Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.691
Cevap
488
Favori
1.016.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç düşünmeden alın hocam verdiğiniz parayı unutturuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Öyle olması garip olur bir anda macten müzik açınca neden diğer cihazdan kesip mace bağlasınki? Bu geçiş elle oluyor ve çok pratik.

• Serdem1903 S kullanıcısına yanıt
    Mesela şu anda macten müzik dinliyorsunuz diyelim ve hemen iphone a geçip dinleyeceksiniz. Spotify a giriyorum müziğe tıklayıp sol alttaki airplay kısmına basıyorum ve oraya gelen AirPods seçeneğine tıklıyorum anında iPhone a geçiyor AirPods. Sürekli senkron çalışıyorlar çünkü.

• Confather kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam çoklu bağlantı noktası deniyor ve kesinlikle çok pratik. mesela tabletten birşey izlerken telefona çağrı gelince otomatik kulaklığa gelir. bu teknoloji için gereken gücü tam kablosuz kulaklıkların desteklemesi şimdilik mümkün değil herhalde. tam kablosuz kulaklıklar daha ilkel versiyonlarında belki 5-6 seneye kadar bunu da destekleyecek donanım ve yazılıma sahip olabilirler. yeni bir teknoloji değil ve airpodslardaki sistemden çok daha iyi ve hızlı bir yöntem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, iPad iPhone ve AirPods üçlüsü kullanıyorum diyelim iPhone uzakta çağrıyı iPad den anında yanıtlıyorum veya direk olarak AirPods a aktarıyorum gayet pratik. Şu anda bunu yapabilecek tek ekosistem Apple da.

otomatik olarak mı geliyor kulaklığa yoksa bunun için bir yönlendirme yapmanız gerekiyor mu?
    benim demek istediğim tablette izlerken telefonuma gelen aramanın kulaklıkla yanıt vermemin yetmesi.
    ayrıca telefona bağlıyken eğer ipad’de müzik vb açarsam otomatik olarak kulaklık ipad’e geçiyor mu?

Şöyle anlatayım. Diyelim iPhone uzakta ve ben iPad ile çalışıyorum AirPods ta iki cihaza bağlı değil varsayıyorum veya iPhone a bağlı ikisi de farketmez.
    Bir çağrı gelir telefona eşzamanlı olarak iPad e de geliyor. İpadden çağrıyı yanıtlarsınız ardından hoparlör kısmına basınca airpodsa bağlanmasanız bile orada üç seçenek çıkar. 1-iPhone 2-iPad 3-AirPods hemen AirPods a tıkladığınız anda sesi AirPods a yönlendiriyor. Bunu otomatik olarakta yapabilir ama böyle bir şey için gerekmiyor çünkü ben airpodstan cevap vermek istemiyorum o anda ipadden konuşmak istiyorum ya da 3 cihaz arasında istediğime çağrıyı yönlendirebiliyorum. Durum aynen böyle.

Bu fotoğraftan daha net şekilde anlayabilirsiniz. iPhone ile telefonda konuşuyorum istersem direk iPad e geçiş yaparım ya da iPad üzerinden AirPods a geçiş yaparım. Attığım fotoğrafta o an AirPods hiç bi cihaza bağlı değil ortada duruyor kulağıma taktığım anda bağlanıyor en son hangi cihaza bağlandıysam. Kulakta değilse hemen kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Confather -- 5 Nisan 2020; 23:38:43 >
    cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
    çağrıyı tablete yansıtma özelliğini kullanmıyorum. kullandığım bazı kulaklıklarda çoklu bağlantı özelliği vardı o da airpodslarda olur ilerde ama aynı anda birkaç cihaza bağlanmak için şimdilik güçleri yetmez.
    tasarım olarak, kulağımda ağrı yapmaması ve pil ömrü açısından PRO’dan memnunum ama yazılım hataları arada olmakta. inşallah yazılımına bir çare bulurlar. airpodslar prolara göre herhalde sistem olarak daha oturmuş cihazlar.
    sokağa çıkma yasağı bitince garantiye vermeyi düşünüyordum belki hata benim cihazdadır diye ama çoğu kişiye 2D3 yüklü cihazı gönderiyorlarmış tabii yazılım uyumsuzluğu olduğu için de 2 kulaklık aynı anda bağlanmıyormuş o yüzden yazılım güncellenene kadar garantiye de göndermeyeceğim.

Rica ederim. O konuda çok bilgim yok ben pro yerine normal AirPods tercih ettim çünkü kulakiçi sevmiyorum haklısınız belkide sistem olarak daha oturmuştur.

ben de kulakiçi sevmiyorum ama spor yaparken tere dayanıklılığı ve anc özelliği için aldım. diğer kulakiçi modeller gibi değil kulağı yormuyor, normalde diğer kulaklıklar hem ağrı yapar hem de arada kanama bile olurdu. tasarım açısından çok iyi düşünülmüş. spor salonunda dış sesler geldiği için alma amacıma hizmet edemedi ama eve hapsolduğumuz şu sıralar zoom konferanslarında ve günlük kullanımda beni memnun ediyor. normalde 3-4 saatlik görüşme sonunda kulağımın ağrıması gerekirdi ama öyle bir ağrıyı hiç hissetmedim. kulaklık kişiye özel olduğu için eğer kulağınıza uymazsa beğenmeyeceksinizdir. bence bir sonraki versiyonu çıkınca deneyin. eminim fikriniz değişecektir. inşallah yazılımını da 3-4 ay içinde güncellerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 6 Nisan 2020; 0:4:21 >
    Teşekkür ederim bilgi için tekrardan bir kulaklığa ihtiyacım olursa deneyeceğim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods pro da sağ kulaklıkta sorun yaşıyorum. Cızırtı ve ses patlaması gibi şeyler oluyor. Koronadan dolayı apple servisede gidemiyorum. Ne önerirsiniz?

• Bende de sol kulaklıkta benzer sıkıntı var, şu an bence tek yapılacak şey beklemek....

• derser1 kullanıcısına yanıt
    Apple ile bir görüşün olmadı, troy kargoyla ürünü evden alıp teknik servis merkezine gönderiyor.

• Arkadaşlar iyi forumlar
    Airpods pro mun kutusunu kaybettim
    Anc sağolsun kulağımdayken de duyamadım düşme sesini falan
    Yürüdüğüm yolu gerisin geri arabaların altına bakarak geri döndüysem de nafile
    Yenisini nasıl alırım varmı benim gibi kaybeden bi arkadaş?
    Var ise Tecrübesini paylaşmasını isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayarici -- 8 Nisan 2020; 1:17:34 >
  • Airpods X

Söylentileri sızdı,yeni iPhone ile eylül gibi tanıtılır. Pro almayanlar biraz daha beklesin

• ANTI- kullanıcısına yanıt
    Prodan ucuz olacak muhtemelen daha az ozellıklı..

• gemstoneblue kullanıcısına yanıt
    199$ yazıyordu bakalım

Siyah renk halen yok

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.