Şimdi Ara

App. store dan indirilen uygulamalar açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
11.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar app store dan free uygulamalardan birkaçtanesini indirmiştim dün hepsi çalışıyordu fakat bugun yarısı çalışmıyor açmak için uygulamanın logosuna tıklıyorum açılır gibi oluyo ana menüye dönüyo nasıl çözebiliriz bu sorunu ?

• bende de bu sorun oluyordu.. farkettimki itunesda bu sonradan çalışmayan hale gelen uygulamalar bilgisayarıma kaydedilmemiş.. ve senkronize ettiğimde iphoneda logolar durmalarına ragmen içleri boşaltılmış(uninstall kullanmayıp program filestan programın dosyalarını silmeye benzettim:)).. yani benim kanaatim bu.. artık çoğu uygulamayı mümkünse itunes ile pcden indiriyorum ve senkronize ediyorum sorun çıkmıyor..
    belgelerim/müziğim/itunes/applications tarzı bir klasördü sanırım buraya girersen yüksek ihtimalle çalışmayan uygulamaların olmadığını göreceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisp -- 21 Kasım 2008; 14:04:06 >
  • Telefonu kapatıp açarak ram şişmiştir yüksek ihtimalle... jailbreakli ise respring yapman yeterli..
  • aynısı bana hep oluyor 2-3 günde bir tekrarlıyor. bende çareyi birtanesini silip yükleyince buluyorum hepsi düzeliyor ama sıkıldım artık bu sorundan
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisp

bende de bu sorun oluyordu.. farkettimki itunesda bu sonradan çalışmayan hale gelen uygulamalar bilgisayarıma kaydedilmemiş.. ve senkronize ettiğimde iphoneda logolar durmalarına ragmen içleri boşaltılmış(uninstall kullanmayıp program filestan programın dosyalarını silmeye benzettim:)).. yani benim kanaatim bu.. artık çoğu uygulamayı mümkünse itunes ile pcden indiriyorum ve senkronize ediyorum sorun çıkmıyor..
    belgelerim/müziğim/itunes/applications tarzı bir klasördü sanırım buraya girersen yüksek ihtimalle çalışmayan uygulamaların olmadığını göreceksin..

Bende böyle düşünmüştüm aslında ama sonradan farkettimki itunes da app. kısmında cihazda yüklü olarak görünen uygulamalardanda calısmayanları var . Ama sorunun itunes la bi alakası var sanırım cunku sync ettikten sonra bu sorun cıktı bende.Cihaz ı bıkackere acıp kapattım ama yine bısey farketmedi uygulamaları cihazdan değilde itunes la pc den yükleyip sync etmek daha garantili sanırım bundan sonra öyle deniycem .

• ben böle bi sorunla karşılaşmadım ama ayarlarda da bir sorun olabilir. normalde iphone üzerinden appstore dan indirdiğiniz uygulamalar , iphone u pc ye bağlayıp itunes den sync ettiğinizde otomatik olarak itunes e kopyalıyor. belki bu kopyalama işleminde bir sorun doluğu için uygulamaların içi boşalıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.