Şimdi Ara

Apple AirPods Pro (2. nesil) nun mikrofonu 4.2 Bluetoothlu laptopta çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özetle : Mikrofonu pc de çalışsın istiyorsanız bluetooth 5.0 ve üzeri bir karta sahip olmalısınız.

Hp 15-Dw3049nt 4H2U2EA laptopunda yeni aldığım Apple AirPods Pro (2. nesil) ​​​​​​​ nun mikrofonu çalışmıyordu.Laptop Realtek RTL8821CE wifi-bluetooth kartına sahip ve kart 4.2 bluetooth standartına sahipti.

Birçok videolu görüşme programı için airpods umu kullanmak istedim fakat mikrofonu çalışmadı.

Kasa bilgisayarımda Bluetooth 5.0 vardı bunda çalıştı. Sonrasın da USB TP-Link UB500 5.0 bluetooth dongle aldım, ve laptopa taktım, bunun üzerinden bağlanınca mikrofonu çalışmaya başladı.

İnternette bu konu hakkında kaynak bulamamıştım, Aynı sorunu yaşayan arkadaşların bilgisine.

Airpods pro 2.nesil in mikrofonu windows da çalışmıyordu.

Muhtemelen Realtek kaynaklı bir sorunda olabilir, intel bluetooth 4.2 ile deneyen varsa yazarsa sevinirim.

English:

Airpods pro 2nd generation microphone does not work in windows If you have lower then bluetooth 5.0 standart.

If you want to use Airpods pro 2nd generation headset on computer, you must have bluetooth 5.0. Otherwise, the microphone of the airpods will not work on the computer. I solved this problem with tp-link ub500 bluetooth 5.0 usb dongle.

Deutsch;

Das Mikrofon der Airpods Pro funktioniert nicht am Computer?

Sie können das Airpods Pro-Mikrofon der 2. Generation nur auf dem Computer mit Bluetooth 5.0-Standard verwenden. Sie müssen einen USB-Bluetooth-5.0-Dongle kaufen für AirpodsPro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horifaydo -- 21 Ekim 2022; 21:22:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.