Şimdi Ara

Appiah'tan yine bir açıklama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Appiah sonunda patladı

    Fenerbahçe'de huzursuz olduğu ileri sürülen ve Schalke'ye transfer olabilmek sorun yarattığı iddia edilen Appiah sonunda patladı ve sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir hedefinin olmadığını açıkladı.

    Appiah kendisiyle telefonda görüşen Lig Tv muhabiri Deniz Türker'e, "Bütün düşümcem bir an önce iyileşip, formama kavuşmak ve özellikle Avrupa maçlarında oynayabilmek. Takımda huzursuz olduğum ve gitmeye çalıştığım yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Aksine, kısa bir süre sonra Fenerbahçe'deki sözleşmemi uzatabilirim" ifadesini kullandı.

    Ganalı futbolcu, İngiltere'de milli takımdaki arkadaşlarını görerek moral bulduğunu belirtirken, Anderlecht maçında oynayıp oynamayacağının henüz netlik kazanmadığını söyledi.

    "SONA YAKLAŞILDI"
    Bu arada Fenerbahçe'nin Fatih Tekke transferinde sona çok yaklaştığı ileri sürüldü. Yıldız futbolcu için devreye giren Trabzonspor'un yıllık 1. 5 milyon dolar kiralama teklifi Zenith Kulübünün kabul etmediği ve pazarlıkta Fenerbahçe'nin tek kaldığı belirtildi.

    Sarı-lacivertliler Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, bugün Samandıra'da ilginç görüntüler vardı. Bugüne kadar birbirlerinin yaşgününü Brezilya usulü kutlayan Sarı-Lacivertli futbolcular bu kez Fanatik Gazetesi muhabiri Yusuf Dursun'u doğumgünde yumurta ve una buladılar.

    Bu arada antrenman öncesi Samandra Tesislerinin yan tarafındaki ormanlık alanda çıkan yangın çevrede kısa süreli paniğe yol açtı.



    Kaynak:http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24916





    Adam kaç kere "Kalmak istiyorum" demesi lazım acaba sevgili Türk medyası? Yani atıp tutmamanız, Appiah şurda Appiah burda dememeniz, insanları kandırmamanız, yalan haber yapıp dolayısıyla insanlara bu yalan haberlere satıp dolandırmamanız için acaba Appiah'ın kaç açıklama daha yapması gerekiyor?



  • appiah gitmeyene kadar yazarlar artık
    gitti gidecek
    ayrılıyor
    su klupler peşinde
    takas yapılacak
  • Hiç bir yere gitmeyecek bu adam.
  • Hmm.

    Schalke gidemeyip fenerde kalınca 180 derece dönmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.