çok insan vardır. Apple 14 gün içinde iade alıyor koşulsuz şartsız belki bu ürünler yetkili satıcılara dağıtılıyordur diye düşünüyorum ama yine de kesin olarak yargılayamıyorum tabiki. İnşallah probleminiz çözülür takipteyim.

Teşekkür ederim, onu bende düşündüm hocam gerçekten ben hadi arkadaşlar sağolsun fark ettim.

Ama başkası bilmiyor etmiyor alıyor kullanılmış cihazı sıfır fiyatına, kimse de fark etmiyor.

Bize yenilenmiş deseler ucuza satsalar sorun yok en azından bilinçli alırız ama sıfır ürün diye yenilenmiş satılıyorsa burada bir dur denmeli.
    Çok iyisin 🤪

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bana tek tük yapıyorlarmış gibi geliyor böyle farkedilmeyecek kadar her partiye 1-2 tane iade edilmiş cihazı kapatıp koyuyorlar. Siz farkettiniz ama dediğim gibi bu forumdan ya da diğer forumlardan haberi olmayan, garanti sorgulaması yapmayan çok kullanıcı vardır. En azından buradaki arkadaşlar garantilerini apple destek uygulaması üzerinden sorgulayıp ne zaman başlatıldığına bakarlarsa iyi olur.

Olabilir çok mantıklı, sonuçta Apple’a ben beğenmedim iade etmek istiyorum diye de ürün geliyor.
    Özellikle Apple Destek uygulamasından kontrol edilmesini tavsiye ederim, ben oradan gördüm.

Hocam bende ondan şüphelendim 2.el diye ama Ekncn hocam saolsun kendi ambalajını atmamış fotosunu attı. Benim aşağıda eklediğim fotoda yeşille işaretlediğim alan tam tutuyordu. O çekme yeri fabrika hatasıda olabilir düşmüşte olabilir çünkü sonradan yapıştırılıyor EknCn hocamın attığı fotoda görülüyor.

Bugün o jelatin mevzusundan apple destekle görüştüm. Ürününüzün tarihi yeni(03/20) ve ilk aktive etme 18 nisan gözüküyor dedi. Bende tam o gün açtım cihazı muhtemelen ben ilkim ama bellide olmuyor :) o jelatini sordum fotoyuda attım apple destektedi arkadaşa, böyle birşey çok zor ihtimal ama imkansız değil fabrikasyon hatası olabilir veya yolda çıkmış kopmuş olabilir dedi. Ürününüz orjinal ve 18 nisanda aktive edilmiş dedi en son. Bakın fotoyu ekliyorum yeşille işaretledim.

• Dostlar iyi geceler pro alma arifesindeyim fakat şöyle bir sorunum var kullandığım telefon Samsung s10 Android cihazlarda kullanmada ne gibi olumsuz yönleri var Android ile kullanan dostlar var ise yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

Şöyle bi ne konuşuluyo diye öylesine girdim. Sonra hb den aldıgını görünce 4 şubatta hbden aldığım airpodsu bir sorgulayayım dedim. Bir de ne göreyim. Tarihler aynı :) hiç aklıma da gelmedi ilk aldığımda bakmak.
    Sahte olma ihtimali var mı acaba seri numaraları hep bu şekilde mi biriyor çünkü ikimizinde aynı tarihte başlamış olması çok enteresan

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Hocam s9 ile kullanıyorum. Sadece şarj durumunu göremiyorum. Başka bir sıkıntım yok.

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    EknCn kullanıcısına yanıt
    Hocam EknCn hocayada anlattım durumu bunlar açılmış ürün değil bence. Üretim tarihi kaç senin? Muhtemelen 11/19 tarihlidir. Uzun süre sisteme kayıt olmayınca sanırım otomatik tarih atıyor kendine. Bence 2nizinde içi rahat olsun apple arayın garanti durumunu düzeltirler zaten. Aynısı benim 1.nesil airpods ta olmuştu. Düzelttim bende onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

ürün 2 günde geldi, tümüyle orjinal, buradan okuduğum tüm detayları tek tek kontrol ettim ve resimlendirdim, akşama eklerim

paketleme vb herşey sorunsuz, üründe en ufak bir çizik bile yok. gürültü önleme çok iyi, bu teknolojiyi nasıl sığdırmışlar bu alete hayret

Alıntıları Göster

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz gibi bir şey söz konusu değil iphonelerinde o zamam kendi kendine garanti başlatması gerekirdi

• Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Seri numaraları hep aynı şekilde bitiyor hocam o kısımda sorun yok.

Ama aynı tarihte olması düşündürdü, ve ben kutuyu açarken videoya çektim ve tekrar tekrar izledim. Ürünün üzerinde bir tane bile çizik yok eğer yenilenmiş olsa çizik vs olurdu ne bileyim kutu da ya da kulaklıklar da bişey olurdu ama yok.

Aynı gün aynı tarih olması şaşırttı demek ki bişey var bilmediğimiz,
    ayrıca sizin üretim tarihi kaç hocam kutunun sağ altında seri numarasının vs olduğu yerde yazar.
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.