Şimdi Ara

appcake nedir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benm telefonum suan blackra1n ile kirilmis ve cydia yukludur simdi ben ne yaparak bu appcake yuklerm ....

Ayrica appcake ne işe yarar instation programi demeyn o ney bilmiorm :)galba app storedaki seyleri ücretsiz olarak indirmemizi sagliyor forumda aradim fakat adam akilli toplu bir bilgi yoktu acaba bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi :))

• Installous alternatiflerinden biri, uygulamaları ücretsiz yükleme imkanı sunuyor.

Cydia'ya ''cydia.iphonecake.com'' kaynagını ekledikten sonra yükleyebilirsin.
  • nasil eklicegiz o kaynagi ?? anlamadm kardes kusura bakma int girdim oraya oyunlarla ilgili başliklar vardi onlari telefona yukluyup sonra app storedan oyunu mu indiricez ?
  • Yahu kardeşim biraz araştırsan ölür müsün ya.
    Çok mu zor. Hiç ama hiç bişey bilmiyorsun anlaşılan yani azcık bi oku binlerce konu var bununla igili.
    Herşeyi baştan mı anlatıcaz ya.
    Öyle "Armut piş ağzıma düş." beklemeyin her zaman biraz bişeyleri araştırın halledemeyeceğiniz sorun inanın olmaz.
  • kardes bu benim mesajlarima yazdigin ikinci uyari madem konunun linkleri var beni uyarirken onu da altta yolla da bari bi işe yarasn alla alla arastirdik herhalde millet cydia yı yukledikten sonra ne yaptigi adam akilli hic bi yerde yazmi yor ki ?? alla alla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

nasil eklicegiz o kaynagi ?? anlamadm kardes kusura bakma int girdim oraya oyunlarla ilgili başliklar vardi onlari telefona yukluyup sonra app storedan oyunu mu indiricez ?

Cydia'ya açıp alttaki manage kısmına gelin. Daha sonra yapacaklarınız şunlar; Sources -> Edit -> Add -> cydia.iphonecake.com -> Add Source
  • evet kardes yaptim bitirdim simdi app storedan mi indiricez cydianin içinden mi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    BusyBox nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet kardes yaptim bitirdim simdi app storedan mi indiricez cydianin içinden mi ??

Cydia'da Changes kısmına gelip refresh yaparsanız gözükecektir. Yani Cydia içinden indireceksiniz.
  • arkadaşa katılıyorum ! ayrıntılı bilgi yok ne demek?? bu kadar insan kendi keşfetmedi birşeyleri, internette herşey halihazırda var. Google'ı kullanmayı bildikten sonra yok öyle bulamadım falan !! kimse kusura bakmasın arkadaşlar halihazırda olan bilgileri kimse vermek zorunda değil, hepimiz araştırıyoruz...takıldık mı bulamadık mı tabiki soruyoruz... ama daha cydia ne nasıl source ekleniyorlada gelinmez ki !! çeşitli siteler en ince detayına kadar, hatta fotograflı anlatımlar mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Yahu kardeşim biraz araştırsan ölür müsün ya.
    Çok mu zor. Hiç ama hiç bişey bilmiyorsun anlaşılan yani azcık bi oku binlerce konu var bununla igili.
    Öyle "Armut piş ağzıma düş." beklemeyin her zaman biraz bişeyleri araştırın halledemeyeceğiniz sorun inanın olmaz.

• saolun arkadaslar yardimlariniz sonunda yapabiliyorum ama root şifresini filan değiştirmeme gerek var mi araştirirken bunu buldm da ?? bir sorun olmaz di mi
  • Kullanmadığınız zamanlarda ssh'ı kapatırsanız root şifresini değiştirmeniz çok ta gerekli değil.
  • kardes araştirdimda biraz kullanmadimiz zamanda kapatmak şifre değiştirmekten daha iyiymiş peki biz bu sshyi hangi zamanda kullaniyoruz ve nasil kapatirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinho123 -- 15 Nisan 2010; 21:02:13 >
  • Eğer Cydia'dan OpenSSH yüklemediyseniz kapatmanıza gerek yok zaten. SHH bilgisayarla telefon arasında kablosuz bağlantı kurmak için kullanılır, bu sayede telefonun sistem dosyalarına erişebilir ve müdahalede bulunabilirsiniz. Kapatmak isterseniz de Cydia'dan Sbsettings'i yükleyip, programın içinden SSH'ı "off" durumuna getirmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

arkadaşa katılıyorum ! ayrıntılı bilgi yok ne demek?? bu kadar insan kendi keşfetmedi birşeyleri, internette herşey halihazırda var. Google'ı kullanmayı bildikten sonra yok öyle bulamadım falan !! kimse kusura bakmasın arkadaşlar halihazırda olan bilgileri kimse vermek zorunda değil, hepimiz araştırıyoruz...takıldık mı bulamadık mı tabiki soruyoruz... ama daha cydia ne nasıl source ekleniyorlada gelinmez ki !! çeşitli siteler en ince detayına kadar, hatta fotograflı anlatımlar mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Yahu kardeşim biraz araştırsan ölür müsün ya.

Iyice sacmaladiniz ,bir forumun ilk amaclarindan biri bilgi paylasmaktir . Ha zorunuza gidiyorsa ,yorum yazin diye kafaniza silah dayiyan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 16 Nisan 2010; 4:06:26 >

• Appcake'i kurdum iphone'a, 2 adet de program indirdim ipa ve deb uzantili. Kurdu ikisinide fakat telefonda ekranda gozukmuyor. Kapayip actim gene yok, nedendir?
  • açıp kapayınca gelmesi lazımdı
  • yok gelmedi.. ne alaka anlamiyorum.
  • kardeş indirdigin programin ustune bas install de ;) yüklenmesi lazim eğer yüklenmezsesöyle başka bir sorun olsa gerek
  • quote:

kardeş indirdigin programin ustune bas install de ;) yüklenmesi lazim eğer yüklenmezsesöyle başka bir sorun olsa gerek

Aynen öyle innstal etmeyi dene:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

yok gelmedi.. ne alaka anlamiyorum.

Önce appstore'dan free bi uygulama yükle.
    Ondan sonra appcake'den tekrar install etmeyi dene o programları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.