Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DFU moduna alamayanlar HOME veya POWER tuşu bozuk olanlar telefonlarına WinSCP programı ile ulaşıp DFU moda geçebilirler.
    işlemi kısa anlatayım: jb yaptıktan sonra
    openssh ve apple conduiti kurun.
    kloader ve pwnediBSS dosyalarını itools ile dosya yöneticisi - telefonun jb li olan kısmına kopyalayın
    telefonu wirelles ile netinize bağlayın.
    tekefonun wirelles ayarından ip adresini öğrenin.
    WinSCP programını açın sunucu adı telefonun ip adresi - kullanıcı adı:root şifre:alpine girin
    bağlandığında sağ taraftan telefonun root kısmına girin. yukarıda komut sistemi simgesine tıklayın
    chmod +x kloader
    ./kloader pwnediBSS komutlarını buradan girin telefonun kapanmış olduğunu göreceksiniz.
    bu işlemle cihaz DFU moda geçti artık CMD komutunu açıp
    idevicerestore -e custom.ipsw komutunu vermeye sıra gelmiştir.
    bu arada telefeon dfu ya geçtiğinde WinSCP yi kapatın çünki MS-DOS işleminde beklemeye neden oluyor.

Umarım işinize yarar..

• Uygulamalar iyice desteği kesti. 8.4.1 otadan güncelleniyor sanırım. 9.1 e göre daha mı iyi ya da aynı mı. Yükleyen arkadaşlar var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 9.1 ile 8.4.1'in 4s'de aynı çalıştığı kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Want to

İos 9.1 ile 8.4.1'in 4s'de aynı çalıştığı kanaatindeyim.

Hocam yapmayın bu ikinci kez milleti kafalayışınız :) kesinlikle ama kesinlikle aynı performansta değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

quote:

Orijinalden alıntı: Want to

İos 9.1 ile 8.4.1'in 4s'de aynı çalıştığı kanaatindeyim.

Hocam yapmayın bu ikinci kez milleti kafalayışınız :) kesinlikle ama kesinlikle aynı performansta değil.

Hocam 9.1 ile 8.4.1'den nerede geriye kalır yanı var şimdi hocam. 9.0 kötü tamam ama. Misal 8.4.1'de clashda facebook oturumu açamıyorum. 9.1'dede açamıyorum. Hiç olmazsa whatsapp'da hızlı cevap verme var. Spotlight'dan direk arama var. Solda uygulama değiştirmeye tuş var. Ve halen 8.4.1 ile benzer olduğunu düşünüyorum. Klavyede kasma vardı. Whatsapp güncellemesi ile gecikme azalmıştı. Ama çok hafifte olsa vardı yine yani. Daha sonra 6.1.3'e döndüm memnunum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Her şeye düşürüldü de ios 7.1.2 ye düşürülmedi : ) Ama düşürülse çok iyi olur, en güzel sürüm ve uygulamaların en az istediği sürüm ios 7.1.2 ve de biraz daha hızlı 8 ve 9 a göre yapabilen babayiğit olursa burda anlatsın bir zahmet.

Hocam shsh varsa rahat düşüyorsunuz

• Eğer 8.4.1 e dönmek istiyorsanız zaten bu konudaki 6.1.3 işleminden sonra telefon kendi "8.4.1 e yazılımı mevcut güncelleştirilsin mi" diye soruyor?

8.4.1 e çok geçmek istiyorsanız kafa bulandıran yönteme gerek yok telefondan da yapabilirsiniz.

Onun dışında 8.4.1 sürümü 9 ve sürümlerinden daha iyi performans sağlar. Eğer 4s kullanıyorsanız 6.1.3 en ideal en hızlı sürümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyza -- 29 Ekim 2015; 22:50:36 >
  • Cevaplar için teşekkürler. Sahibinden uygulaması ve bazı bankacılık uygulamaları desteği kesmiş durumda. 6.1.3 sürümü 4s için en ideal sürüm olduğu fikrinde hemfikirim. Artık önümüzde iki seçenek var. Birincisi telefonu güncelleyip kasmasını gözardı edeceğiz. İkincisi 6.1.3 de safariyi kullanacağız.

