Şimdi Ara

App store da sorun mu var? Hiçbir uygulama inmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri hiçbir uygulama indiremiyorum, güncellemeler görünüyor onları da güncellemiyor. İndirme işareti sürekli dönüyor ama indirmiyor. İnternet bağlantımda sorun yok. 3G de aynı durumda. Ne yapmamı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç kere başıma gelmişti benimde bu durum 1-2 kerede telefonu kapatıp açmak sorunu çözüyordu bir deneyin isterseniz.
  • Ağ ayarlarını sıfırladım düzeldi.. Sorun büyük ihtimal uygulama indirme butonuna basıp ardından hemen iptal etmemden dolayı oldu.. Döngüye girdi. App store buglarından biri sanırım bu uygulamayı indirmeyi tamamlayıp daha sonra silmek gerekiyor.

• Aynısı bende hep oluyor son zamanda. Telefonu kapatıp açınca düzeliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizlerde de oluyorsa sistemsel bir problem olmalı. peki hangi işlemden sonra oluyor hatırlıyor musunuz?
  • Bendede 1 haftadır indirmiyor ve uygulamaları güncellemiyor, bir iki forumda konu açtım bilen çıkmadı. Denemediğim yol kalmadı, sorun devam ediyor. Uygulamayı indir dediğimde bulut simgesi çıkıyor, tekrar tıkladığımda "zaten satın aldını, şimdi hiçbir ücret ödemeden indirilecek diyor" sürekli ama değişen birşey yok. Kafayı yicem artık en az 15 kere kapatıp açtım sayısızca respring yaptım, çıkış yaptım tekrar şifremle girdim v.s aynı. Durduk yerde ne oldu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: d_mavi

Bendede 1 haftadır indirmiyor ve uygulamaları güncellemiyor, bir iki forumda konu açtım bilen çıkmadı. Denemediğim yol kalmadı, sorun devam ediyor. Uygulamayı indir dediğimde bulut simgesi çıkıyor, tekrar tıkladığımda "zaten satın aldını, şimdi hiçbir ücret ödemeden indirilecek diyor" sürekli ama değişen birşey yok. Kafayı yicem artık en az 15 kere kapatıp açtım sayısızca respring yaptım, çıkış yaptım tekrar şifremle girdim v.s aynı. Durduk yerde ne oldu anlamadım

Genel bir problem o Zaman bu. Aynı zaman aralığında başka kullanıcılara da oldu ise eğer. Ağ ayarlarını sıfırlamayı dene bir de. Benim o şekilde düzeldi.. App store un sinir bozucu buglarından biri..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.