Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
107.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazık ki toolu yayınlayanın özel bundle koyması gerekiyormuş her device,mevcut ve düşürülecek versiyon için. İletişime geçip bundle istedim,yayınlarlarsa denerim artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erodion kullanıcısına yanıt
    Tool derken neyden bahsediyorsunuz hocam tool mu yayınlandı ve bundledan kastınız nedir?

ipswleri indirdim, shshleri kayıttan çıkardım, ubuntuya geçtim ancak hiçbir ilerleme kaydedemedim.
    5.0.1, 5.1.1 vs yüklemek güzel olurdu halbuki

Edit: İçinde sadece iphone 3.1 bundleları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 27 Haziran 2015; 3:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Tool derken neyden bahsediyorsunuz hocam tool mu yayınlandı ve bundledan kastınız nedir?

ipswleri indirdim, shshleri kayıttan çıkardım, ubuntuya geçtim ancak hiçbir ilerleme kaydedemedim.
    5.0.1, 5.1.1 vs yüklemek güzel olurdu halbuki

Edit: İçinde sadece iphone 3.1 bundleları var

Ubuntuda anlattığı komutları terminal aracılığı ile giriyorsunuz hocam,4. Adımda sizden bundle seçip custom ipsw yaratmanızı istiyor. Dosyanın içerisinde mevcut bundle lar denemeden önce bakın derim yoksa eğer beklemek zorundasınız benim gibi. Cihaz neydi bu arada ?

• Erodion kullanıcısına yanıt
    O bundlelar bnm için uygun değil hocam benim cihaz 4s. Ben de custom ipsw olayı ne diyordum ya öğrenmiş oldum meğer ordsn yapılcakmış. Terminalde denemeye çalıştım ancak sanırsam ubuntuyu kurmayıp usbden çalıştırdığım için sıkıntı oluyor. Daha curl kodunda bile hata verdi paket yüklü değil dedi. Onu yukledim path i tanımadı bu sefer. Bilgi için teşekkürler

• ios 8 çıktığından beri downgrade konularına merakla bakıyorum sonuç yok, hala windows için çıkan birşey yok ha olsada shsh kaydı vs vs uzayıp gidiyor sonuçsuz muhabbetler.

ip 4s ios 6 dönebileceğim gün gelene kadar 6s çıkar onu alıp keyfime bakarım
  • Baseband.tar var videoda ama bendeki dosyada yok bunu nasıl bulucam?
  • Haydi bakalım gözümüz aydın,Tool çıktı.Şu an yalnız ipad 2 ve iphone 4s için(ileride iphone 5,ipad 3 için de güncellenecektir) Mac ve Linux için

Video Anlatım:

Dosyalar ve Komutlar:https://www.dropbox.com/s/ea5t6m1yhwpslp1/odysseusOTA-v1.0.1.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okacca -- 29 Haziran 2015; 0:52:34 >

• Windows için de çıkması yakındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mac var da çok karışık komutlar felan düzgünce sırayla nasıl yapılacağını biraz yazsada ben 4S te denesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: okacca

Haydi bakalım gözümüz aydın Tool çıktı.Şu an yalnız ipad 2 ve iphone 4s için(ileride iphone 5,ipad 3 için de güncellenecektir) Mac ve Linux için

Video Anlatım:

Dosyalar ve Komutlar:https://www.dropbox.com/s/6zxq037uoxmsxje/odysseusOTA-v1.0.zip

Shsh kaydi lazim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerekli,iphone 4s var ise Tinyumbrella ile alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertonur20

Ben de mac var da çok karışık komutlar felan düzgünce sırayla nasıl yapılacağını biraz yazsada ben 4S te denesem

#cd to the directory
    cd odysseusOTA
    cd macos (or linux)

#build custom ipsw
    ./ipsw path_to_original_iPhone4,1_6.1.3_restore.ipsw custom_downgrade.ipsw -bbupdate
    #DO NOT FORGET -bbupdate !!!!!!

#download shsh blobs
    ./idevicerestore -t custom_downgrade.ipsw

#extract pwnediBSS
    ./xpwntool `unzip -j custom_downgrade.ipsw 'Firmware/dfu/iBSS*' | awk '/inflating pwnediBSS

#copy files to device
    scp pwnediBSS ../kloader root@IP_OF_DEVICE:
    #dont forget the............here

#default ssh password is alpine

#ssh to the device
    ssh root@IP_OF_DEVICE

#run kloader (on device via ssh)
    ./kloader pwnediBSS

#when your device is screen turned is black, open a new tab/terminal and close the current one with the ssh session

#now back on the computer run the restore
    ./idevicerestore -w ./custom_downgrade.ipsw

Done :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okacca -- 28 Haziran 2015; 22:40:23 >

• quote:

Gerekli,iphone 4s var ise Tinyumbrella ile alabilirsiniz.

Hocam tiny bende 6.1.2 shsh kaydı alıyor 6.1.2 ye dönebiliyor muyum bu Yöntem ile bilgin var mı yoksa sadece 6.1.3 için mi bu durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Offchu!

quote:

Gerekli,iphone 4s var ise Tinyumbrella ile alabilirsiniz.

Hocam tiny bende 6.1.2 shsh kaydı alıyor 6.1.2 ye dönebiliyor muyum bu Yöntem ile bilgin var mı yoksa sadece 6.1.3 için mi bu durum

4s 6.1.3'ü de alır.Ota imzalar açık

• okacca kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeş sayende 4s için versiyon düşürme hakkındaki yeniliklerden anında haberdar oluyoruz..

• quote:

Haydi bakalım gözümüz aydın Tool çıktı.Şu an yalnız ipad 2 ve iphone 4s için(ileride iphone 5,ipad 3 için de güncellenecektir) Mac ve Linux için

Video Anlatım:

Dosyalar ve Komutlar:https://www.dropbox.com/s/6zxq037uoxmsxje/odysseusOTA-v1.0.zip

Çok sağolasın hocam haber verdiğin için,haftaya bilgisayarıma kavuşunca deniycem hemen bu konuya bildiririm (eğer 8.3>6.1.3 destekliyorsa tabi)

• bunun ubuntu için komutları nasıl arkadaşlar denedım ama beceremedim
  • Iphone 4s untethered downgrade from 8.1.3/8.1.2 to 6.1.3 without shsh blobs.Relase soon
    For Windows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okacca -- 29 Haziran 2015; 2:19:45 >
  • Bu düşürme işlemini deneyen ve başarılı olan var mı burada ?

• quote:

Iphone 4s untethered downgrade from 8.1.3/8.1.2 to 6.1.3 without shsh blobs.Relase soon
    For Windows

Tool?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.