C

Çavuş
11 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba.
chrome'u açtığımda ekran görüntüdeki gibi oluyor. mouse imleciyle bir logonun (mesela kısa yoldaki facebook) üstüne geldiğimde o logo görünür oluyor ama öncesinde göremiyorum. ayrıca sayfayı aşşağı kaydırsam bile görüntü sabit kalıyor. bilgisayara tarama yaptım temizlendi ama sorun hallolmadı. yardım edebilir misiniz?
merhaba arkadaşlar. elimde 5000 tllik bir birikimim var. buna, işlettiğim süre boyunca her ay 1000-1500 arası ekleme yapabileceğim. önümüzdeki dönemde bu parayı işletmek istiyorum. muhtemelen 8 ay ila 1 sene arasında diye düşünüyorum. para, yatırım vs işlerinden hiç anlamıyorum. bana tavsiye verebilir misiniz?
Merhaba arkadaslar.
5 seneden beri kullandigim msi g60 serisinden bi laptopum vardi. Dun eve hirsiz girdi alip goturmus. Tekrardan msi almayi dusunuyorum cunku performansindan cok memnundum 5 sene gecmesine ragmen. Tabi ayni fiyata daha iyisi varsa baska markadan o da olur
Oyun delisi degilim ama arada oynuyorum. Sikinti yaratmadan, yavaslamadan calismasi onemli bilgisayarin benim icin. Ayirabilecegim fiyat maksimum 3bin. Bana onerileriniz nelerdir? Simdiden cok tesekkurler.
Merhaba arkadaşlar. 2000-2300 lira arası bir bütçem var. video editlemek, kurgu yapmak ve bilgisayarımda müzik yapmak istiyorum. laptop önerir misiniz lütfen?
arkadaşlar merhaba. macbook air model bilgisayarım var. ülke değiştirdiğimde hesabıma giriş yapmaya çalışırken hesabım askıya alındı bilgileri doğru girmeme rağmen. o hesaba verdiğim telefon numaramı da kapattığım için o yöntemle de ulaşamıyorum. aklıma gelen son çözüm bu belgeler bilgisayarımda nereye kaydediliyorsa ordan bulmak. yardım eder misiniz lütfen?
samsung s3 telefonumun ekranı kırık ve dokunmatiği çalışmıyor ama telefon açılıyor. yeni telefon aldım fakat bütün rehberim fotoğraflarım belgelerim bozuk telefonda kaldı. googlela ya da bulutla (artık ne varsa yedeklemek için bu işlerden biraz uzak olduğum için pek bilgim yok) senkronizasyonu yoktu telefonun. yani hiçbir şeyin yedeği yok kısacası. hattım vodafone olduğundan bugün gidip yedekleme işini sordum ama böyle bir hizmetleri olmadığını söylediler. dosyalarımı telefondan nasıl alabilirim arkadaşlar? mesela telefonu bilgisayar ekranına yansıtıp mousela kontrol edebilmek için vs yollar var mıdır? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar selam.
öncelikle umarım bu paylaşımı doğru başlık altında yapıyorumdur.
yedi renk sanat tarafından düzenenen kısa film yarışması için bir film çektik. izleyip beğenirseniz linkteki bağlantıdan oy vermeniz bizi çok mutlu eder =)
şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

http://www.mobilfilmfestivali.com/sakir-guler-kayip-orman-yedirenksanat/
arkadaşlar merhaba. az evvel çok saçma bir şey yaşadım. telefonumu usb ile bilgisayarıma bağladım ve bazı fotoğrafları kes-yapıştır yöntemiyle bilgisayarıma, masaüstüne bir klasör oluşturarak kaydettim. ardından yanlışlıkla telefonun dosyalarının olduğu klasörün içinde mouse ile sağ tuşa basıp "geri al yenile" benzeri bir seçeneğe tıkladım ve az önce bilgisayarıma kaydettiğim dosyalar hem bilgisayarımdan hem de telefonumdan kayboldu. bunları nasıl geri getirebilirim yardım edin lütfen.
arkadaşlar 2-3 ay önce laptopumu değiştirdim. msi kullanıyorum şu an. hemen hemen aynı tarihlere denk gelen bi şekilde de internet sağlayıcımı superonline olarak değiştirmiştim. o yüzden sorun laptoptan mı yoksa internet sağlayıcımdan mı kaynaklanıyor bir türlü emin olamıyorum. sorunum ise şu şekilde; internete bağlıyken günde en az 3-4 kez "sınırlı" ibaresi çıkıyor bağlantımda. yani kopmuyor tam olarak (bazen tamamen de kopuyor) ama sınırlı diyor ve internete ulaşımım olmuyor. bilgisayarı yeniden başlattığımda ya dabağlantıyı onardığımda genelde sorun düzeliyor. superonline teknik destekle konuştuğumda bağlantımda hiçbir problem görmediklerini söylüyorlar. ama onlar zaten bağlantım sınırlı göründüğü zaman koptuğunu görmediklerini de belirttiler. onar dediğim zaman çıkan görseli sizinle paylaşıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba. macbook proda windows oyunlarını oynayabilmek için (assasins creed vs) playonmac wine xquartz programlarını kurdum. ama problem şu ki playonmacden manuel program kuramaya çalışırken wine "Error in POL_Wine" hatası veriyor. ne yapmam gerektiğini anlamadım. yardım eder misiniz. teşekkürler.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Mesaj Sayısı: 82
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.985 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.