Şimdi Ara

App store satin alinan uygulama kayip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once redeem kodu ile aldigim oyun su an yuklemeye calistigimda yine para cekmeye calisiyor adi house of mice birde facebook uploader gibi bir program satin almistim adina tam emin degilim ama satin alinanlarin aradinda bulamiyorum ne oluyor bu benim programlarim nereye kayboluyor fikri olan varmi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birden fazla hesabınız olabilir mi? Varsa belki diğer hesabınızla satın almış olabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Birden fazla hesabınız olabilir mi? Varsa belki diğer hesabınızla satın almış olabilirsiniz...

Evet birden fazla hesabim oldugu dogru ama iki hesaptada bakiyorum house of mice satin alinmamis gorunuyor diger facebook la alakali programi da satin alinanlarda bulamiyorum adini da tam hatirlamiyorum ama super bir programdi asci texten resimli mesajlar olusturmaya facebookda paylasim yapmaya filan da yariyordu asil istedigim bu program ama bulamiyorum ne oldu bu programlarim :-((

• Benzer bir durumla ben de karşılaşıyorum. Daha önceden ücretsiz olduğu zamanlarda indirdiğim whatsapp'ı, şimdi güncellemek istediğimde hata veriyor ve "satın alın" uyarısı çıkıyor. Gerçekten sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Birden fazla hesabınız olabilir mi? Varsa belki diğer hesabınızla satın almış olabilirsiniz...

Evet birden fazla hesabim oldugu dogru ama iki hesaptada bakiyorum house of mice satin alinmamis gorunuyor diger facebook la alakali programi da satin alinanlarda bulamiyorum adini da tam hatirlamiyorum ama super bir programdi asci texten resimli mesajlar olusturmaya facebookda paylasim yapmaya filan da yariyordu asil istedigim bu program ama bulamiyorum ne oldu bu programlarim :-((

House of mice için birşey diyemeyeceğim fakat facebook ile alakalı olana benzer durumlar benimde başıma geldi. Bulunamayan uygulamalar ya uygun olmadıklarından apple store dan banlanıyor yada programcı tarafından store dan kaldırılıyor. Her iki durumda da eğer PC nizde yedekli değilse yapabileceğiniz bir şey yok Apple yedeğini saklamak sizin sorumluluğunuz diyor (en azından bana öyle dedi).
    Bazen yeni versiyonları yayınlanacağında kısa bir süre için store dan yok olabiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Benzer bir durumla ben de karşılaşıyorum. Daha önceden ücretsiz olduğu zamanlarda indirdiğim whatsapp'ı, şimdi güncellemek istediğimde hata veriyor ve "satın alın" uyarısı çıkıyor. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Whatsapp ı bende promosyon zamanı free indirmiştim ama bana sizinki gibi bir sorun çıkarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

House of mice için birşey diyemeyeceğim fakat facebook ile alakalı olana benzer durumlar benimde başıma geldi. Bulunamayan uygulamalar ya uygun olmadıklarından apple store dan banlanıyor yada programcı tarafından store dan kaldırılıyor. Her iki durumda da eğer PC nizde yedekli değilse yapabileceğiniz bir şey yok Apple yedeğini saklamak sizin sorumluluğunuz diyor (en azından bana öyle dedi).
    Bazen yeni versiyonları yayınlanacağında kısa bir süre için store dan yok olabiliyorlar.

House of mice in kodunu yapimcisinin duzenledigi yarismadan kaAnmistim ama artik yuklememe izin vermiyor kod ile indirdigim yuzlerce uygulama duruyor ama bir aya yakindir facebookla alakali programi ariyorum bulamiyorum demekki store dan kaldirilmis olabilir ayrica whats app i da kodla yuklemistim onu yuliyebiliyorum sorunsuzca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes Gift Card Satin Alma
    14 yıl önce açıldı
    Pubg mobile uc kodlari alinir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • House of mice i satin alinanlar kismindan yukleyince halletdim ama diger uygulamayi iki hesabimida tektel elden gecirdim ama uygulama yok sanirim kaldirilmis store dan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.