Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.637
Cevap
520
Favori
1.123.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
Mesaj
  • Lyzard kullanıcısına yanıt
    Apple’ın garanti sorgulama ekranına cihazınızın seri numarasını yazdığınızda garantisinin başlamamış olduğunu görüceksiniz. Sizden satın alma tarihini doğrulamanızı isteyecek. Apple kimliğinizi ve kulaklığı satın aldığınız tarihi girip 2 yıl sınırlı garantinizi başlatabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Arkadaşlar merhaba. Bu ürünü TR'den nederen bulabilirim.
    Silikon ya da plastik olanlardan değil ama.
    amazon hem çok fazla hem de pahalı gelmesi de uzun sürer?
    Kulannan var mı aramızda?
    _____________________________
  • sarhosbulasikteli kullanıcısına yanıt
    N11’de mevcut hocam. Kulaklık süngeri diye arat.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Buna hiç gerek yok. Eğer herhangi bir sorun olursa Apple Store’a gittiğinizde tüm bu işlemleri onlar yapıyorlar zaten. Yok ben takip edicem, ne kadar garantim kaldı görücem diyorsanız başka tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam haklısınız ama kullandığımız cihazın herşeyini bilmek daha cazip bence 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkinci seri AirPods çift tıklatma yapmadan veya hey Siri söylemeden nasıl arama yapacagimi bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • JAZZXY kullanıcısına yanıt
    Öyle bir özellik mi varmış 😄

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hey siricim demeden bişey olmuyor
    _____________________________
  • Merhaba arkadaşlar,

    Şahsi fikrimi paylaşmak istiyorum. Apple ürünlerinin tamamını kullanıyorum. Ama ben AirPods ve ondan sonra da Apple Watch kadar kullanışlı bir ürünü yok diyebilirim.

    AirPods'lardan o kadar memnunum ki. O kadar pratik ki çıktığı günden beri kullanıyorum. 2.versiyonunu da sipariş verdim ay sonu gelecek onsuz hayat düşünemiyorum. Gün içinde sürekli araç kullandığım için elim kolum ayağım.

    Fiyat/Performans olarak bakarsanız böyle bir ürün değil. Sesi müzik keyfinizi sekteye uğratabilir. Kablolu EarPods'lardan biraz bile iyi değil. Ama çok kullanışlı. He elzem de değil imkanınız varsa mutlaka alın ama gidip de kendinizi zora sokmayın.

    Saygılar.
    _____________________________
    I am no creature of darkness... but I refuse to bear the light's lies any longer.
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam. Sadece o kadar her şeyi takip etmek de iyi değil. Apple takip ediyor nasıl olsa.

    “Hey Siri” demeden Siri’yi aktif edemezsiniz arkadaşlar. Sadece “Hey Siri” dedikten sonra beklemenize gerek yok. Komutu doğrudan “Hey Siri Spotify aç” şeklinde verebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leyla281

    hey siricim demeden bişey olmuyor
    _____________________________
  • Birincisi, buraya gelip airpods diğer markalar kadar iyi müzik performansı vermiyor demek, ulaşamadığı ciğere mundar demekten başka birşey değil.

    Zaten çoğu kullanıcı yazmış, airpods'un tercih edilme sebebi müzik perfromansı değil, kullanım konforu ve apple ürün ailesiyle inanılmaz senkronizasyon başarısı,

    2. sebep ise telefon görüşme kalitesi.

    Geçen ay çok övülen anker soundcore liberty air aldım ertesi gün iade ettim. Karşı taraftakiler küfür ediyordu kulağım sağır oldu dış mekan sesinden diye.

    Kaldı ki, iphone üzerinden müzik kalitesi karşılaştırması yapmaya kalkan birisi kalkıp da müzik performansı muhabbetine girmesin, çünkü kulağı hiç audiophile değil demektir. iPhone piyasada ses çıkışı en başarısız mobil cihazlardan.
    _____________________________
  • the wade kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam size
    _____________________________
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Kullanıp memnun olmadığınız yanları neler? Belirtseniz de bize de faydası olsa!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memnun olmadığım yanı yok güzel cihaz
    _____________________________
  • Arkadaşlar merhaba, spor salonunda kullanmak için airpods mu tavsiye edersiniz yoksa powerbeats 3’ mü? Ses kalitesi hangisinin daha iyidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________


  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şahsen ikisini de kullanıyorum günlük ve spor olarak. Powerbeats 3 ün sesi daha kaliteli (abartılacak bir fark yok), ikisini de sporda çok rahat kullanırsın. Şahsen ben günlük olarak airpods'u kullanıyorum tam wireless olması ve telefonla konuşma kalitesinden dolayı ve tek kulaklıklığı takma rahatlığından dolayı. Eğer sadece spor amaçlı alacaksan powerbeats 3ü tavsiye ederim daha iyi kalıyor kulakta spor yaparken. Ayrıca Bose SoundSport Free ye bakmanı şiddetle tavsiye ederim hem tam wireless hem tam spor amaçlı, geçenlerde arkadaşımdan deneme fırsatım oldu eğer powerbeats 3'ün üstüne para koyabiliyorsan onu al derim, şahsen ben powerbeats 3'ümü Bose ile hiç düşünmeden değiştiririm, sesi çok daha yüksek ve daha kaliteli, dışarıya biraz fazla ses veriyor, powerbeats 3 neredeyse hiç ses vermezken tek dezavantajı bu zaten spor yaparken dışarıya çıkacak sesin fark edileceğini düşünmüyorum. Ayrıca Mayıs ayında beats'in tam wireless powerbeats Pro'yu çıkacak tanıtımı yapıldı onu beklemeni öneririm aşırı iyi birşey olacak gibi duruyor bakalım.

    Bahsettiğim Bose:
    bose.life
    SoundSport Free Totally Wireless Earbuds for Workouts | Bose
    https://bose.life/2ffDvVP
    - 1750₺
    Powerbeats Pro:
    Beats by Dre
    Powerbeats Pro
    https://beats.is/2K4SRyU
    - 2000₺
    _____________________________




  • Dostum değerli yorumun için teşekkür ederim. Bose biraz pahalıya gelir diye powerbeats3 aldım. Ses kalitesi güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________


  • Şu an alınabilecek en kral true wireless kulaklık hangisi? Senheiser ın son cıkardığı 2000₺ olan mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Premium ürün olarak soruyorsan Bang & Olufsen E8 2.0 ve Sennheiser Momentum True Wireless

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    The first player in Türkiye to reach 2 million Xbox gamerscore.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.