Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serefsiz yapraklar

Hadi bakalım... Müsait olduğum bir zamanda telefonu yedekleyip ardından sıfırlayacağım. bakalım sıfırladıktan sonra yazılım güncellemede ne görünecek? merak ettim. :)

Bilgilendirme için teşekkürler.
    Evet arkadaşlar merak edenler için yazıyorum...

ios 6.1.3'de cihazı sıfırlayıp tekrar kurduktan sonra yazılım güncellemeye girildiğinde ios 8.4.1 indiriyor. merak edenlere hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serefsiz yapraklar -- 19 Nisan 2016; 22:33:36 >
  • serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    Ah be şu jb bir çıksa da ios 8 e geri dönsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Ah be şu jb bir çıksa da ios 8 e geri dönsek.

Valla ios 8.4.1'i inmiş görünce yüklemek geldi içimden ama 8.4.1'de jb yok, dolayısıyla ios 6.1.3'e dönemem. son ios sürümünde zaten jb yok, gelip gelmeyeceği de meçhul.

ios 6.1.3'de ibb cep trafik ve işcep kullanamıyorum sıkıntım da bu :)

ios 9.3.1 veya 9.3.2 için jb geleceğini bilsem 8.4.1'e bi şans daha verirdim.

peki hocam senin bu ısrarının sebebi ne 8.4.1 için?
  • serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    ios 9 4s i öldürdü.Klavye takılıyor artık.O nedenle dönemk istiyorum.İos 9 un bana kattığı hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gastarbeiter

iOS 6 sürümü ile çalışabilen uygulamaları listeleyen bir konu vardı diye hatırlıyorum , acaba böyle bir konu varsa biri link verebilir mi ?

Banada lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Hocam klavye 8'de de deli gibi takılıyordu, fotoğraflara girdikten 2-3 sn. sonra fotoğraflar görünüyordu. biri aradığında çağrıyı cevapladıktan 3-4 sn. sonra "arıyor" ekranı gidiyordu.

ben şahsen 8.4'e kadar dayanabilmiştim. sonra çıldırdım zaten bastım downgrade'i.

canını sıkmak istemem ama ios 8 de 4S için çok büyük hayal kırıklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

ios 9 4s i öldürdü.Klavye takılıyor artık.O nedenle dönemk istiyorum.İos 9 un bana kattığı hiçbir şey yok.

Kelime tahminini kapatırsan kasma yapmıyor.
  • O Zaten kapalı. O da açık olsa hareket etmeyecek klavye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

:))
    ios 9.3.1 var 4s telefonda düşürmek istiyorum 6 ya ama snapchat yok heralde
  • DrHemlock kullanıcısına yanıt
    cydia ya beta.unlimapps.com u ekleyin. Bu depodaki App admin i kurun. Tweaki kurduktan sonra App Store de uygulama indirmeye bastığınızda continue ve downgrade seçenekleri çıkacak. Sizin iOS sürümüne uygun uygulamanın eski versiyonunu indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 1 Mayıs 2016; 21:45:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapchat yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: asım2

snapchat yok
    Arkadaşlar her işlemi yaptım en son kısım geldiresimde ki gibi oldu ve cihazın ekranında itunes ve şarj kablosunun resmi var i tunese bağlıyorum ve bir şey olmuyor.

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade
     Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Arkadaşlar her işlemi yaptım en son kısım geldiresimde ki gibi oldu ve cihazın ekranında itunes ve şarj kablosunun resmi var i tunese bağlıyorum ve bir şey olmuyor.

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar işlem tamam ios 6 ya döndüm çok şükür.

Şimdi sorun şu arkadaşlar ios 9 yedeğimi ios 6 ya yükleyebilirmiyim acaba ??

• Hala ipad3 için bekliyorum bir gelmedi ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    yükleyemezsiniz.

• quote:

yükleyemezsiniz.

Peki eski sürüme geçemezmiyim 9.0.2 ye ??
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    tekrar ios 9.0.2'ye geçemezsiniz hayır.

ios 6'dan son yazılıma (9.3.1) veya 8.4.1'e geçebilirsiniz.

• quote:

tekrar ios 9.0.2'ye geçemezsiniz hayır.

ios 6'dan son yazılıma (9.3.1) veya 8.4.1'e geçebilirsiniz.
    iphone 4 e uygulanır mı bu? ios 7 küsürde kalmış 2 senedir çekmecede duran bi tel var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreone

iphone 4 e uygulanır mı bu? ios 7 küsürde kalmış 2 senedir çekmecede duran bi tel var.

Alıntıları Göster
    Zorlu apple store da swap cihazlar ile hepsiburada da satılan sıfır swap cihazlar ios 7.1.2 olarak çıkıyor kutudan ilgilenenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis266 -- 26 Mayıs 2016; 10:19:18 >
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.