Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.980
Cevap
468
Favori
954.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Bugün Bose, Sennheiser, AT vb. bu işi iyi yapan belli başlı tüm markalar çoğu modelinde kulak içi tasarımı kullanıyor. İyi ses kalitesi almanın tek yolu da bu, çünkü yalıtım sağlıyor. Ayrıca yumuşak malzeme olduğundan çok daha fazla kulak tipine uyumlu. Sizde ağrı yaptığı ya da belki de durmadığı doğrudur fakat genel olarak böyle bir algı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 1 Kasım 2019; 16:25:30 >
  • Normal airpodslarında pilleri değiştirilemiyorki zaten. Pilde sıkıntı olursa garanti varsa cihazı direk değiştiriyorlar önür türlü nanay...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim, bilmiyordum. çok saçma bir durum maalesef. cihaz ömrüne 2 sene diyebiliriz o zaman..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Airpods pro'nun kutusunun içince sarj adaptörü mevcut değil İphone X kullanıyorum onun adaptörüde uyumlu değil yeni nesil telefonların ki uyuyuormuş napıcaz 1900 tl para vericez bide üstüne 200 lira verip adaptör mü alcaz ?

    İyice saçmalamaya başladılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzyar

    Teşekkürler hocam. 3. Nesil yakın zamanda çıkacağı söyleniyor. Sizce beklemeli miyim sizce biraz daha?
    Hocam 3.nesil yerine pro cikardilar. 3 e daha var diye dusunuyorum ama ciksa bile en fazla klasik iste pil daha fazla daha yuksek ses daha iyi baglanti gucu fln olur. Yani beklemenize degmez bence fiyat uygunken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz apple ı tanimiyir musunuz? Utanmasalar active noise cancelling devrim gibi teknoloji falan çıkmadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    internette airpods proların pilinin değişmediğini okudum. ne kadar doğrudur acaba? garanti süresi dolduğunda ve pil ömrü bittiğinde çöpe mi atılacak :)
    Evet piller lehimlenmiş bu yüzden pillerde bır sıkıntı oldugu zaman kulaklıgı degıstırıyorlarmış.

    Yani garantisi bittiğinde bir pil sorunu olursa at çöpe gitsin.

    Apple da bunu bildiği için bir program kapsamında Airpods Pro'lar yenileriyle değiştirilmek istendiğinde yüzde 49'luk bir geri ödeme sunacakmış
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    bu bilgi beni airpods pro alma fikrinden ciddi anlamda soğuttu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne zaman girecek bizde satışa acaba, hiç bir yerde ilgili haber yok tarihle ilgili.
  • Beni hem bu bilgi hem de ayrıyetten 200 tl verip adaptör alma fikri soğuttu kulak içi kulaklıklarıda pek sevmem belli bir süre sonra ağrı ve acı veriyor beni bu şartlar Airpods 2.nesile sürüklüyor.
  • 1BaDBoY1 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hocam. aktif gürültü engelleyici olmayınca 2. seri de anlamını yitiriyor. bu paraya daha iyi başka marka alınır diyenlere kıl oluyordum açıkcası ama haklılar galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Note 9 ile sorunsuzca kullanıyorum. Sadece sağ sol kulaklığa dokunduğunda (gesture) değiştiremezsiniz. Onu da herhangi teknoloji marketinde test cihazına bağlanarak yapılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Airpods Pro kullanmak için illa iOS 13'e geçmek mi gerekiyor? Şu an iOS 12 kullanıyorum çok da 13'e geçmek istemiyorum açıkçası. Ayrıca Windows bilgisayarda bluetooth adaptör ile kullanabiliyor muyuz Airpods Pro'yu bir bilgi bulamadım.
  • Artık birçok yorum video var internette airpods pro ile ilgili. Kulakiçi sevmeyenler bile memnun çünkü hava çıkışı var ve silikon başlık giriyor sadece kulağa, iç bölüm diğer kulakiçiler gibi ince olmadığından kulağın içine diğerleri kadar çok girmiyor. Sony WF-1000XM3 ü satanlar var airpods pro aldıktan sonra ki ben airpods çıkmasa sony almayı düşünüyordum. Genel olarak beğenilmiş, tabi sadece ses kalitesi olarak bakmıyorum ben. Apple cihazlar arası hızlı geçmesi, arama kalitesi, cepte taşınılabilirliği, kulakta ağrıtmadan uzun süre düşmeden durabilmesi vs. Airpods pro belki ses kalitesi olarak en iyisi değildir kişiye görede değişir ama genel olarak bakınca benim için en iyisi. Çok daha fazla iyi ses kalitesi için zaten kafaüstü alırım ki daha sonra düşünüyorum. Tek sevmediğim tarafı rengi onuda dbrand den sipariş ettiğim siyah kaplamalar ile halledeceğim kılıf sevmiyorum kalınlaştırıyor çünkü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: equasezy1

    Arkadaşlar Airpods Pro kullanmak için illa iOS 13'e geçmek mi gerekiyor? Şu an iOS 12 kullanıyorum çok da 13'e geçmek istemiyorum açıkçası. Ayrıca Windows bilgisayarda bluetooth adaptör ile kullanabiliyor muyuz Airpods Pro'yu bir bilgi bulamadım.
    quote:

    System Requirements
    iPhone and iPod touch models with the latest version of iOS

    iPad models with the latest version of iPadOS

    Apple Watch models with the latest version of watchOS

    Mac models with the latest version of macOS

    Apple TV models with the latest version of tvOS


    Maalesef hocam, zaten 13.2 ile birlikte Airpods Pro desteği geldi.

    @equasezy1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 3 Kasım 2019; 2:27:40 >




  • batarya hala değiştirilemiyor arkadaşlar aklınızda bulunsun. apple bu ürünü aldığınızda bir süre kullanıp artık 2 yıl olur 3 yıl olur kullanıp atmanızı istiyor ki yenisini alasınız. aldığınız günden itibaren saat geri saymaya başlıyor :) gerçi hangi kablosuz kulaklığın bataryası değiştirilebiliyor onu bilmiyorum ama okadar para verdikten sonra çöpe gideceğini bilmek acı bir durum çünkü güzel ses veren kulaklığın upgrade edilmesinin bir mantığı yok alırsın muhtemelen seni gömer yine çalışır.
  • Mart nisanda sırf yıl sonu yenisi çıkabilir muhabbeti olunca almamıştım. Şimdi hem kulakiçi kulaklık olması hemde fiyatının yüksek olması kafamı karıştırdı. Mart nisanda yeni bi nesil daha tanıtılacak mı acep? Olmadı bi xiaomi airdots mu alsak:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Kablosuz kulaklıkların dezavantajıda bu maalesef, piller çok küçük olduğu için daha erken ölüyor. Benim 2 yıl olacak airpods gerçi hala baya iyi durumda pilleri, kullanım durumunada bağlı biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 3 Kasım 2019; 20:4:26 >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Mart Nisan gibi kısa bir sürede yenisinin çıkacağını zannetmiyorum.
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    2.seri bile 850lere bulunurken fiyat fazla sanırım ilk seri icin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.