Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
108.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seri numarası hatası alanlar itunes'u videoda anlatıldığı şekilde kaldırdıktan sonra temiz 12.0.1.26 kurarak denesinler...
    https://www.youtube.com/watch?v=Fsuz-OYBmeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plateau -- 10 Temmuz 2015; 14:23:46 >
  • ios 6 Fotoğraf uygulamasında "yerler" diye bir sekme var, bu ne işe yarıyor acaba.
    Orayı seçtiğimde sadece harita çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Şu anda düşürülen 6.1.3 de iken ifaith ile shsh alınsa olmaz mı? İfaith üzerindeki sürümün shsh ini alabiliyordu

O zaten internetten shshı çekiyor, olmadı tinyumbrella ile çekersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iphone 4s 8gb benim düştü bilginize bi de güncelleme yapıyordu kendine duraklattım indirmeyi sürdür dokunmadığım sürece indirmez değilmi kendi kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik034

arkadaşlar iphone 4s 8gb benim düştü bilginize bi de güncelleme yapıyordu kendine duraklattım indirmeyi sürdür dokunmadığım sürece indirmez değilmi kendi kendine

sürüm düşürmenin bi süresi falan bişey yok degil mi evde internet yok şu an yapamıyorum.
  • seri numarası ne illet birşeymiş arkadaş ya her yolu denedik geçmiyor bir türlü
  • Arkaşlar ipad2'yi 6.1.3 e düşürebildim,
    İlk sayfadaki adımları uygulayın tek bir farkla ilk sayfadaki firmware indirdikten sonra dosya içindeki
    Custom.ipsw yi ipad 2 nin ki ile değiştiriceksiniz , dosya bu aşağıdaki linkte
    https://drive.google.com/folderview?id=0B_BlECI_JN_8fnZtOGU0WGtydWhhNF9ab0lSN1FFSkNLNF80cGpjTmdUYzkxblZRaE52U2M&usp=drive_web
    Dosya ismini custom ipsw olarak değiştirip ilk indirdiğiniz klasör deki ile değiştirin diger adımlar aynı
    Bu linkte ipad 2,1 ve 2.2 var cihazınız hangisi ise itunesten bakıp ona göre indirin
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 10 Temmuz 2015; 16:46:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lütfen yardım edin tüm adımları doğru yaptım ama en son idevicerestore -e custom.ipsw yazdıktan sonra idevicerestore.exe çalışmayı durdurdu diyor ne yapmam lazım yardım lütfen
  • Arkadaşlar yaptım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa çözümünü söyleyeyim ben pcye openssh nin 64 bit olan sürümünü indirmiştim onu sildim opensshin 32 bit sürümünü yükledim düzeldi :D
  • Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Dediğiniz gibi fotoğraf rulosunda resim yok ondan harita boş gözüküyormuş.
    Birde benim icloud da yüklü olan fotoğraflarım tamamı telefona yüklenmedi. Bu neden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklife3434

seri numarası ne illet birşeymiş arkadaş ya her yolu denedik geçmiyor bir türlü

Ben de her yönü denedim olmuyor. bir arkadaş itunesi düzgünce kaldırıp yeniden yükleyin olur demiş ama ben pek ümitli değilim denemedim siz denediniz mi?

• mkemal11 M kullanıcısına yanıt
    denedim kardeşim ama olmuyor ugraşmıyorum dahada yıldım :D
  • blacklife3434 B kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok o zaman ios 8 ile telefonu kasmaktan patlatana kadar devam edeceğiz:)

• mkemal11 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 8.4 yine iyi dfu modda kurdum beklemede 1 gün 3 saat kullanımda 5.30 saat görüyor buna şükür
  • blacklife3434 B kullanıcısına yanıt
    Olay şarj değil ki, rehberi aç 2 sn bekle ayarları aç 2 sn bekle, telefonu aç tuşlar 1 sn sonra gelsin ben böyle olacağını bilsem hiç almazdım ama yapcak birey yo artık:(

• Arkadaşlar ben çok şükür inmeyi başarabilenlerdenim. Ama bir sorum olacak bu safaride veya chrome internet tarayıcısında gezerken donuyor ve hiç birşey yapamıyorum. Acaba sizde de var mı halledebilen arkadaşlar ??

• Çoğu uygulama minimum ios7 istiyor. İos 6yla telefona ne yükleyeceksiniz anlamıyorum. Hızlı bir 3310 olur ancak.
    Yöntemler filan varmış ama o kadar uğraştıktan sonra nerde kaldı iosun meşur pratikliği.
    He 7.1.2'ye dönebilsem dönerim ama onun için de macbook mu alacağım. 8.4 yükledim bezaman baksam boş ram 40 mb falan. Günde elli kere ram temizliyorum. Bıktırdı artık. Keşke 7.1.2'de kalsaydım.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    O kadar da kötü değil yahu. 4S için en ideali

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Çoğu uygulama minimum ios7 istiyor. İos 6yla telefona ne yükleyeceksiniz anlamıyorum. Hızlı bir 3310 olur ancak.
    Yöntemler filan varmış ama o kadar uğraştıktan sonra nerde kaldı iosun meşur pratikliği.
    He 7.1.2'ye dönebilsem dönerim ama onun için de macbook mu alacağım. 8.4 yükledim bezaman baksam boş ram 40 mb falan. Günde elli kere ram temizliyorum. Bıktırdı artık. Keşke 7.1.2'de kalsaydım.

Haklılık payın var ama ben sadece whatsapp kullanıyorum ve ios 8 whatsappı bile geç açıyor. Şimdi ios 6 da mis gibi viber whatsapp kullanıyorum. Sen geçmezsen geçme Daha 9 saat kullanım süresini söylemiyorum bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrolTrolleyenAdam -- 10 Temmuz 2015; 22:23:23 >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.