Şimdi Ara

Apple, 623 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmayı başardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ezik samsungcular fandrozrotcular baksınlar da Sirket görsünler. Herkes Apple in gücü karşısında eğilecek!

Teşekkürler Apple

Bütün dünya sana minnettar

• http://forum.donanimhaber.com/m_64076382/mpage_1/key_/tm.htm

buradan buyrun. piyasa değerini anlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Excision

quote:

Orijinalden alıntı: k0rhan

quote:

Orijinalden alıntı: Excision

1 iphone 1 ipod 1 ipad 1 macbook ile mi

sadece 1 iphone 1ipod 1ipad ve 1mac mi yaptıklarını mı sanıyosun

aklima onlar geldi
    ancak bunu ios isletim sistemine borcular.
    ya*sak herifler o kadar stabil yapmislarki kapis kapis gidiyor cihazlar

katiyen çok stabil butonları var. bir buton değişimi 850 lira...

• Tarihte -cebirsel- olarak trilyon dolar değerini gören bir şirket hiç olmadı. Ama 1967 deki atıyorum 130 milyon dolar borsa değeri belki bugünün parası ile 1.3 trilyon dolara denk geliyor olabilir. O kısmını bilmiyorum.

• petrol sektorunde calisan ve exxon mobilin buyuklugunu bilen biri olarak apple in bu piyasa degeri o kadar sisirme duruyork i. exxon un elinde bulunan petrol sahalarindaki kanitlanmis petrol rezervleri apple in nakit parasini kaca katlar bir bilseniz. !!simdi itiraz edenler olacak ama apple 2 iphone modelinde cuvallasin bu rakamlar allak bullak olur. bakin 2008 krizi ve borsada teknoloji sirketlerinin hali. nakit rezervi cok saglam. herkez ona guveniyor.ama bu piyasa degerleri cok sisirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

http://forum.donanimhaber.com/m_64076382/mpage_1/key_/tm.htm

buradan buyrun. piyasa değerini anlayın

Orayı düzgün okusaydınız fiyatı çıkaranın apple değil teleservice olduğunu anlardınız.Kaldı ki yurtdışında Apple storelarda sorgusuz sualsiz cihazı en ufak bir sorunda yenisiyle değiştiriyorlar... Diğer konularda da olduğu gibi sırf Apple a çamur atmak için yaptığınız yorumlar son zamanlarda dikkatimi çekti. Size Nexusunuzla mutluluklar yeterki ortamı germeyin ve bilmeden yorum yapmayın,saygılar

• Maşallah hocam maşallah
  • ulu önderimiz Steve Jobs vefat etmeseydi şu anda piyasa değerini 10 a katlamıştık.
    böyle insanlar kolay yetişmiyor. 9 yaşında bir oğlum var, sayemde Steve Jobs ı idol olarak benimsedi. Apple dan başka ürün kullanmıyor.
    onun da gelcekte Steve Jobs gibi dünyayı değiştirecek icatlarla adını duyuracağına kalpten inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk2kill

petrol sektorunde calisan ve exxon mobilin buyuklugunu bilen biri olarak apple in bu piyasa degeri o kadar sisirme duruyork i. exxon un elinde bulunan petrol sahalarindaki kanitlanmis petrol rezervleri apple in nakit parasini kaca katlar bir bilseniz. !!simdi itiraz edenler olacak ama apple 2 iphone modelinde cuvallasin bu rakamlar allak bullak olur. bakin 2008 krizi ve borsada teknoloji sirketlerinin hali. nakit rezervi cok saglam. herkez ona guveniyor.ama bu piyasa degerleri cok sisirme.

Yanılıyorsunuz. Şişirme falan değil. Bugün Apple'i satın almak isteyen adamin ödeyeceği para miktarıdır. Yani satın almak isteyen kişi "Bu değer şişirme ben bunu ödemem, şu kadar öderim en fazla" diyemez. Der de hisseleri o şekilde toplayamaz.
  • Bu şirketleri böyle besleyip büyütmenin ne anlamı var, alttaki 20 yıllık felaket manzarası halen değişmedi. Artarak devam etmekte..
    Tüm kaynağı patronlara aktarıyoruz, ne hikmetse..
    Hem bu onların başarısı falan değil. bizim doyumsuzluğumuz.. Ben de dahilim bu doyumsuz gürüha.

Apple, 623 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşmayı başardı
  • ürünleri taşarona yaptırır ama köle gibi koşullarda çalıştırır
  • bi zamanlar herkes yahoo kullanıyordu... ne oldu o firma, hatırlayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

petrol sektorunde calisan ve exxon mobilin buyuklugunu bilen biri olarak apple in bu piyasa degeri o kadar sisirme duruyork i. exxon un elinde bulunan petrol sahalarindaki kanitlanmis petrol rezervleri apple in nakit parasini kaca katlar bir bilseniz. !!simdi itiraz edenler olacak ama apple 2 iphone modelinde cuvallasin bu rakamlar allak bullak olur. bakin 2008 krizi ve borsada teknoloji sirketlerinin hali. nakit rezervi cok saglam. herkez ona guveniyor.ama bu piyasa degerleri cok sisirme.

Yanılıyorsunuz. Şişirme falan değil. Bugün Apple'i satın almak isteyen adamin ödeyeceği para miktarıdır. Yani satın almak isteyen kişi "Bu değer şişirme ben bunu ödemem, şu kadar öderim en fazla" diyemez. Der de hisseleri o şekilde toplayamaz.

apple in nakit rezervini cikardiginizda geriye ne gibi tasinmazlari kaliyor.? apple in islemci urettigi fabrikalari ; donanim urettigi tessileri mi var? donanimi 3uncu firmlardan alip uretimi taseron firmlara yaptiriyor. hisselerinin su andeki piyasa degerinin bu kadar etmesi gercek degerinin bu oldugunu gostermez. Kriz ciktiginda tasinmazi olmayan teknoji sirketlerin piyasa degerleri 3 te 1 ine iniverioyr. Noluyor ? fabrikalari yanip; mali mulkumu caliniyor. Bu para apple in su andaki yuksek marka degerinden kaynaklaniyor. Exxon gibi petrol devlerinin 10 larca devasa uretim sahasi var.Kriz de olsa Petrol rezervleri yerin de duruyor.

• quote:

apple in nakit rezervini cikardiginizda geriye ne gibi tasinmazlari kaliyor.? apple in islemci urettigi fabrikalari ; donanim urettigi tessileri mi var? donanimi 3uncu firmlardan alip uretimi taseron firmlara yaptiriyor. hisselerinin su andeki piyasa degerinin bu kadar etmesi gercek degerinin bu oldugunu gostermez. Kriz ciktiginda tasinmazi olmayan teknoji sirketlerin piyasa degerleri 3 te 1 ine iniverioyr. Noluyor ? fabrikalari yanip; mali mulkumu caliniyor. Bu para apple in su andaki yuksek marka degerinden kaynaklaniyor. Exxon gibi petrol devlerinin 10 larca devasa uretim sahasi var.Kriz de olsa Petrol rezervleri yerin de duruyor.

O nakit rezervi gökten zembille inmedi Apple'in kasasına. Firma satışları sadece duran varlıkları kapsamaz. Oturup ekonomi dersi mi yapalım şimdi? Apple'in sattığı en değerli şeyleri "Müşterisi" ve "Karlılığıdır"

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.