Şimdi Ara

App'nin Versiyonu 1.1.2 den 1.1.3 yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, özellikle jb nin artmasiyla, insanlar jb sagolsun demesiyle.

App sahibleri versiyon guncellemesi yaparak bu jb kullanimina izin vermemeye calisiyorlar.
    Haklilar ama, jb li kullanicilar icin can sikintisi.

Uygulama yukluyorum bi bakiyorum versiyon guncellemesi gelmis felan, uygulamayi kullanamiyorum.

Demek istedigim su, ifile felan baska yollar la app nin versiyonu guncellenmis gibi gosterebilir miyiz?

misal 1.1.2 surum. Guncelleme ile 1.1.3 oldu.

1.1.3 gibi nasil gosteririz versiyonu. ifile den ugrastim bayagi ama yapamadim.

Yolu yordami varsa anlatirsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7nbitirdin -- 31 Ocak 2012; 17:43:43 >

• hocam şöyle bir durum var ki sürümü güncellenmiş gibi göstererek güncellenmiş clientten giriş yapmış olmazsınız doğal olarak..

anladığım kadarıyla karşı tarafta bir servera bağlanması gerekiyor clientin, yoksa güncelliği kontrol etmeyecektir zaten, server'a bağlanma sırasında kimlik ve client doğrulaması yapar launcher tarzında bir önyükleyici.. oyunun eksiksiz dosya düzenine sahip olduğunu gördüğünde girişe izin verir..

sizin eski sürüm clientinizi yeni sürüm gibi göstermeniz bir işe yaramayacaktır, update edilmiş clientin dosya düzenine sahip olması gereklidir..

gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Merhaba arkadaslar, özellikle jb nin artmasiyla, insanlar jb sagolsun demesiyle.

App sahibleri versiyon guncellemesi yaparak bu jb kullanimina izin vermemeye calisiyorlar.
    Haklilar ama, jb li kullanicilar icin can sikintisi.

Uygulama yukluyorum bi bakiyorum versiyon guncellemesi gelmis felan, uygulamayi kullanamiyorum.

Demek istedigim su, ifile felan baska yollar la app nin versiyonu guncellenmis gibi gosterebilir miyiz?

misal 1.1.2 surum. Guncelleme ile 1.1.3 oldu.

1.1.3 gibi nasil gosteririz versiyonu. ifile den ugrastim bayagi ama yapamadim.

Yolu yordami varsa anlatirsaniz sevinirim.

1.1.2 olan versiyonu 1.1.3 olarak gösteremezsiniz. Uygulamanın en güncel versiyonunu indirmeniz gerekmektedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.