• Bu gidişle 6.1.3 te çalışan uygulana kalmayacak.

• Serial sorununa çözüm bulundu mu arkadaşlar?

• OpenSSHkuramıyorum arkadaşlar sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktaskaya -- 30 Ekim 2015; 23:42:28 >
  • iphone 5 e ios 6.1.3 gelsede düşsek. 8.4.1 deyim 9 a güncellemedim her sürümde iphone 5 im eriyor gibi geliyor yavaşlama kasma vs. keşke diyorum ios 6.1.4 de kalsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL007

Serial sorununa çözüm bulundu mu arkadaşlar?

Hala yok sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

iphone 5 e ios 6.1.3 gelsede düşsek. 8.4.1 deyim 9 a güncellemedim her sürümde iphone 5 im eriyor gibi geliyor yavaşlama kasma vs. keşke diyorum ios 6.1.4 de kalsaydım.

İphone 5 için en iyi sürüm 7.1.2' idi. İos 8'e geçtikten sonra telefondan soğuyup satmıştım. Ama ios başka işte dayanamadım 4s aldım yine

• bugün bir daha denedim 9.0.2 den dönmeyi ama olmuyor.
    Resimdeki yerde takılıyor. dfu moduna da alıyorum ama bir türlü olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

bugün bir daha denedim 9.0.2 den dönmeyi ama olmuyor.
    Resimdeki yerde takılıyor. dfu moduna da alıyorum ama bir türlü olmadı.

Başka bir pc'ye iTunes yükleyip deneyin. Veya pc'dekini silip yeniden kurun. Düzelecektir.

• Want to kullanıcısına yanıt
    Sorun İtunes sürümünden kaynaklanıyormuş. Sonunda 9.0.2 den ios 6.1.3'e düşürebildim.
    "sending İBEC" de takılı kalanlar bu çözümü uygulasınlar.
    İos 9.0.2 ye güncelleme yaptıktan sonra itunes 12.0.1 sürümü telefonu görmüyor mecburen 12.3 sürümünü güncellemek gerekiyor.
    6.1.3 e düşürebilmek için itunes sürümünün KESİNLİKLE 12.0.1 olması gerekiyor.
    sorun şu ki, 12.3 sürümünü kaldırıp 12.0.1 sürümünü yüklediğinizde program hata veriyor ve kesinlikle açılmıyor.
    12.3 sürümünden 12.0.1 sürümüne düşürmek için video:
    https://www.youtube.com/watch?v=fEuWI11svLs&feature=cards&annotation_id=b3e10ba6-45e3-48d4-a07b-b7988189d9a7&src_vid=WRvhCGF9RTI
    Sonrası zaten ilk sayfada anlatılıyor, ayrıca dfu moduna alamayanlar veya mterminal'den kod yazmak istemeyenler WinSCP programı ile dfu moduna alabilirler.
    Bu videoda çok iyi anlatılıyor her şey
    https://www.youtube.com/watch?v=WRvhCGF9RTI

• Kesinlikle öyle bir zorunluluk yok. Bizzat ben düşürmüştüm. Öyle bir zorunluluk yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kesinlikle öyle bir zorunluluk yok. Bizzat ben düşürmüştüm. Öyle bir zorunluluk yok.

Ben 2 bilgisayarda denedim birisi win10 diğeri win8 ikisinde de resimdeki yerde kalıyor.
    İtunes sürümünü 12.0.1 yapınca sorunsuz oldu.

• quote:

Kesinlikle öyle bir zorunluluk yok. Bizzat ben düşürmüştüm. Öyle bir zorunluluk yok.

Apple yeni itunes ile bu downgrade işlemini engellemiş olabilir
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.