Şimdi Ara

Apple`a Ulaşamıyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar anasını sattımının apple i ile canlı chat, telefon veya e posta ile görüşmek istiyorum ama verdikleri telefon numarası yurt dışına ait aramak istemiyorum. Teknik destek gibi bir olay yok anladığım kadarıyla da.Sorun seç diyor 3-4 basamak işlem yaptırıyor sonunda başka kanallara yönlendiriyor.Bana adam gibi bir eleman yollasın chatle konuşayım istiyorum.
    Sorun da şu,
    iTunesin düzenli aboneliğim için ödeme yetkisi var ve Netflix paketimi 28tl den 40tlye çıkarttım.Her ayın 15`inde 28tl çekiliyordu.Ben değişimi yaptığımda ayın 17`siydi ve 28tl henüz çekilmemişti.O gün hem 28tl hem 40 tl çekti.Netflixte bu durumda kullanılmayan günler kadar para iadesi yapılır diyor, ben en kötü ihtimalle 28tl min tamamını geri almalıyım yani.Ama ulaştığımda ödemeniz itunes tarafından sağlanıyor onlarla görüşmelisiniz dediler.İtunes ile görüşmeyi de başaramadım çünkü görüşebileceğimiz bir iletişim kanalı yok. Yardımcı olabilir misiniz ?







  • "apple destek bize ulasin"
    https://getsupport.apple.com/

    3-5 adim seciyorsun "yanlislikla satin alinanlar" mesela, beni arayin diyorsun, sonra numarani istiyor aramak uzere. nasil yapamadin enteresan.

    chatte abonelik olayini cozemezsin, hesap guvenligi acisindan telefonda konusmaya yonlendirirler yine.
  • pandistanbul kullanıcısına yanıt
    saat 10dan sonra telefon görüşmesi yapmıyorlar galiba o yüzden bende o seçenek açık değildi hocam şimdi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.