Şimdi Ara

Apple'a ek işletim sistemi olarak windows yüklemek isteyenler buraya!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: steelpanther

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin87

quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

kuramazsın

evet zaten bu yuzden Apple tercih etmiyorum yazik ediyorlar musteri kaybediyorlar apple de oyun filan acmiyor

Bence de siz almayin zaten...

+1
  • quote:

quote:

quote:

kuramazsın

evet zaten bu yuzden Apple tercih etmiyorum yazik ediyorlar musteri kaybediyorlar apple de oyun filan acmiyor

i pone 5 rezaletinden sonra almam da zaten akrabamda var 5 milyara apple almis bes kurus etmez makina yazık millet nelere para veriyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kuramazsın

i pone 5 rezaletinden sonra almam da zaten akrabamda var 5 milyara apple almis bes kurus etmez makina yazık millet nelere para veriyor

kafan hayırlı olsun

• telefon alacak parami kaldi ttnet yüzünden cebimizde para kalmadi 69 t internet 30 tl telefon parasi veriyoruz ne sinemaya ne oyuna ne telefona paramiz kalmadi TTnet insanlari batirdi
  • Bootcamp kurmaktansa parallels desktop gibi uygulama ile windows kurmak bence daha mantıklı. Kaydırarak sistemler arasında da geçiş yapabiliyorsunuz. Şahsen ben bu şekilde kullanıyorum.
  • Arkadaslar onuuzdekı hafta esımın mac book air bilgisayarına windows yukleyecem. Ancak bıldıgınız gıbı cd sürücüsü yok. Anlatımlarda hep cd ile yukleme yazıyor. Deneyen yada bılgısı olan birileri yukleme adımlarını buradan paylaşabılır mı. Suan bende notebookumda lısanslı wın 7 var. Flash dısk kullanarak kurmak ıstıyorum.aeger bu yol olmuyorsa usb dvd rom almalı mıyım.
    Destegınız ıcın sımdıden tesekkurler.
  • Benim sormak istedigim bir konu var,
    paralells desktop ile sanal olarak windows 7 kurdum ama her seferinde dili ingilizce olarak yükleniyor. Kurulum esnasındada dili degiştirme gibi bir seçenek karşıma çıkmıyor. Bunu nasıl türkçe yapabilirim. (Win7 dvd'si orjinal TR)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar onuuzdekı hafta esımın mac book air bilgisayarına windows yukleyecem. Ancak bıldıgınız gıbı cd sürücüsü yok. Anlatımlarda hep cd ile yukleme yazıyor. Deneyen yada bılgısı olan birileri yukleme adımlarını buradan paylaşabılır mı. Suan bende notebookumda lısanslı wın 7 var. Flash dısk kullanarak kurmak ıstıyorum.aeger bu yol olmuyorsa usb dvd rom almalı mıyım.
    Destegınız ıcın sımdıden tesekkurler.

Bendede cd girişi yok.Usb diskle boot yapabiliyorsun.youtube a yazarsan videolar karşına çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Bootcamp kurmaktansa parallels desktop gibi uygulama ile windows kurmak bence daha mantıklı. Kaydırarak sistemler arasında da geçiş yapabiliyorsunuz. Şahsen ben bu şekilde kullanıyorum.

bence de paralels desktop daha pratik gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Benim sormak istedigim bir konu var,
    paralells desktop ile sanal olarak windows 7 kurdum ama her seferinde dili ingilizce olarak yükleniyor. Kurulum esnasındada dili degiştirme gibi bir seçenek karşıma çıkmıyor. Bunu nasıl türkçe yapabilirim. (Win7 dvd'si orjinal TR)

İlginç, ben kolaylıkla yüklemiştim.
  • mac osx kullanıyrum ve bootcamp yüklemeye çalışıyorum fakat dvd yerim bozuk ve usb ile ya da dvd olmadan nasıl yükleyebilirim ve yükledikten sonra cd ya da dvd olmadan kullanabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

kuramazsın

+1

• Windows yuklemis arkadaslar lisansli mi yuklediniz yoksa lisanssiz mi ?
    Sanirim lisansiz olmasi durumjnda garanti disi kalma ihtimali bile varmis

Orjinal win almak istesek hangisini almali ? Oem versiyon 32 /64 ya da 7/8 hangisi ? Dahasi almayi dusundugum model 15 "rmpro.. windows yukleyecgim ama sadece 3ds max calistirmak icin.

Bootcamp yerine paralells dusunuyorum .3ds max acisindan hangisi uygun olur ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kuramazsın

this ridiculous funny user has been banned ...

• Benim Macbookpro iki işletim sistemi var ben windows değil ios sadece format atmak istiyorum böyle bir şansım var mı
  • https://support.apple.com/tr-tr/HT204904

Bu arada mac'lerin işletim sistemi iOS değil OS X'tir :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.