Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yöntemin aynısı ile 6.1.3 ipsw si yerine ios 7 ipsw si kullanırsak ios 7 yüklenir mi sizce uygulama yönünden ben biraz mutsuzum yükleyemediğim uygulamlar var ios 7 o yüzden iyi hem 4s için kasmıyor ios 7 yardımcı olursanız sevinirim
  • iosdelisi ve iphoneyardim repoları mevcut bildiğim kadarıyla

repo.iosdelisi.com
    ipynrepo.com
  • cihazım değişim cihazı 7.1.2 ile geldi jb yaptım hemen.. ios 6 da uygulama desteğini bulamazsam tekrar 7.1.2 ye dönme şansım olsa bir saniye bile beklemem ama sanırım 7.1.2 ye dönülmüyor tekrar dimi?
  • iPad Mini (1st Gen.) Wifi + Cellular sahibiyim. 1-2 saattir burada yazılanlarla uğraştım. Terminalden komutları girince cihaz DFU moduna geçiyor ama bilgisayar görmüyordu. Fakat bir ara iPhone 6 Plus olarak tanıdı ne hikmetse. Aynı zamanda iPhone 6 Plus'ım da var. Cihaz geçmişi ile alakalı bir durum olsa gerek. Neyse manuel olarak Power ve Home tuşu aracılığı ile geçirdiğimde de TSS hatası falan verdi cmd satırında ipsw dosyasını flashlamak istediğimde. Model iPad2,7 olarak geçiyor. Bir gelişme olursa yazarım. Onun dışında takipteyim. Cihazı gerçekten iOS 6.1.3 sürümüne döndürmek istiyorum.
  • Prince Oberyn P kullanıcısına yanıt
    aslına bakarsan jailbreak ios6 daki stabiliteyi kısmen bozuyor, deneyebilirsiniz. pil olayına hiç girmiyorum. ios6 ios sürümlerinin arasında en stabil olan sürüm ios6dır. ondan sonrakiler ios falan değildir şuan ios8.4 yüklü bir iphone 6 dan hızlı cihazım. iphone 6 ya jailbreak yapsanız problem olmaz zira zaten nadirde olsa kasıyor iphone6
  • c N w r kullanıcısına yanıt
    cihazına uygun yazılımı bulursan ios8 den dönebilirsin. bu konuda eski ipadlerini downgrade yapanlar var arka sayfalara bakarak sorularını sorabilirsin
  • Riobolt R kullanıcısına yanıt
    takıldığınız yerden sorunuzu sorun yardımcı olmaya çalışalım
  • rebelyell R kullanıcısına yanıt
    7.1.2 SHSH kaydı olsa olurdu ama sanırım imza kapalıyken Jb yapılmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihaza uygun yazılım şuan elimde mevcut. Fakat işlem gerçekleşmiyor. Adımı adımına doğru yolu izliyorum fakat olmuyor. Gece 11-12 gibi eve döndüğümde tekrar deneyip aldığım hatanın resmini buraya atacağım.
  • c N w r kullanıcısına yanıt
    Tamam bekliyoruz

• custom ipsw yi kendimiz snowbreeze ile yapsak ne olucak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    iPad 2,2. Yalnız düşürme şansınız varsa düşürün. Canavar gibi oldu cihaz. Akıyor resmen.

• Vallahi hocam düşürme şansım olsa 1 dkk durmam uygulama desteği filan umrumda değil zaten tableti sadece internet için kullanan biriyim varsın uygulamalar desteklemesin önemli değil ama malesef ipad 2,4 ü düşürme imkanı yok
  • Hala güncellemekte tereddüt eden varsa diye koyuyorum, bu benim iphone 4S, 6.1.3 sonrası şarj durumu.

• seri numarası hatasına hala çözüm yok mu
  • blacklife3434 B kullanıcısına yanıt
    Galiba yok😃

• linuxta hatasız oluyor mu linux kurucam ona göre beklemekten sıkıldım bu hatayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

linuxta hatasız oluyor mu linux kurucam ona göre beklemekten sıkıldım bu hatayı

Çözüm olursa bende yüklerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad2,4 den haber var mi? Halen beklemedeyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Valla gelecek diyorlar ama bakalım.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.